Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Genelde adetin 3. Günü çağırıyor doktorlar. Ama şimdi de yumurta ve rahmini kontrol eder, gerek görürse tekrar kontrole çağırır.

Cnm daha iyi olur doktor yumurtan catlamismi diye bakar bence erteleme git

Adetli iken gitseydin keşke canım. Hormon tahlili adetli iken oluyor. adetin ilk üç günü hatta. Benim de 9 haftalık kalbi durdu. 3 ay doldu benim de. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız

Adetli iken gitseydin keşke canım. Hormon tahlili adetli iken oluyor. adetin ilk üç günü hatta. Benim de 9 haftalık kalbi durdu. 3 ay doldu benim de. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Teşekkür ederim canım inşallah çabucak hamile kalırız...benim yaş geç biraz ondan zor olur gibi geliyor...bakalım nolcak...

Yaklask nisan ayından beri giremıyordum naslsnz umarım guzel haberleri olanlar vardr.. Hatrlayanlar bilir bn de kürtaj sonrası morali bozlms ve kac ay bebegı olmayanlardandım ama skür suan bes aylık olduk...sorusu olanları cevaplayablrm

Allah tamamına erdirsin inşallah nasılsiniz

Amin canım benim çok teşekkür ederim yardımın icin. Rabbim bu ay sana nasip etsin..benim bu ay test kullanmam hayal oldu gbi.annemlere kalmaya gideyim diyordum biraz değişiklik olur diye test kullanımı yarim kalır bu durumda kullanamadım oyuzden ..regli sonrası hemen başlamam gerekliya.ne olur ne olmaz diye.bayram sonrası kullanacağım hayirlisi bakalim

CANIM O ZAMAN SEN EVİNE DÖNÜNCE BAŞLA BAKARSIN BU ARA SANA BİR SÜPRİZ OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…