Kürtaj sonrası gebelik testi

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Meraba hanımlar daha öncesinde bir cok kez konu açmıştım da şimdi tekrar merak ettiğimi sizlere danışmak istediğim bir konu var Allah rızası icin yaşayan bir bilen varsa yorumlarınızı paylaşırmısiniz cok sevinirim
Kısaca sormak istediğim şey ben 10 Ocak ta kurtaj olmak zorunda kaldım ilk adetimi 35. Gun oldum hatta 3. Günü doktora gittim parça kalmamıştı cok sukur şimdi kurtaj sonrasi 64. Gun 2 ayı geçti yanı adetim de bugun yarın olmam lazım yani gebelik testi yaptım da silik çizgi çıktı sizce hormonlarım sıfırlanmışmıdır gebelik var mıdır onu merak ettim de yaşayan yada bilen varsa bi yardımcı olabilir misiniz resim de atıyorum hatta.(belli olmayan bir kac gun önce akşam belli olan testte bu sabah testi)

Eklentiler

• F07D798A-3AE2-40E2-B14F-C1CEF1C68C19.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 361
  • A094BD0D-8E84-4A70-B34F-316574060CFF.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 304
Sıfırlanmıştır tabi. Testte bir bozukluk fln yoksa gebe çıkmışsınız. Yrn hemen bir kan testi yaptırıp kesinleştirin durumu.
Ayyy Allah razı olsun ya valla birisi cevap yazsın diye bekliyordum cok sağolun gerçekten cevap verdiğiniz için hayırlısı insallah dualarınızı bekliyorum insallah sağlıklı sihhatlidir hayırlıdır cok tedirginim

Sıfırlanmıştır tabi. Testte bir bozukluk fln yoksa gebe çıkmışsınız. Yrn hemen bir kan testi yaptırıp kesinleştirin durumu.
Canım test yaptırdım bugun sonuc 47 çıktı ama acil doktoruydu bi değişikti ona cok güvenmedim cok soruşturmadan çıktım sonucu öğrenip bir kac gun sonra tekrar testi tekrarlayacağım yukseliyor mu diye sence kurtaj sonrasi benim hormonlar sıfırlanmıştır demi bu sonuc gebeliğin belirtisi olarak düşünebilir miyim acaba

Canım bence hamilesin ama önemli olan beta hcg hormonunun düzenli olarak artması. Ağustos ayında benim de kürtajım oldu ve doktorum bugünü adet olduğun gün olarak var sayacağız bir sonraki adetinden sonra o ay bebek düşünebilirsiniz demişti ve ben 45 gün üzerine adet gördüm ve o ay hamile kaldım. Yani demem o ki beta hcg sıfırlanmayacak olsa doktor deneyebilirsiniz fln demezdi diye düşünüyorum. Bir sonraki adetle birlikte tamamen sıfırlanıyordur diye düşünüyorum. Sizin kaç aylıkken düşüğünüz olmuştu acaba? Benimkisi 9 haftalıktı belki haftası büyük olanlar da geç sıfırlanma oluyordur ama zaten onlarda da doktor 3-6 ay dinlenme veriyorlar.

Anladım canım cok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalım benim ki de 10 haftaydi sizinkiyle aynı sayılır ben beni kurtaj yapan doktorada anlattım durumu mesaj attım yanı o da bu yeni bir gebeliğe işaret 3-4 gun sonra kan testini tekrarlayın dedi bakalım hayırlısı Pazartesi tekrar vereceğim kan

Hadi bakalım süper haber iki günde bir değer iki katı artıyorsa simdilik bir sıkıntı yok demektir. Ilk üç ay çok önemli her ihtimale karşı bu süre zarfında kendinizi yoracak şeyler yapmayın ki bebek güzel güzel tutunsun

Bu arada düşük yapma sebebiniz araştırılmış mıydı? Bu süre zarfında her ihtimale karşı genetik test yaptıanızı öneririm. Doktorlara bırakırsanız onlar iki düşükten önce önermiyorlar bu testi. Genetik testini devlette de yaptırabiliyorsunuz 20 güne çıkiyor test sonucu. Sonuca göre pıhtılaşma eğilimine yatkınlığınız çikarsa da gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanmanız gerekebiliyor.

2 ayda sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. 2 gün sonraki kan yükselirse yeni gebelik var demektir.

Sağol canım benim Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum insallah

Ben de 1 ocakta düşük yaptım ve sonra parça kalmasın diye kürtaj yaptı doktorum. Değerler hemen sıfırlanıyo diye biliyorum. Çünkü bende kürtaj sonrası sadece bir kez adet oldum sonra gebe kaldım şu an 6 haftalık gebeyim. Doktorum korunma süresi vermemişti çünkü. İnşallah sende istediğin sonucu alırsın Allah sağlıklı gebelik nasip etsin

Aynı durumda sayılırız o zaman bende 10 ocakta olmustum ilk adeti gördüm şimdi tekrar şüphem var insallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik olur rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin insallah Pazartesi tekrar kan verecem bakalım insallah yükselişe geçer

Merhabalar bende 23 ocakta kürtaj olmuştum bebekgelişimi olmadığından sonlandırılmıştı bende sadece Şubat ayında adet gördüm şu an bende hamileyim aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız . Covid aşısı olmuş muydunuz gebelik sürecinde ? Ben 6. Haftamda olmuştum 7. Haftada gelişim durmuş. Ben aşıya bağlıyorum ama merak ettim siz de oldunuz mu aşı diye

Arkadaşlar merhaba 6 hafta kürtaj olmak zorunda kaldım. Değerim 30000lerdeydi 1 hafta sonra 1500e dustu aradan 15 gün geçti hala pozitif anlamadım. Parça mi kaldi acaba yada yumurtladim mi yine geçen haftada yaptim test yine aynı bunun gibi

Eklentiler

• 16522709029745645793496943090659.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 352
Merhaba ben 5 haftalıkken kürtaj oldum 3 ay bekleyin dedi. Ama siz ilk adetten sonra kalmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı beklemem gerekiyor mu

Merhaba ben 5 haftalıkken kürtaj oldum 3 ay bekleyin dedi. Ama siz ilk adetten sonra kalmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı beklemem gerekiyor mu
Merhaba, bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bazı doktor beklemeyi bazı doktorlar da beklemeye gerek görmuyorlar. Ben iki kez düşük yaşadım. Ilk düşüğüm 6 haftalıkken olmuştu o zamanki doktorum 3 ay dinlenme vermişti ama 9 haftalik dusuk yaptigimda takibimj yapan doktor beklemene gerek yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…