Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

merhaba canım.. evet maalesef çok acı allah birdaha ve kimseye yaşatmasın. benim 10 haftalıktı ve birkaç gün içinde kalbi kurmuş Kurtaj ile alındı.
Bende uzmanlarda Filiz hn gidiyorum. Aslında Ercan beyede 2 kez gittim Filiz hn daha sıcak daha konuşkan olduğu için ona gittim. Benim ikinci bebeğim olucaktı. süpriz bir bebekti bizim için . 23 aylık bir kızım var.
Sanırım ben çıkarken birine teselli vermiştim. belkide o sensindir.
Evet bizim ailedede ilk kez yaşanıyor ve çok şaşırdık meğersem çok yaşanan bir olaymış. Bugünde kontrole gittim herşey normal dedi doktorum.
görüşmek üzere

canım yaa çok geçmiş olsun... ama teselli bulacağın bir kızın var ne güzel Allah onu size bağışlasın... benim o da yok ilk bebeğimdi ve isteyerek olmuştu. ben sabah 11 de kontrole gittim 1 de yatırdılar suni sancı verdiler akşam 8 de başladı sancılarım gece 23 de hastaneden çıktım. kimseyle konuşmadım ben sanırım teselli verdiğin ben değilim. ama tanışırız inşallah bir gün. ben ercan beyden memnunum fazla konuşmuyor ama operasyonları kararları falan doğru oluyor. ne tuhaf aynı şehirde aynı gün aynı şeyi yaşamışız... Allah sabır versin hepimize...

Bende saat 9 da kontrole gittim sabah kahvaltı yaptığım için 4 saat geçmesi gerekiyormuş saat 1 gibi operasyona başladılar yaklaşık 5 dk sürmemiştir. 1:30 gibi hastaneden çıktım. Teselli derken yanına gelmedim kapıdan söyledim bende çıkıyordum çünkü. (özelden yazamıyorum pek buralarda yazmadığım için belli sayı olması gerekiyormuş. sarı röfle saçların vardı yanlış hatırlamıyorsam.)

Senin operasyon oldukça acı olmuş ben hiç bir şey hissetmedim. sorunsuz geçti çok şükür. Allah bir daha yaşatmasın. Allah sağlıklı bebekleri almamızı nasip etsin. Düşünme artık zamana bırak . Düşündükçe zorlaşıyor herşey.

anladım canım... yok benim saçlarım siyah uzun. ben 1 de hastaneye yattım ama hapın etkisi akşam 8 de başladı o saate kadar odada kös kös yattım. benim bebebğim 13 haftalık olduğu için doktorum direk kürtajla alamayız dedi düşürücez ardından rahimde kalanları temizlicez dedi. ben bebeği düşürdükten sonra uyuttular beni gerisini hatırlamıyorum. uyandığımdan iitibaren de hiç ağrım sızım olmadı. kanamalarım da bugün bitti gibi. cumartesi kontrole çağırdı doktorum. 13.10 randevu aldım. sen de gidicek misin? belki karşılaşırız :) yaa acaba 30 gün sonra adet olur muyuz inşallah çok gecikmez...

Merhaba. Ben perşembe günü gittim. ilk hastası bendim. Doktorumuzdan izin alarak İzmir e gittik. Bugün işe başladım. Evet bir ay sonra adet görüceksin dedi. yine kontrole gelirsin bakarız dedi. Ama ara ara kanaman olucak dedi.

bende cumartesi gittim ama sınav görevim olduğu için 11.30 da gittim. rahime baktı iyi dedi. 3 ay sonra hamile kalmaya çalış dedi. kanamamın ara ara olacağını söyledi. benim bugün bitti sayılır. gerçi son 3 gündür tek damla şeklinde geldi. bebeğimizin otopsi sonucu da geldi meğer 14 haftalıkmış erkekmiş ve herşeyi tammış... yapısal olarak incelemişler meğerse. herhangi bir bulgu yok ölüm sebebi olarak. ben 18 hazirana uludağ tıp fak. randevu aldım. bazı özel tahliller sadece tıp fakültelerinde yapılabiliyomuş. kan pıhtısı olayım var mı diye araştırcam. nerede çalışıyosun canım?

merhaba. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Ben Mimarlar Odasında çalışıyorum. sahilde Primo cafeyi biliyorsundur. Onun üstünde çalışıyorum.Kuaför İnanın yanı. Müsait olduğunda beklerim.Sen hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun.

bende ticaret meslek lisesindeyim... tabi biliyorum orayı. uğramak isterim tabi ya tanışırız iyi olur :)

mrb ben 2 temmzda 6 haftalık bebeği aldrdım erkek arkadasım istemedi benı yarı yolda bıraktı,şuan cok mutsuzum keske böle bşey yapmasaydım diyorum ,allah kmsenın basına vrmesn

Keşke böyle olmasaydı keşke adamakıllı korunsaydınız mübarek üç aylarda o masuma kıydınız(burda o kadar anne varki hamile kalabilmek için çabalayan hergün ağlayan allah affetsin sizi ne diyim((

Kizlar ya benim kurtaj dan sonra 12 gun cok az miktarda kanamam oldu doktor kontrolde herhangi bir medikal durum yok demisti kanama bitti pco oldugu icin adet olmayi beklemiyordum aslinda ama kurtaj dan tam 25 gun sonra bir kanama geldi adet oldum sandim cok sevindim ama bir defa geldi sonra yine bitti cok moralim bozuldu acaba kurtajla alakali bir durum mu yoksa yapisiklik filan oldu da kanama mi olamiyor cok canim sikildi bir kac gun daha bekleyip duruma gore doktora gitmeyi dusunuyorum

5haftalik gebeyken gittim kalp atisi duyulamadi gec dollenme olabilir dedi doktor 7haftalik gorunuyormus ultrasonda 10 gun sonra tekrar gittim 9haftalik gorunuyor dedi ama 5haftalikken gelisimi durmus boylr bisey basina gelen var mi? Belki kalbi atar umudunu tasiyorum icimde ama doktor 1 hafta sonra gel eger gelisiminde degisme olmazsa kurtaj dedi maalesef kurtaj olmam gerekiyormus simdi kurtaj yorumlarini okudum cok korktum yavrumun acisi bi yana kurtaj korkusu bi yana Allahim sabirlar verr bana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar ver yarabbimmmmmmmmmmmm. Kurtaj hakkinda bilgi verir misiniz?

canım önce umudunu kesme allah büyük ona dua et.benim 9 haftalık olması gerekirken 5. haftada gelişimi durmuş doktor kalp atışı yok dedi duyamadı.başka bir doktora daha gitmemizi söyledi eğer o da aynı şeyi söylerse kürtaj olmamı söyledi.Gittiğimiz iki doktor aynı şeyi söyledi yaşamıyordu ve bana zarar vermemesi için alınması gerekti.Yavrumu 1 aralıkta aldırdım benim için çok zordu.Kürtajım 7 dk. sürmüş kendime geldikten sonra 1 saat hastanede kaldım sonra eve geldim.Doktorum antibiyotik ve ağrı kesici verdi.12 gün çok az kanamam oldu.38 gün sonra ilk adetimi oldum.Fiziksel ve ruhsal olarak daha iyiyim acım biraz daha azaldı melek yavrum onu çok sevdiğimizi biliyor ve cennette bizi bekliyor.Kürtajdan korkmayın 1 ay kendinize çok dikkat edin üşümeyin pekmez yiyin.

Ayni benim yasadigimi yasamissiniz benimde 9 aylik olmasi gerekirken 5.ayda gelisimi durmus ve yakin zaman da kurtaj olmam gerekiyormus siz genel anestezi ile mi oldunuz? Belki ilac verip kendiliginden dusmesini bekleyebilirler bilmiyorum ki yavruma mi uzuleyim.kurtajdan korkusunu mu dusuneyim bilemedim

Genel anestezi oldum.Kendi düşmesini beklemeyin bence kürtajdan sonra araştırılmasını isteyebilirsiniz.Kromozom testi yapıldı ve kromozom anomalisi ortaya çıktı 9. kromozomun anormal olduğu söylendi.Kürtaj olduğum gün sabah ağrım başlamıştı ve ben düşmesini bekleyemezdim bana daha çok acı verirdi.Allahım bize güç veriyor inanın buna bol dua edin ona sığının o korur inş.

Genel anestezi oldum.Kendi düşmesini beklemeyin bence kürtajdan sonra araştırılmasını isteyebilirsiniz.Kromozom testi yapıldı ve kromozom anomalisi ortaya çıktı 9. kromozomun anormal olduğu söylendi.Kürtaj olduğum gün sabah ağrım başlamıştı ve ben düşmesini bekleyemezdim bana daha çok acı verirdi.Allahım bize güç veriyor inanın buna bol dua edin ona sığının o korur inş.

Benim tüp bebekti ondanmı bilmiyorum ilaçlardanmı ama kanamam adet gibiydi ve hala devam ediyor azda olsa 10 gün oldu. Agrımda çok oldu üsüttüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…