- Konu Sahibi eren sezen
-
Kanaman varmı Dr seni kontrole cagiracaktir o zaman söyler ne zaman başlayacağını donmusun varmiydi bide sen kendini hazır hissedince baslaCanım fitil filan uyguladılar ama düşmedi kanama bile olmadı hiç. Sonra kürtaj oldum
2 ay dedi canım doktor. Salı gidicez kontrole. Bugun 10 gün oldu kanamam var hala başlarda çok yogun oldu çokta agrım oldu kürtajdan 5 gün sonra filan karın agrısı üşüttüm sanırım. Ah canım dondurulmuş yok en çokta üzüldüğüm o zaten yine o ilaçlar sorma. 7 tane döllenmişti 5. Günde 2 tane kaldı 1 taneside çok sağlıksız dediler zaten o 2 tanede orta kalite bile degildi ama birtanesi tuttu nasıl olduysa. Hamile kalmamda sıkıntı yok allahım inşallah böyle devam eder. Eşime sperm hasar testi yaptırcamKanaman varmı Dr seni kontrole cagiracaktir o zaman söyler ne zaman başlayacağını donmusun varmiydi bide sen kendini hazır hissedince basla
En az 2 ay sen ve vücudun toparlanmali kendine dikkat et ikinci tedavide bende en baştan başlamıştım2 ay dedi canım doktor. Salı gidicez kontrole. Bugun 10 gün oldu kanamam var hala başlarda çok yogun oldu çokta agrım oldu kürtajdan 5 gün sonra filan karın agrısı üşüttüm sanırım. Ah canım dondurulmuş yok en çokta üzüldüğüm o zaten yine o ilaçlar sorma. 7 tane döllenmişti 5. Günde 2 tane kaldı 1 taneside çok sağlıksız dediler zaten o 2 tanede orta kalite bile degildi ama birtanesi tuttu nasıl olduysa. Hamile kalmamda sıkıntı yok allahım inşallah böyle devam eder. Eşime sperm hasar testi yaptırcam
Evet 2 aymış canımEn az 2 ay sen ve vücudun toparlanmali kendine dikkat et ikinci tedavide bende en baştan başlamıştım
Bugun kanamam basladi ve pihti seklinde parcalar geldi sanirim kendiliginden dusuyor insallah kurtaja gerek kalmaz o daha cok yorar psikolojik olarakGenel anestezi oldum.Kendi düşmesini beklemeyin bence kürtajdan sonra araştırılmasını isteyebilirsiniz.Kromozom testi yapıldı ve kromozom anomalisi ortaya çıktı 9. kromozomun anormal olduğu söylendi.Kürtaj olduğum gün sabah ağrım başlamıştı ve ben düşmesini bekleyemezdim bana daha çok acı verirdi.Allahım bize güç veriyor inanın buna bol dua edin ona sığının o korur inş.
Canım bi acile git kanaman varsa. Kendi düşmesi daha kötü çünkü hem kürtaj oldum daha öncede kendi düşmüştü o daha zor ve riskli biran önce acil doktora gitBugun kanamam basladi ve pihti seklinde parcalar geldi sanirim kendiliginden dusuyor insallah kurtaja gerek kalmaz o daha cok yorar psikolojik olarakevet benimde sancim cok ayni adet sancisi gibi ve kanamam da adetten biraz fazlaydi gun sonuna kadar araliklarla geliyor azaldi. Sizin kac gun surdu kanamaniz ve sanciniz? O testleri isteyince yapiyorlar mi? Ee peki nasil tedavi uygulandi? Ilacla mi
Cuma gunu doktora gidicem randevum var kendiliginden bi kac parca düştü kanamam okdr fazla degil adetten bi tik fazlaydi ilk gunu yani dün oldu bugun de adetliymisim gibi geliyor sancim dun cok fenaydi bugun ara sira vuruyor. Insallah bisey olmaz korkuyorum ya alttan bakilirsa bu halde canim zaten yaniyorCanım bi acile git kanaman varsa. Kendi düşmesi daha kötü çünkü hem kürtaj oldum daha öncede kendi düşmüştü o daha zor ve riskli biran önce acil doktora git
Ama olmazki canım doktora mutlaka muayene olman gerekli bak sana zarar verebilir kanama var sonucta alttan baksın üstten baksın ne farkeder o ağrı çekilirmi. içerde parça kalır kanama sana zarar verir biran önce gitCuma gunu doktora gidicem randevum var kendiliginden bi kac parca düştü kanamam okdr fazla degil adetten bi tik fazlaydi ilk gunu yani dün oldu bugun de adetliymisim gibi geliyor sancim dun cok fenaydi bugun ara sira vuruyor. Insallah bisey olmaz korkuyorum ya alttan bakilirsa bu halde canim zaten yaniyorcumaya kadar bekleyecegim bisey olmaz insallaj
Canim zaten gecen cuma gitmistim bebegin gelisiminin durmus olabilecegini soyledi ama kesinlessin sizinde kafanizda soru isareti kalmasin dedi ve 1 hafta daha bekletti yani o bi haftanin icindeyim bu cuma kontrole cagirdi kesinlestirmek icin eger kanaman olursa mutlaka gel dedi rahmi temizlemek icn vs.dedi ama zaten kendiliginden olan oldu sancimi dun cektim parcalar da düştü suan kanamam adet kanamasi gibi geliyor ve sanci da arada giriyor 10 15 saniyr suruyor gidiyor. Cuma gunu karindan bakip rahmimin temiz olup olmadigini gorur mu acaba ? Insalkah kurtaja gerek kalmadan yavrum kendiliginden gitmistir boyle biseye de insallah dedim ya hersey insanlar icin bunu bir kez daha anladim. 9.haftamdaydim 5haftalikken gelisimi durmus yavrumun insallah Rabbim bir daha ne bana ne bir baskasina yasatmasin bu aciyi birde dogurup kucagina alip kaybedenleri dusunemiyorum Rabbim sabirlar versinAma olmazki canım doktora mutlaka muayene olman gerekli bak sana zarar verebilir kanama var sonucta alttan baksın üstten baksın ne farkeder o ağrı çekilirmi. içerde parça kalır kanama sana zarar verir biran önce git
Benimde 6. Haftada kaldı bebegim 9. Haftada kürtaj oldum benim kanamam hiç olmamıştı çok geçmiş olsunCanim zaten gecen cuma gitmistim bebegin gelisiminin durmus olabilecegini soyledi ama kesinlessin sizinde kafanizda soru isareti kalmasin dedi ve 1 hafta daha bekletti yani o bi haftanin icindeyim bu cuma kontrole cagirdi kesinlestirmek icin eger kanaman olursa mutlaka gel dedi rahmi temizlemek icn vs.dedi ama zaten kendiliginden olan oldu sancimi dun cektim parcalar da düştü suan kanamam adet kanamasi gibi geliyor ve sanci da arada giriyor 10 15 saniyr suruyor gidiyor. Cuma gunu karindan bakip rahmimin temiz olup olmadigini gorur mu acaba ? Insalkah kurtaja gerek kalmadan yavrum kendiliginden gitmistir boyle biseye de insallah dedim ya hersey insanlar icin bunu bir kez daha anladim. 9.haftamdaydim 5haftalikken gelisimi durmus yavrumun insallah Rabbim bir daha ne bana ne bir baskasina yasatmasin bu aciyi birde dogurup kucagina alip kaybedenleri dusunemiyorum Rabbim sabirlar versin
Ben ilk 5haftalikken gittim doktora 7haftalik gorunuyormus kesem ama bebek 5haftalik dedi 12 gun sonra tekrar kontrole gittim 9haftalik kese ama bebek yine 5haftalik gorunuyordu gelisimi 5haftalkken durmus yaniBenimde 6. Haftada kaldı bebegim 9. Haftada kürtaj oldum benim kanamam hiç olmamıştı çok geçmiş olsun
Bu arada tesekkur ediyorum sizede cok gecmis olsun :/ kanamaniz olmadigi icin kurtajla sonlandirilmis bekletelim falan demedimi doktorlar hic ? Kendiliginden dusmesi icin hani erken ya 6 haftalikBenimde 6. Haftada kaldı bebegim 9. Haftada kürtaj oldum benim kanamam hiç olmamıştı çok geçmiş olsun
Canım mutlaka kürtaj yaparlar içerde parça kalmaması adına tabi aneztezi olunuyor kürtaj düşük daha ikisinide yaşadım kendine dikkat etBu arada tesekkur ediyorum sizede cok gecmis olsun :/ kanamaniz olmadigi icin kurtajla sonlandirilmis bekletelim falan demedimi doktorlar hic ? Kendiliginden dusmesi icin hani erken ya 6 haftalik
Napalim kaderimizde varsa yasayacagiz cuma gunu kurtaj olup olmamam belli olur tekrar tesekkur ediyorum ilgin icin canim :)Canım mutlaka kürtaj yaparlar içerde parça kalmaması adına tabi aneztezi olunuyor kürtaj düşük daha ikisinide yaşadım kendine dikkat et
2 hafta kadar devam etmesi normal sayiliyormusMerhaba arkadaşlar ben 7 şubatta kurtaj oldum çarşamba günü kontrole gideceğim kanama devam ediyor leke gibi değil çok yoğun da değil korkuyorum kötü bir şey olacak diye kanamam inşallah durur inşallah kötü bir şey yoktur çarşamba günü patoloji sonuçlarını da alacağım Allah im inşallah hayırlısını nasip etsin hakkimizda
Kimisi bende hiç kanama olmadı deyince acaba bir sıkıntı mı var diye telaşlandim biraz2 hafta kadar devam etmesi normal sayiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?