Canım adet oldun mu yoksa bebeğin seninle mi?ben de adet oldum şuan yumurtlama dönemini bekliyorum.hayırlısı olsun.kayıp yasayan herkese cok cok gecmiş olsun toparlanmak uzun sürüyorhemen yeni bi hamilelik yasamak istiyorum adetime 2 gün var ara sıra sol kasıgıma giren batmalar dısında hiç bir belirtim yok adet belirtiside olabilir Allahım isteyen herkese tez elden nasip etsin :)
Canım adet oldun mu yoksa bebeğin seninle mi?ben de adet oldum şuan yumurtlama dönemini bekliyorum.hayırlısı olsun.
Ben de 19 nisanda 8. Haftada boş gebelikten vakum yontemi ile kurtaj oldum. Kurtajdan sonra kanama çok çok az oldu lekelenme şeklinde 3 gün sürdü 5. Gün kan pihtisi geldi. Doktor kontrolünde doktor herseyin iyi olduğunu zaten operasyondan sonra ultrasonla kontrol ettiğini söyledi. Sonra adetim tam 39. günde başladı, yani dün. Tabi bu serçe ben de çok stres oldum. Şimdi de çok az kanama var. Acaba bu normal mi? Kurtajdan sonra normal düzen biraz bozulabilir mi? Benim daha öncesinde de çok adetim çok yoğun olmazdı ama bu sefer daha az ve insan böyle bir operasyon geçirdiğinde kafaya takıyor.
merhaba arkadaşlar;
boş gebelik nedeni ile bende 8 mart ta kürtaj olmak zorunda kaldım.
ilk adetimi 6 nisanda oldum ancak ikinci adetimi hala olamadım internetten baktım normal olabilir diye düşüdüm doktorum da tatilde olduğundan (başka doktora gitmek istemedim) üstelemedim ama şuan çok korkuyorum allah rızası için biri bana içimi rahatlatacak bir şey söylesin. rahim yapışıklığından korkuyorum anne olamamaktan korkuyorum o hastaneye yeniden gitmekten korkuyorum lütfen
Merhaba Arkadaşlar bende 29 nisanda kalp atışı durumu sebebiyle kürtaj oldum ve hala adet olamadım
Dört beş gündür kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ve lekelenmeler oluyor aslında tam adet zamanım ama olmadı doktora gittim bthcg değerim sınırlanmamış doktor yarın Bidaha çağırdı bunu yaşayan var mı ne zaman sıfırlanır
Sağol canım teşekkür ederimbende aynı şeyi yasadım canım gecmiş olsun ben yaşamadım ama.. bthcg nin düşesi bazen uzun sürebilir
Canim nasil oldun mrk ettim yapisiklik varmiymisMerhaba Arkadaşlar bende 29 nisanda kalp atışı durumu sebebiyle kürtaj oldum ve hala adet olamadım
Dört beş gündür kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ve lekelenmeler oluyor aslında tam adet zamanım ama olmadı doktora gittim bthcg değerim sınırlanmamış doktor yarın Bidaha çağırdı bunu yaşayan var mı ne zaman sıfırlanır
Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin canim kurtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldinSağol canım merak ettiğin için ancak gördüm kusura bakma iyiyim çok şükür şuanda 10 haftalık hamileyim Rabbim birini aldı ardından hemen verdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?