Tesekkur ederim cnm adetin nasil oldu yogunlugu fln ayni mi bide korunma konusunda ne diyo doktoruncanım benimde başımdan aynı şeyler gecti 3 kasımda boş gebelikten kürtaj oldum.57 gün adetim gelmedi doktora gittim tarlusal verdi banada ilacı bitirdikten 1 hafta sonra geldi adetim.yani acele etme ilaç biter bitmez gelmiyor.doktorumda ilacın bittikten hemen sonra gelmez biraz bekle demişti.
Hayirlisiyla versin rabbim bebegini cnm bende korunmayacagimAdetim normal adetlerime göre biraz daha yoğun olmuştu.korunma hakkında da ilk adetini gördükten sonra korunmanıza gerek yok dedi doktorum şimdide korunmuyorum. 7+4 te kürtaj olmuştum bende
MERHABA bmde 15 ocakta yani 1 ay oldu bos gebelıkten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım. . Ve 30 gun sonra adet gordum peki siz korundunuzmu hmn takvımınzde hamilelik 5 hafta dıyor merak ettim cunku ben cok korkuyrm eşim cocuk cok istiyor..ilki bos olunca yapmak istemıyrmOncelikle hepinize merhaba ben tam olarak 60 gun once bos gebelikten dolayi 8 haftalikti ocagin 2 sinde tarlusala basladim hala olamadim var mi yada bi bilgisi bi onerisi olan kafama cok takmaya basladim
Ilk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcamMERHABA bmde 15 ocakta yani 1 ay oldu bos gebelıkten dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım. . Ve 30 gun sonra adet gordum peki siz korundunuzmu hmn takvımınzde hamilelik 5 hafta dıyor merak ettim cunku ben cok korkuyrm eşim cocuk cok istiyor..ilki bos olunca yapmak istemıyrm
aa canım hamilemisin bende hamileyim suanda 5 haftalık ama kalp atışını duymadan sevinemiyorum.Allahım inşallah bu sefer bebişlerimizi bize bağışlarHayirlisiyla versin rabbim bebegini cnm bende korunmayacagim
Valla insallah bu sefer hersey guzel gidicek inaniyorum ben cnm bence sende inan ve hamileligin tadini cikaraa canım hamilemisin bende hamileyim suanda 5 haftalık ama kalp atışını duymadan sevinemiyorum.Allahım inşallah bu sefer bebişlerimizi bize bağışlar
Valla insallah bu sefer hersey guzel gidicek inaniyorum ben cnm bence sende inan ve hamileligin tadini cikar
Ewet cnm allahin izniyle hemen hamile kaldim bende ilk adetimi 68 gun sonra hapla olmustumbende hala olmadım 15 aralıkta kürtaj oldum 62 gün oldu hala regl yok, siz gebemisiniz şuan öyle gözüküyor
inşallah canım benim.gittin mi hiç doktoraValla insallah bu sefer hersey guzel gidicek inaniyorum ben cnm bence sende inan ve hamileligin tadini cikar
Gittim cnm bu hafta cumartesi randevum keseyi gormek icin belki bebegide goruruz die umutlaniyorum aslinda cumartesi tam 5+0oluyoinşallah canım benim.gittin mi hiç doktora
Bilmıyrm işte korku var bnde amin canım inşallah saglikla alırsın kucagınsIlk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcam
Olacaksa bi sene sonra hamile kalinca da olur olmazsa allah korurBilmıyrm işte korku var bnde amin canım inşallah saglikla alırsın kucagıns
Ben kurtajdan 30 gun sonra regl oldum hele sukur. . Bundan sonra korunmucam allahın izniyle bu sefer saglıklı bir gebelık olur inşallah hepimiz için hayırlısıOlacaksa bi sene sonra hamile kalinca da olur olmazsa allah korur
En guzel dusunce bu cnm rabbim hayirli saglikli ewlatlar versin insallahBen kurtajdan 30 gun sonra regl oldum hele sukur. . Bundan sonra korunmucam allahın izniyle bu sefer saglıklı bir gebelık olur inşallah hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?