Kürtaj sonrası bu durum normalmi?

kardelen135

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
148
-3
11
35
merhaba, kürtaj olduğum ilk gün biraz kanamam oldu.onun dışında 2 gündür hiç kanama yok.Sanki hiçbi işlem yapılmamış gibi.Sizce kanama olmaması normalmi ? Yada beklenmedik bi anda anidenmi başlıyor.. Sizler rahim sağlığınız için çabuk toparlamak için neler yaptınız..

merhaba, kürtaj olduğum ilk gün biraz kanamam oldu.onun dışında 2 gündür hiç kanama yok.Sanki hiçbi işlem yapılmamış gibi.Sizce kanama olmaması normalmi ? Yada beklenmedik bi anda anidenmi başlıyor.. Sizler rahim sağlığınız için çabuk toparlamak için neler yaptınız..
Bende de ilk dört gün bir şey olmamıştı canm beşinci gün başladı kanamam yirmi dört gün sürdü. Hiç doğum yapılmamış ise rahim kaynaklı olabilir demişti doktor

Bende de ilk dört gün bir şey olmamıştı canm beşinci gün başladı kanamam yirmi dört gün sürdü. Hiç doğum yapılmamış ise rahim kaynaklı olabilir demişti doktor
Evet daha önce doğum yapmadım fakat korktumda biraz açıkçası..peki kanamanız çokmu oldu azmı..Çok ağrınız oldumu süreçte.Rahim sağlığı için ne yapmalı

Doktora görün bi canım rahime bakar eğer bir sorun yok ise söyler zaten sana korkma olumlu düşün herkeste kanama olacak diye bir şey yok. Evet benim çok fazla oldu bende doğum yapmadığım için hiç rahimde kaldı pıhtılar tekrar düşük ilaçlı kullandım daha sonra suni sancı verdiler rahim kasılsın diye öyle attım çoğunu sonra tekrar bir işlem yaptı ondan sonra kanama beş gün sürdü bitti. Ağrılarım çoktu kasık karın ağrısı en son işlemden sonra rahatladım çok şükür şimdi kanamam falan yok
Evet daha önce doğum yapmadım fakat korktumda biraz açıkçası..peki kanamanız çokmu oldu azmı..Çok ağrınız oldumu süreçte.Rahim sağlığı için ne yapmalı

Merhaba bende sizden bir gün önce kürtaj oldum ve benimde iki gün kan geldi ama akıntı gibi yani bir pedi doldurmadı bile sonrasında durdu ve biir hafta sonrası kahverengi bir akıntı geldi sonrasında kesildi. Doktor bana da herkeste kanama olmaz demişti. Ben doktora gittim geçen hafta ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Benim de çok kanamam olmamıştı fazla ağrım da olmadı hafif adet sancısı gibiydi.

Back
X