- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Ayyy Allah razı olsun ya valla birisi cevap yazsın diye bekliyordum cok sağolun gerçekten cevap verdiğiniz içinSıfırlanmıştır tabi. Testte bir bozukluk fln yoksa gebe çıkmışsınız. Yrn hemen bir kan testi yaptırıp kesinleştirin durumu.
Amin canım inşallah, iyi haberlerini bekliyorumAyyy Allah razı olsun ya valla birisi cevap yazsın diye bekliyordum cok sağolun gerçekten cevap verdiğiniz içinhayırlısı insallah dualarınızı bekliyorum insallah sağlıklı sihhatlidir hayırlıdır cok tedirginim
İnsallah canım benimAmin canım inşallah, iyi haberlerini bekliyorum
Canım test yaptırdım bugun sonuc 47 çıktı ama acil doktoruydu bi değişikti ona cok güvenmedim cok soruşturmadan çıktım sonucu öğrenip bir kac gun sonra tekrar testi tekrarlayacağım yukseliyor mu diye sence kurtaj sonrasi benim hormonlar sıfırlanmıştır demi bu sonuc gebeliğin belirtisi olarak düşünebilir miyim acabaSıfırlanmıştır tabi. Testte bir bozukluk fln yoksa gebe çıkmışsınız. Yrn hemen bir kan testi yaptırıp kesinleştirin durumu.
Canım bence hamilesin ama önemli olan beta hcg hormonunun düzenli olarak artması. Ağustos ayında benim de kürtajım oldu ve doktorum bugünü adet olduğun gün olarak var sayacağız bir sonraki adetinden sonra o ay bebek düşünebilirsiniz demişti ve ben 45 gün üzerine adet gördüm ve o ay hamile kaldım. Yani demem o ki beta hcg sıfırlanmayacak olsa doktor deneyebilirsiniz fln demezdi diye düşünüyorum. Bir sonraki adetle birlikte tamamen sıfırlanıyordur diye düşünüyorum. Sizin kaç aylıkken düşüğünüz olmuştu acaba? Benimkisi 9 haftalıktı belki haftası büyük olanlar da geç sıfırlanma oluyordur ama zaten onlarda da doktor 3-6 ay dinlenme veriyorlar.Canım test yaptırdım bugun sonuc 47 çıktı ama acil doktoruydu bi değişikti ona cok güvenmedim cok soruşturmadan çıktım sonucu öğrenip bir kac gun sonra tekrar testi tekrarlayacağım yukseliyor mu diye sence kurtaj sonrasi benim hormonlar sıfırlanmıştır demi bu sonuc gebeliğin belirtisi olarak düşünebilir miyim acaba
Anladım canım cok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımCanım bence hamilesin ama önemli olan beta hcg hormonunun düzenli olarak artması. Ağustos ayında benim de kürtajım oldu ve doktorum bugünü adet olduğun gün olarak var sayacağız bir sonraki adetinden sonra o ay bebek düşünebilirsiniz demişti ve ben 45 gün üzerine adet gördüm ve o ay hamile kaldım. Yani demem o ki beta hcg sıfırlanmayacak olsa doktor deneyebilirsiniz fln demezdi diye düşünüyorum. Bir sonraki adetle birlikte tamamen sıfırlanıyordur diye düşünüyorum. Sizin kaç aylıkken düşüğünüz olmuştu acaba? Benimkisi 9 haftalıktı belki haftası büyük olanlar da geç sıfırlanma oluyordur ama zaten onlarda da doktor 3-6 ay dinlenme veriyorlar.
Hadi bakalım süper haberAnladım canım cok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımbenim ki de 10 haftaydi sizinkiyle aynı sayılır ben beni kurtaj yapan doktorada anlattım durumu mesaj attım yanı o da bu yeni bir gebeliğe işaret 3-4 gun sonra kan testini tekrarlayın dedi bakalım hayırlısı Pazartesi tekrar vereceğim kan
Sağol canım benim Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum insallahHadi bakalım süper haberiki günde bir değer iki katı artıyorsa simdilik bir sıkıntı yok demektir. Ilk üç ay çok önemli her ihtimale karşı bu süre zarfında kendinizi yoracak şeyler yapmayın ki bebek güzel güzel tutunsun
Ben de 1 ocakta düşük yaptım ve sonra parça kalmasın diye kürtaj yaptı doktorum. Değerler hemen sıfırlanıyo diye biliyorum. Çünkü bende kürtaj sonrası sadece bir kez adet oldum sonra gebe kaldım şu an 6 haftalık gebeyim. Doktorum korunma süresi vermemişti çünkü. İnşallah sende istediğin sonucu alırsın Allah sağlıklı gebelik nasip etsinMeraba hanımlar daha öncesinde bir cok kez konu açmıştım da şimdi tekrar merak ettiğimi sizlere danışmak istediğim bir konu var Allah rızası icin yaşayan bir bilen varsa yorumlarınızı paylaşırmısiniz cok sevinirim
Kısaca sormak istediğim şey ben 10 Ocak ta kurtaj olmak zorunda kaldım ilk adetimi 35. Gun oldum hatta 3. Günü doktora gittim parça kalmamıştı cok sukur şimdi kurtaj sonrasi 64. Gun 2 ayı geçti yanı adetim de bugun yarın olmam lazım yani gebelik testi yaptım da silik çizgi çıktı sizce hormonlarım sıfırlanmışmıdır gebelik var mıdır onu merak ettim de yaşayan yada bilen varsa bi yardımcı olabilir misiniz resim de atıyorum hatta.(belli olmayan bir kac gun önce akşam belli olan testte bu sabah testi)
Aynı durumda sayılırız o zaman bende 10 ocakta olmustum ilk adeti gördüm şimdi tekrar şüphem var insallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik olur rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin insallahBen de 1 ocakta düşük yaptım ve sonra parça kalmasın diye kürtaj yaptı doktorum. Değerler hemen sıfırlanıyo diye biliyorum. Çünkü bende kürtaj sonrası sadece bir kez adet oldum sonra gebe kaldım şu an 6 haftalık gebeyim. Doktorum korunma süresi vermemişti çünkü. İnşallah sende istediğin sonucu alırsın Allah sağlıklı gebelik nasip etsin
Verdim canım aynen sukur gebelik varCanım test vercektin p.tesi, ne çıktı sonuç?
Merhabalar bende 23 ocakta kürtaj olmuştum bebekgelişimi olmadığından sonlandırılmıştı bende sadece Şubat ayında adet gördüm şu an bende hamileyimBen de 1 ocakta düşük yaptım ve sonra parça kalmasın diye kürtaj yaptı doktorum. Değerler hemen sıfırlanıyo diye biliyorum. Çünkü bende kürtaj sonrası sadece bir kez adet oldum sonra gebe kaldım şu an 6 haftalık gebeyim. Doktorum korunma süresi vermemişti çünkü. İnşallah sende istediğin sonucu alırsın Allah sağlıklı gebelik nasip etsin
Merhaba ben 5 haftalıkken kürtaj oldum 3 ay bekleyin dedi. Ama siz ilk adetten sonra kalmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı beklemem gerekiyor muCanım bence hamilesin ama önemli olan beta hcg hormonunun düzenli olarak artması. Ağustos ayında benim de kürtajım oldu ve doktorum bugünü adet olduğun gün olarak var sayacağız bir sonraki adetinden sonra o ay bebek düşünebilirsiniz demişti ve ben 45 gün üzerine adet gördüm ve o ay hamile kaldım. Yani demem o ki beta hcg sıfırlanmayacak olsa doktor deneyebilirsiniz fln demezdi diye düşünüyorum. Bir sonraki adetle birlikte tamamen sıfırlanıyordur diye düşünüyorum. Sizin kaç aylıkken düşüğünüz olmuştu acaba? Benimkisi 9 haftalıktı belki haftası büyük olanlar da geç sıfırlanma oluyordur ama zaten onlarda da doktor 3-6 ay dinlenme veriyorlar.
Merhaba, bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bazı doktor beklemeyi bazı doktorlar da beklemeye gerek görmuyorlar. Ben iki kez düşük yaşadım. Ilk düşüğüm 6 haftalıkken olmuştu o zamanki doktorum 3 ay dinlenme vermişti ama 9 haftalik dusuk yaptigimda takibimj yapan doktor beklemene gerek yok demişti.Merhaba ben 5 haftalıkken kürtaj oldum 3 ay bekleyin dedi. Ama siz ilk adetten sonra kalmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı beklemem gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?