- 23 Ağustos 2012
- 14.831
- 39.229
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.961
Arkadaşlar bişi sormak istiyorum...
Benim 9 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonlandırıldı.o günden bu güne hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı, önümüzdeki günlerde dr a gideceğim,niye olmuyor bi sorun mu var diye, ama adetim 21 Temmuz'da başlayıp 26 Temmuz'da bitti bugünlerde yumurtlama dönemim ve muayene olmamda bir sıkıntı olurmu acaba?Adetimin hemen bitiminde mi gitmeliydim dr.'a?
Cnm daha iyi olur doktor yumurtan catlamismi diye bakar bence erteleme gitArkadaşlar bişi sormak istiyorum...
Benim 9 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonlandırıldı.o günden bu güne hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı, önümüzdeki günlerde dr a gideceğim,niye olmuyor bi sorun mu var diye, ama adetim 21 Temmuz'da başlayıp 26 Temmuz'da bitti bugünlerde yumurtlama dönemim ve muayene olmamda bir sıkıntı olurmu acaba?Adetimin hemen bitiminde mi gitmeliydim dr.'a?
Adetli iken gitseydin keşke canım. Hormon tahlili adetli iken oluyor. adetin ilk üç günü hatta. Benim de 9 haftalık kalbi durdu. 3 ay doldu benim de. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırızArkadaşlar bişi sormak istiyorum...
Teşekkür ederim canımCnm daha iyi olur doktor yumurtan catlamismi diye bakar bence erteleme git
teşekkür ederimGenelde adetin 3. Günü çağırıyor doktorlar. Ama şimdi de yumurta ve rahmini kontrol eder, gerek görürse tekrar kontrole çağırır.
Teşekkür ederim canım inşallah çabucak hamile kalırız...benim yaş geç biraz ondan zor olur gibi geliyor...bakalım nolcak...Adetli iken gitseydin keşke canım. Hormon tahlili adetli iken oluyor. adetin ilk üç günü hatta. Benim de 9 haftalık kalbi durdu. 3 ay doldu benim de. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Doktora git cnm insallah olacak ınanCnm daha iyi olur doktor yumurtan catlamismi diye bakar bence erteleme git
Selam tatlim hamilelik nasil gidiyor nasilsin:)Mrb arkadaslar benı hatrlayan kmler
Bulantılarım gecmedi cnm sabahları.. Onun dısında iyi cok şükür.. Sen naslsn cnm hamıle msnSelam tatlim hamilelik nasil gidiyor nasilsin:)
Allah tamamına erdirsin inşallah nasılsinizYaklask nisan ayından beri giremıyordum naslsnz umarım guzel haberleri olanlar vardr.. Hatrlayanlar bilir bn de kürtaj sonrası morali bozlms ve kac ay bebegı olmayanlardandım ama skür suan bes aylık olduk...sorusu olanları cevaplayablrm
Amin insallah..Tesekkürler iyiym çok skür yolu yarıladık ama daha cok var ınsallah sızlerın de guzel haberlerınzı alrzAllah tamamına erdirsin inşallah nasılsiniz
Bunlar guzel sorunlar, yeterki olsunda :)Bulantılarım gecmedi cnm sabahları.. Onun dısında iyi cok şükür.. Sen naslsn cnm hamıle msn
Amin canım benim çok teşekkür ederim yardımın icin. Rabbim bu ay sana nasip etsin..benim bu ay test kullanmam hayal oldu gbi.annemlere kalmaya gideyim diyordum biraz değişiklik olur diye test kullanımı yarim kalır bu durumda kullanamadım oyuzden ..regli sonrası hemen başlamam gerekliya.ne olur ne olmaz diye.bayram sonrası kullanacağım hayirlisi bakalimsoracağın olursa hep yaz bilgim ölçüsünde yardım ederim. bende o testen kullanıyorum ben ocakta ilk kez kullanmış ve gebe kalmıştım 4,5 yıl sonra darısı sana olsun inşallah allah razı olsun arkadaşım
Bulantılarım gecmedi cnm sabahları.. Onun dısında iyi cok şükür.. Sen naslsn cnm hamıle msn
Amin insallahtebrikler hayırla kucağına al inşallah
CANIM NASILSIN SENİN BAT NE ZAMANtebrikler hayırla kucağına al inşallah
CANIM O ZAMAN SEN EVİNE DÖNÜNCE BAŞLA BAKARSIN BU ARA SANA BİR SÜPRİZ OLURAmin canım benim çok teşekkür ederim yardımın icin. Rabbim bu ay sana nasip etsin..benim bu ay test kullanmam hayal oldu gbi.annemlere kalmaya gideyim diyordum biraz değişiklik olur diye test kullanımı yarim kalır bu durumda kullanamadım oyuzden ..regli sonrası hemen başlamam gerekliya.ne olur ne olmaz diye.bayram sonrası kullanacağım hayirlisi bakalim
CANIM NASILSIN SENİN BAT NE ZAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?