- 30 Ağustos 2016
- 199
- 94
- 28
- 41
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.021
AminSelam kızlar...nedir bizim bu çilemiz acaba?Var rabbimin bir bildiği,ama ne?keşke sebepleri bilebilsekAllahım gerçekten isteyenlere,anneliği hakkıyla yapacak olanlara ver yarabbimmm...
Hayırlı olsun canm. Korkma dua et surekli..Kizlarrrr hemen yazmak istedim daha Dr a gitmedim ama internet ten kan sonucumu öğrendim 268
Çok sağol canm.Hayırlı olsun canm. Korkma dua et surekli..
Kızlar bende test yaptım bugun adet gunum olmadım henüz.. Ocakta bebeğin kalbi durdu kaybettim. Bakar mısınız testime.cok bel agrım var.. Dört gun önce ögrenmiştim diğerinde. Dun yaptım testiEki Görüntüle 2032008
Var gibi görünüyor çizgi cnm.Kan ver bence bian önce.Kızlar bende test yaptım bugun adet gunum olmadım henüz.. Ocakta bebeğin kalbi durdu kaybettim. Bakar mısınız testime.cok bel agrım var.. Dört gun önce ögrenmiştim diğerinde. Dun yaptım testiEki Görüntüle 2032008
canım iki gün önceki test kaçtı hakkında hayırlısı olsunKizlarrrr hemen yazmak istedim daha Dr a gitmedim ama internet ten kan sonucumu öğrendim 268
ben göremedim ama ben bakar görüm inşallah meleğin gelmiştir canımKızlar bende test yaptım bugun adet gunum olmadım henüz.. Ocakta bebeğin kalbi durdu kaybettim. Bakar mısınız testime.cok bel agrım var.. Dört gun önce ögrenmiştim diğerinde. Dun yaptım testiEki Görüntüle 2032008
Pztsi 166 sl 178 prsb 268canım iki gün önceki test kaçtı hakkında hayırlısı olsun
Hayırlısı canim ya.korkuyorum yine de.Pztsi 166 sl 178 prsb 268
Seni üzmek istemiyorum sorularımla ama senin degEr artışın nasıldı. Değer kaçkere farkedildi durumHayırlısı canim ya.korkuyorum yine de.
Seni üzmek istemiyorum sorularımla ama senin degEr artışın nasıldı.
Değer kaç ken farkedildiSeni üzmek istemiyorum sorularımla ama senin degEr artışın nasıldı. Değer kaçkere farkedildi durum
canım druna güveniyorsan korkma benim gibi az yükseliyor değerlerin iki katı olmamışPztsi 166 sl 178 prsb 268
Sağol canım hayırlısı bakalimmmcanım druna güveniyorsan korkma benim gibi az yükseliyor değerlerin iki katı olmamış
Sağolasın tatlim.Hayırlısı bakalimA anneveoglusu
P Pink cotton candy
Selam kizlar.
Degerlerinin tam 2 kati artmasi gerekmiyor %60 artis olmasi yeterli deniyor. Sen korkma bir mucize gerçekleşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?