kürtaj sonrası adet düzensizliği

Ben de ilk ay ortalama 1 ayda adet oldum. korunmayacağım ama yine de adetimin ne zaman geleceğini merak ediyorum.inşallah kalıcı bir düzensizlik yaşamam.

Kızlar ilki 37 ikincisi 47 günde oldu 3. İçin bugün bat yani 31.gün ama şimdilik bir şey yok.hayırlısı olsun.

kayıp yasayan herkese cok cok gecmiş olsun toparlanmak uzun sürüyor hemen yeni bi hamilelik yasamak istiyorum adetime 2 gün var ara sıra sol kasıgıma giren batmalar dısında hiç bir belirtim yok adet belirtiside olabilir Allahım isteyen herkese tez elden nasip etsin :)

Canım adet oldun mu yoksa bebeğin seninle mi?ben de adet oldum şuan yumurtlama dönemini bekliyorum.hayırlısı olsun.

Ben de 19 nisanda 8. Haftada boş gebelikten vakum yontemi ile kurtaj oldum. Kurtajdan sonra kanama çok çok az oldu lekelenme şeklinde 3 gün sürdü 5. Gün kan pihtisi geldi. Doktor kontrolünde doktor herseyin iyi olduğunu zaten operasyondan sonra ultrasonla kontrol ettiğini söyledi. Sonra adetim tam 39. günde başladı, yani dün. Tabi bu serçe ben de çok stres oldum. Şimdi de çok az kanama var. Acaba bu normal mi? Kurtajdan sonra normal düzen biraz bozulabilir mi? Benim daha öncesinde de çok adetim çok yoğun olmazdı ama bu sefer daha az ve insan böyle bir operasyon geçirdiğinde kafaya takıyor.

Canım adet oldun mu yoksa bebeğin seninle mi?ben de adet oldum şuan yumurtlama dönemini bekliyorum.hayırlısı olsun.

yok canım maalesef adet oldum bende yumurtlama dönemini bekliyorum Allah'tan hayırlısı inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırız..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

değişikliklerin olması cok normal canım merak etme

merhaba arkadaşlar;
boş gebelik nedeni ile bende 8 mart ta kürtaj olmak zorunda kaldım.
ilk adetimi 6 nisanda oldum ancak ikinci adetimi hala olamadım internetten baktım normal olabilir diye düşüdüm doktorum da tatilde olduğundan (başka doktora gitmek istemedim) üstelemedim ama şuan çok korkuyorum allah rızası için biri bana içimi rahatlatacak bir şey söylesin. rahim yapışıklığından korkuyorum anne olamamaktan korkuyorum o hastaneye yeniden gitmekten korkuyorum lütfen

Merhaba Arkadaşlar bende 29 nisanda kalp atışı durumu sebebiyle kürtaj oldum ve hala adet olamadım
Dört beş gündür kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ve lekelenmeler oluyor aslında tam adet zamanım ama olmadı doktora gittim bthcg değerim sınırlanmamış doktor yarın Bidaha çağırdı bunu yaşayan var mı ne zaman sıfırlanır

canım stres yapma cok zor durumlar bende 6 ay önce yasadım ama sıkıntı yapma bence dr bi görsün ayrıca bu kadar kafana takacagına bi dr a git ne olacakki sorun yoktur aksamalar normal

bende aynı şeyi yasadım canım gecmiş olsun ben yaşamadım ama.. bthcg nin düşesi bazen uzun sürebilir

Canim nasil oldun mrk ettim yapisiklik varmiymis

Sağol canım merak ettiğin için ancak gördüm kusura bakma iyiyim çok şükür şuanda 10 haftalık hamileyim Rabbim birini aldı ardından hemen verdi çok şükür

Hayırlı olsun canim
Sağol canım merak ettiğin için ancak gördüm kusura bakma iyiyim çok şükür şuanda 10 haftalık hamileyim Rabbim birini aldı ardından hemen verdi çok şükür
Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin canim kurtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldin

Canım ilk reglin kaç gün sürdü? Benim kürtaj sonrası ilk reglim 20 gün sürdü. Normal de 7 gün süresi. Seninde öyle oldumu. Ayrıca şimdi ikinci adeti ne zaman ölürüm bilmiyom.cnki uzun sürdü

Canım bende kasımın 3unde kurtaj oldum 8 haftalıkken kalp atışı yoktu. 40nci gün regli geldi .İlk reglim aralık'ın 11 de oldu az az sonra baya çok akti fazla, 17 gün regl sürdü ve normal de 7 gün sürerdi. ve ikinci reglimi bekliyorum. Ocak16si bugün daha gelen giden yok.

Hayır hayır normal tabiki korkmayın. Ben de bebeğimin kalp atışları yok diye düşük yapmak zorunda kaldım. Önce ilaçla düşük gerçekleşti sonrasında parça kalmasın diye kürtaj da yaptılar. Düşüğü yaptığm günden itibaren 1 hafta boyunca kanamam oldu sonra bitti. Yaklaşık 3 hafta sonra da yeniden adet oldum. Benim de size bir sorum olacak. 3 hafta sonra adet oldunuz bitti ya sonra düzene girdi mi. Bir sonraki adetiniz bir ay sonra mı oldu düzenlendi m

Merhaba ikinci adetinizi kaç gün sonra oldunuz ben de iki adet oldum ama üçüncü adetim olmadı on günü geçti

Merhaba benim de aynı oldu üçüncü adetim 13 gün geçti olmadım siz ne zaman sonra oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…