Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü

al benden de o kadar...cok mutsuzum ama bebegimi kaybettiğim icin değil başka nedenlerden...allah sabrımızı arttırsın.bu arada ailem demişsin hayırdır onlara ne oldu?

ailem derken,ben hamilelik sırasında cok üzüntü ile birlikte hamile kaldım sanırım.
Geceleri başımı yastıga koyunca rüyamda hep babam hep babamı görürdüm.gecen yıl ben evlendikten 3ay sonra annem babam geldi bize ve babam iki gün sonra kalp krizi gecirdi baya bir üzüntü yaşamıştık stand takıldı anjo yapıldı üstüne üstelik kalp pili takıldı.
Tam herşey yolunda gidiyordu aslında düzelmişti baya derken.bu sene başı tekrar rahatsızlandı.3ay gibi hastahanede yatmış allahım babamı bize bagışlasın.....korkuyorum babamı kaybetmekten.
Durumu iyice kötü imiş ben o kadar kötü oldugunu bilmiyordum türkiyede oldugum icin ve annem babam o sıra almanyadadı bana tam net olarak söylememişlerdi iyi diyordular hep bende inanıyordum cünkü babamla hep telefonla konuşuyordum sessini duyunca rahat ediyordum durum kötüye gidince telefon yasak felan diyordular.
Sonra ben hamile kalınca iyice birşey demediler ama ben inanmıyordum birşey vardı şühpelenmiştim.
Birgün yolda bir amcaya rasladım bana dediki ya baban hastahaneye yattmış iyi degilmiş durum dogrumu dedi...
Sonra ben öyle birşey yok dedim yani babamla telden konuşdugum icin hemen amca lafını degiştirdigini farkına vardım tam tersini söyledi bu sefer ...
Eve gelir gelmez ailemi aradım zorladım onları dogruyu söyleyin diye yine birşeyi yok dediler ama eşim sagolsun vizeye başvurdu beni ve herşeyi hal etti
cünkü oda bu durumdan dolayı memnun degildi .....
Aileme haber ettim ben geliyorum diye tamam dediler babam o sıra cıkmış hastahanede durumu daha iyidi....

Ve ben zaten gittigimde babamı görünce cok üzülmüştüm ....babam neşe dolu enerji dolu bir insan gezmeyi seven yemeyi seven bir insan ......cok farklı geldi bana bir anda cok ama cok zayıflamış teni ben beyaz hastahanede kala kala allahım hic kimseye göstermesin böyle birşeyi allahım hic kimseyi sevdiginden ayırmasın o an hale ne oldugunu bilmiyordum tahki annem bana alıştıra alıştıra söyledi.
Annem cok üzüntülü zorlu günler gecirdik baban ölümden döndü (bu lafı bile agıza almak istemiyorum cok zor: Baban kanser ) derken ben ne dedigini anlamış degildim o an cünkü anlamak istemiyor insan cok zor gercekten....
şimdi 6ay oldu toplam babam bu hastalıkla ugraşıyor......hale tedavi görüyor insan herşeye alışıyor alışmak zorunda kalıyor....
Ben o sıra hamile kaldıgımda sonra babamın durumunu ögrenince sevincim ile üzüntüm karıştı birbirine kendimi bir yandan suclu hiss ettim babam hasta ben ise hamile kaldım diyerekten kafama cok takmıştım ama allahım zaten dogru bulmamış zamanlamayı ve ben hamileligimi sonlandırmak zorunda kaldım.............

Kusura bakmayın kafanızı şişirmiş olabilrim ama paylaşmak istegi duydum bir an özür dilerim arkadaşlar.........

sen neden mutsuzsun neyin var ????
canım Allah babana sifa versin sana ve ailene bağışlasın.Benim sorunum kendimle.Evleneli bir sene olucak yarın.Ama hala alışamadım bu memlekete.Arladasım yok, komsum yok, ugrasım yok...Bebek yapayım dedim oda olmadı(( Bu kadar sıkıntıyı esimin basında koparınca al sana problemmafoldumben

amin canım....bir yılınız doluyor demek umarım bir ömür mutlu olursunuz canım...benimde 18.sinde bir sene olcak evleneli....nerden gelin nereye gelin gittin sen???
biliyormusun bende aynı durumdayım benim komşum arkadaşım yok calışmıyorumda senin gibi bende eşime yansıtıyorum oda bu duruma elbet üzülüyor ama elden birşey gelmiyorki hayat işte .... diyorum ya bu aralar bende bunalımdayım sanki dört duvar arasında kalıyorsun.
bazen dışarı cıksam diyorum olmuyor tek başına bir yere gideyim diyorum ama kimse yok işte,hafta ici hep evde geciyor zamanım sadece hafta sonları eşimle cıkdıysam o işte.....
seni cok iyi anlıyorum

Ağrıdan manisaya geldim canım.Burası cok sıcak nefes alamıyorum sanki.Asırı derecede sıkılıyorum.Eşim işte oluyor eve gelincede ders çalısıyor.Genellikle yanlızım.Bazen patlak veriyor hissiyatlarım.Keşke aynı sehirde olsak görüşürdük((

Bu arada esime neler yapabilirim var mı bir fikriniz? Yaş pasta aldım.Gece tam 12 de süpriz yapıcam.Cok güzel mektup kagıdı aldım ,bir sene ile ilgili seyler yazdım onuda ayrı vericem.Hediyemi de aldım.odamıda mumlarla süslemeyi düşünüyorum.Bunlar benim fikrim baska ne yapabilirim?

cok güzel daha ne olsun süper fikir edinmişsin bence bendemi yapsam senin gibi ne bizimkinede az kaldı valla.......hediye ne aldın bir masuru yoksa örene bilirmiyim bana fikir edinmiş olursun canım ya...... evet bende istanbula gelin geldim yurtdışından :) keşek yakın olsaydık dogru diyorsun bizim yaşantı resmen aynı hamracım yaaa....benim eşimde akşamları hep geliyor iş güc sonra senin eşin gibi benim eşimde ders calışıyor malum sınavları var bir kac ay sonra .... sadece bir degişiklik olacak bizim icin oda bu ay sonu tatile gidecegiz bodruma biraz nefes almış olurum allahıma şükür....siz tatil felan düşünüyormusunuz

Maalesef canım hala düğün borclarını ödüyoruz..Belki bitince memleketime giderim.Eşime keten bir pantolon birde penye aldım..bana arkadaslık yollamışsın o ne oluyor canım ben forumu pek kullanmayı bilmiyorumda...Bu arada esime süprizi yaptım harika oldu cok begendi...Kırmızı bir elbisede giydim saclarımı yaptım.Mumları yaktım lambaları söndürüp yaspasta üstündeki maytapları yaktım ve esimi cagırdım ve sonuc süperrrrrrrrrrrr

cok sevindim canım güzel gectigi icin....arkadaşlık istegi yolladım arkadaş olarak eklemek istedim seni sadece,bizim düğün borclarıda daha yeni bitti sayılır valla borc hic bitmiyorki biri biter o biri cıkar....

cok sevindim canım güzel gectigi icin....arkadaşlık istegi yolladım arkadaş olarak eklemek istedim seni sadece,bizim düğün borclarıda daha yeni bitti sayılır valla borc hic bitmiyorki biri biter o biri cıkar....
sağol canım bende kabul ettim zaten:))) sorma daha biter bitmez baska borca giricez olsun Allah saglık mutluluk versin herseyden önce...gerisi gelir

sağol canım bende kabul ettim zaten:))) sorma daha biter bitmez baska borca giricez olsun Allah saglık mutluluk versin herseyden önce...gerisi gelir

aynen öyle önce allah saglık ve mutluluk versin gerisi gelir dogru söylemişsin katılıyorum sana.....vereliniortak

hanımlar ne haldesiniz nerelerdesiniz? kürtaj sonrası hamile kalan var mı?

ama ben çok inanıyorum yakında anne olacam...inşallah kimse umudunu kaybetmesin..

evet umutlarımızı kaybetmeyelim lütfen , bende mayıs başı kürtaj olmuştum 2adet dönemim gecti korunmadıkda ama bu ay calışmalara başladık yine inşallah tutar 3.cü adet dönemim inşallah 9ay sonra olur
artık bende anne eşimde baba olmak istiyoruz offffff offffffff
boşgebelik olmasaydı 6aylık hamileydim şimdi:gitme:

kızlar ben temmuzun 28inde bebeğimin gelişmemesi sonucu kürtaj oldum:çok üzgünüm: kanamam halen devam ediyor bugüne kadar genelde adetin son günlerindeki gibi kanamam oldu daha ne kadar sürecek bu böyle birde doktorum bebek için beklemenize gerek yok dedi ama ben napacağımı bilmiyorum ya yine aynı şey olursa kendimi suclarım beklemedik diye kararsızım yani sizler ne kadar korundunuz ben diğerinde korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalmıştım şimdi hemen hamıle kalırıyım:uhm:

kanaman cok ise bir doktora görün derim kafandaki stress gider hic degilse.
bende mayıs başı kürtaj olmuştum ve doktorum korunmanız gerekmiyor dedi ilk oldugu icin,ama biz iki adet dönemi korunmadık fakat dikkat ettik yinede.bu ay calışmalara başladık ....vücudunu bırak bir iki ay dinlensin cnm ztn insan baştan cok üzülüyor depresyona giriyorsun hayal kırıklıgına ugruyorsun böyle durumlarda.
kendini hazır hiss ettigin zaman calışmalara başlayın derim

Sayet benimde bebegim gelişseydi 6. aya girmiş olacaktım(( Hep esime diyorum gelisseydi simdi dört aylıktım,simdi bes aylıktım falan... İki arkadasım benden önce hamile kalmıştı doğum yaptı.Bebeğini görmeye gidince biraz mahzunlaştım...Hanımlar ben hala ikinci hamileliği göze alamıyorum aynı seyleri yasarım diye..Ama önümüzdeki ay korunmayıda bırakmak istiyorum bir taraftan..Ne yapacagımı hic bilmiyorum...

gecmiş olsun canım..Benim kanamam 10 gün sürmüş sonra kesilmişti..Ama ilkin kanama halinde sonra lekelere dönüşmüştü..Bencede bi süre pskolojik düzelmek icin bekle...Bak 4 ay oldu hala psokolojim düzelmedi.Gelen Allahtan ona lafım yok. Ama aynı seyleri yasarım diye yeni bi gebeliğe hazır hissetmiyorum kendimi...

hamracım bence hep iyi düşün biliyorum zor aynı şeyleri yaşadık ama ileriye bak.olur diye düşün biz bu ay başladık bakalım ne olcak tmm bende az olsun korkuyorum aynısı olur diye ama düşünmemeye calışıyorum .....
artık bir bebegimiz olsun isitiyoruz nerde bebek hamile görsem icim acıyor.bende eşime diyorum hep şimdi 4aylık olcaktı beş aylık 6aylık olcaktı diye ama üzülme diyor yine olur diyor teselli ediyor.kolay degil haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…