Kurtaj sonrasi adet olamama

barisozlem canım normalde düzenin nasıldır benim henüz çok yeni 3 hafta oldu ama ben de ne zaman olacağım diye merak ediyorum.inşallah çok beklemeden gelir:/

Slm canım bende eylulde saglıksız gebelikten kurtaj oldum kasıma kadar edet gormedm ilaç kullandgm halde o yuzden korkma rahim falan anca toparlanıyo inş bida saglıklı hamiş olrz

Ilk adetime kadar korundum allaha cok sukur bi daha adet olmadim rabbim yasatacak olsaydi o bebekler yasardi ole dusun hayirli degilmis ki gittiler ben simdi cok olumluyum allahin izniyle bu bebegimi kucagima alcam
Merhabalar, eski bir konu ama bana nasil umut oldugunuzu anlatamam. Bende 7+5'te bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim.Doktorum korunmaniza gerek yok dedi rahimde bi hasar anormallik olmadigi icin. Insallah hayirlisiyla saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza. Masallah cogu gitmis azi kalmis, buyumus tontik :)

Insallah sende bir an once guzel haberler al buyudu baya cok sukur artik doguma saymaya basladik allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…