- Konu Sahibi eren sezen
-
al benden de o kadar...cok mutsuzum ama bebegimi kaybettiğim icin değil başka nedenlerden...allah sabrımızı arttırsın.bu arada ailem demişsin hayırdır onlara ne oldu?
al benden de o kadar...cok mutsuzum ama bebegimi kaybettiğim icin değil başka nedenlerden...allah sabrımızı arttırsın.bu arada ailem demişsin hayırdır onlara ne oldu?
canım Allah babana sifa versin sana ve ailene bağışlasın.Benim sorunum kendimle.Evleneli bir sene olucak yarın.Ama hala alışamadım bu memlekete.Arladasım yok, komsum yok, ugrasım yok...Bebek yapayım dedim oda olmadısen neden mutsuzsun neyin var ????
canım Allah babana sifa versin sana ve ailene bağışlasın.Benim sorunum kendimle.Evleneli bir sene olucak yarın.Ama hala alışamadım bu memlekete.Arladasım yok, komsum yok, ugrasım yok...Bebek yapayım dedim oda olmadı(( Bu kadar sıkıntıyı esimin basında koparınca al sana problemmafoldumben
amin canım....bir yılınız doluyor demek umarım bir ömür mutlu olursunuz canım...benimde 18.sinde bir sene olcak evleneli....nerden gelin nereye gelin gittin sen???
biliyormusun bende aynı durumdayım benim komşum arkadaşım yok calışmıyorumda senin gibi bende eşime yansıtıyorum oda bu duruma elbet üzülüyor ama elden birşey gelmiyorki hayat işte .... diyorum ya bu aralar bende bunalımdayım sanki dört duvar arasında kalıyorsun.
bazen dışarı cıksam diyorum olmuyor tek başına bir yere gideyim diyorum ama kimse yok işte,hafta ici hep evde geciyor zamanım sadece hafta sonları eşimle cıkdıysam o işte.....
seni cok iyi anlıyorum
Bu arada esime neler yapabilirim var mı bir fikriniz? Yaş pasta aldım.Gece tam 12 de süpriz yapıcam.Cok güzel mektup kagıdı aldım ,bir sene ile ilgili seyler yazdım onuda ayrı vericem.Hediyemi de aldım.odamıda mumlarla süslemeyi düşünüyorum.Bunlar benim fikrim baska ne yapabilirim?
cok güzel daha ne olsun süper fikir edinmişsin bence bendemi yapsam senin gibi ne bizimkinede az kaldı valla.......hediye ne aldın bir masuru yoksa örene bilirmiyim bana fikir edinmiş olursun canım ya...... evet bende istanbula gelin geldim yurtdışından :) keşek yakın olsaydık dogru diyorsun bizim yaşantı resmen aynı hamracım yaaa....benim eşimde akşamları hep geliyor iş güc sonra senin eşin gibi benim eşimde ders calışıyor malum sınavları var bir kac ay sonra .... sadece bir degişiklik olacak bizim icin oda bu ay sonu tatile gidecegiz bodruma biraz nefes almış olurum allahıma şükür....siz tatil felan düşünüyormusunuz
Maalesef canım hala düğün borclarını ödüyoruz..Belki bitince memleketime giderim.Eşime keten bir pantolon birde penye aldım..bana arkadaslık yollamışsın o ne oluyor canım ben forumu pek kullanmayı bilmiyorumda...Bu arada esime süprizi yaptım harika oldu cok begendi...Kırmızı bir elbisede giydim saclarımı yaptım.Mumları yaktım lambaları söndürüp yaspasta üstündeki maytapları yaktım ve esimi cagırdım ve sonuc süperrrrrrrrrrrr
sağol canım bende kabul ettim zaten:))) sorma daha biter bitmez baska borca giricez olsun Allah saglık mutluluk versin herseyden önce...gerisi gelircok sevindim canım güzel gectigi icin....arkadaşlık istegi yolladım arkadaş olarak eklemek istedim seni sadece,bizim düğün borclarıda daha yeni bitti sayılır valla borc hic bitmiyorki biri biter o biri cıkar....
sağol canım bende kabul ettim zaten:))) sorma daha biter bitmez baska borca giricez olsun Allah saglık mutluluk versin herseyden önce...gerisi gelir
ama ben çok inanıyorum yakında anne olacam...inşallah kimse umudunu kaybetmesin..
kızlar ben temmuzun 28inde bebeğimin gelişmemesi sonucu kürtaj oldum:çok üzgünüm: kanamam halen devam ediyor bugüne kadar genelde adetin son günlerindeki gibi kanamam oldu daha ne kadar sürecek bu böyle birde doktorum bebek için beklemenize gerek yok dedi ama ben napacağımı bilmiyorum ya yine aynı şey olursa kendimi suclarım beklemedik diye kararsızım yani sizler ne kadar korundunuz ben diğerinde korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalmıştım şimdi hemen hamıle kalırıyım:uhm:
kızlar ben temmuzun 28inde bebeğimin gelişmemesi sonucu kürtaj oldum:çok üzgünüm: kanamam halen devam ediyor bugüne kadar genelde adetin son günlerindeki gibi kanamam oldu daha ne kadar sürecek bu böyle birde doktorum bebek için beklemenize gerek yok dedi ama ben napacağımı bilmiyorum ya yine aynı şey olursa kendimi suclarım beklemedik diye kararsızım yani sizler ne kadar korundunuz ben diğerinde korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalmıştım şimdi hemen hamıle kalırıyım:uhm:
Sayet benimde bebegim gelişseydi 6. aya girmiş olacaktım(( Hep esime diyorum gelisseydi simdi dört aylıktım,simdi bes aylıktım falan... İki arkadasım benden önce hamile kalmıştı doğum yaptı.Bebeğini görmeye gidince biraz mahzunlaştım...Hanımlar ben hala ikinci hamileliği göze alamıyorum aynı seyleri yasarım diye..Ama önümüzdeki ay korunmayıda bırakmak istiyorum bir taraftan..Ne yapacagımı hic bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?