- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.981
Benimde ayni bakalim ne olacak :)Günaydın
bat 22-23 Ağustos diyelim, karışıktı tam net bilemiyorum bende :)
Benimde ayni bakalim ne olacak :)
Ben bir süre hamile kalmaktan vazgeçtim.
Hep bir korku vardı içimde geç kalıyorum diye.
Hayırlısı olsun hakkımda hakkımızda...
öncelikle geçmiş olsun canım. benim kürtaj sonrası regl süresi kısaldı 26 güne kadar düştü benim. dr gitseniz arkadaşım testleriniz yapılır neden adet olamadğınız konusunda dr bilgi verir inşallah meleğin geliyordurMerhaba kızlar
Ben 22 mayısta 12 haftalık hamileyken kürtaj olmuştum ikinci adetimi 42 gün sonra oldum üstüne 36 gün daha geçti bir haftadır adet olamıyorum iki kere test yaptım negatifti adet döngüsü bu kadar sarkan oldu mu normal mi acaba kan testini ne zaman yaptırsam yardımcı olur musunuz?
allah razı olsun arkadaşım inşallah senden de yakında güzel haberler alacağız allahın izniyleCnm kafam çok karışık.
Ben senden guzel haberler alacağıma inaniyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin canm.Şimdi kan verdim geldim.Öğleden sonra 2 gibi çıkıyo genelde.Bekliycem bakalım ama cevap bulamadığım sorularım varP Pink cotton candy inşallah sağlıklı gebeliktir arkadaşım kan sonucunu yaz buraya merak ettim
Cnm 8 gunde 166 seviyelerine ulasamaz kanda 10 gunden sonra bu deger yukselmeye basliyor. Gecen ay gec dollenme olmus olamaz miHamileysem bu aydan mi geçen aydan mi?Geçen aydansa bu değer 6 haftalık gebelik için çok az bu haftalarda kese görünmesi lazımdı.Bi de adet oldum hadi üstüne görme diyelim nadir bilmem kaç insan da bi oluyo bu da.Adet görmeden 2 gün önce idrar testinde çizgi mİzgi görmedim.
Hadi bu adettin 8.günü olan birliktelik ten hamile kaldıysam bu seferde dün 16.gündü yani 8 günde beta hcg kanda 166 düzeyine kadar çıkar mı?
Biçinde az birin de fazla.Hesaplar tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?