Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

soracağın olursa hep yaz bilgim ölçüsünde yardım ederim. bende o testen kullanıyorum ben ocakta ilk kez kullanmış ve gebe kalmıştım 4,5 yıl sonra darısı sana olsun inşallah allah razı olsun arkadaşım

Allah kolaylık versin ama içimde seninle ilgili hep güzel düşünceler var olacak inaniyorum. Su çektiğin acıların karşılığını alacaksın insallah...
rabbim ne sıkıntın varsa senden ırak eylesin (amin) bende bu dönemde sıkıntılı bir süreç geçiyorum aşılama ile birlikte rabbime hep hayırlısını diliyorum. umudumu kesmiyorum ama işimin zor olduğunu biliyorum. inşallah arkadaşım hepimiz burda yaralı kadınlarız bebek özlemi konusunda inşallah rabbim yüzümüzü güldürür. allah razı olsun güzel düşüncelerin için

Amin cnm inşallah sabırla guzel gunleri bekliyorum.

allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın hemşom. lekelenme benim iki gebeliğimde de oldu bana o kadar normal geliyorki önemli olan tutunması ve gelişmesi
İnşallah canım benim ya inan cuma gününü iple cekiyorum.kalp atışını bir duysam hayırlısı ile.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

ben bugün doktora gittim adetinin 4. Günü.hormon sonuçlarım için. doktor fsh 10 biraz fazla çıkmış ama yumurtaliklarn iyi. Yumurta var dedi bana da gösterdi hatta 3,4 yuvarlak gibi bir şey ler vardı.ama eve gelince kafana takıldı adetli iken yumurta gözükür mü öyle. Hem onlar adet ile atlmaz mi anlamadım hiç bilen varsa açıklar mi arkadaşlar:-/

canım adet ile çatlayan yumurta ve ölü rahim dokusu atılıyor yenileniyor rahim diye biliyorum
kadının her daim yumurtası vardır önemli bir rahatsızlığı yoksa önemli olan yumurtlama döneminde bunun döllenmeye uygun büyüklüğe gelmesi 14 mm altı döllenmede sorun oluyor diye biliyorum 22 mm üstüde çatlamaz ise kiste neden oluyor. tsh benimde 9 sınırında merak etme sınırdasın

canım senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah

yaşın kaç canım çocuğun vardı senin dimi öyle hatırlıyorum o kaç yaşında

hemen özet geçeyim;

32 yaşındayım, eczacıyım, 3 yaşına yeni girmiş bi kızım var, mayıs ayında 5 haftalık bebişimi kanama dolayısıyla kaybettim, 2. adetimi normal düzende oldum, yaz ayında doğum yapmak istemiyorum bi daha ama kaçış yok yine kızım gibi yazın bu sıcağına denk gelicem sanırım. neyse Allah ne zaman nasip ederse artık, olmuş gibi konuşmayayım

çok geçmiş olsun bir daha rabbim yaşatmasın. bende 40 yaşındayım bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapıyorum. bir oğlum var kasımda 10 yaşına girecek. bende mart ayında 4,5 yıl korunmasız ilişki sonrasında gebe kaldım ama dış gebelik tanısı ile kürtaj+iğne ile gebeliğim sonlandırıldı. mayısta ilk adet ile rahim filmi çekildi şükür bir sorun çıkmadı 3 ay olağan akışına bıraktım rahim filmi sonrası kendiğilinden gebelik olabilir diye olmayınca bu adetle aşılamaya karar verdik ama rahimde miyonum var bu miyon için geçtiğimiz yıl temmuz ve kasım ayında iki kere kapalı oparasyon olmuştum. aşılama öncesi muayenede miyonun tekrarladığını öğrendim. drum pes etti açık yaparsam bir yeniliyor rahim iki 6 ay seni ileriye atar ve yaşın geçiyor dedi. benim biraz ısrarımla aşılamaya karar verdik buda benim hikayem.

Aramızda eczacı olması ne güzel. Senin yaşın genç arkadaşım biraz daha olağan akışa bırakabilirsin ama sana tavsiyem ikinci evladın için 35 yaşından sonrasına bırakma bazı şeyleri ben pişmanlıklarım çok var bu konuda

amin canım, 3.'de istiyo gibiyiz o nedenle 35 sonrasına kalma durumu olmaz inşallah. Allahım kimsenin elini kucağını boş bırakmasın, aşılaman olacak gibi bi hissim var, umarım sağlıkla gelsin miniğimiz

amin canım, 3.'de istiyo gibiyiz o nedenle 35 sonrasına kalma durumu olmaz inşallah. Allahım kimsenin elini kucağını boş bırakmasın, aşılaman olacak gibi bi hissim var, umarım sağlıkla gelsin miniğimiz
ağzından bal damlıyor allah razı olsun moral oldun bana

bende ikinciyi bulursam korunmayacağım üçüncüde gelsin :)))

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum...
Benim 9 ay önce 11 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için kürtajla sonlandırıldı.o günden bu güne hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı, önümüzdeki günlerde dr a gideceğim,niye olmuyor bi sorun mu var diye, ama adetim 21 Temmuz'da başlayıp 26 Temmuz'da bitti bugünlerde yumurtlama dönemim ve muayene olmamda bir sıkıntı olurmu acaba?Adetimin hemen bitiminde mi gitmeliydim dr.'a?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…