Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Daha önce kimyasal gebelik ya da dış gebelik falan geçiren var mı acaba?Bu konuda biraz açıklama yaparsanız sevinirim.Nasıl anlaşıldı? Ne gibi durumlar yaşadılar? Beta düzeyleri nasıldı?Bildiklerinizi paylaşın lütfennn

Benim ki ne o zamn Dr bile bisi demedi sağlıksız yerleşmiş muhtemelen o yüzden az az artıyo olabilir beta perşembe gel dedi.

178 bugün.perşembe yine gel dedi.
O buhranli günlerini hatırlatmak istemem ama sanırım dış gebelik geçirmişsin nasıl anlaşılmıştı.Bilgilendirirsen sevinirim
Canım benim değer ilk bir haftada iki katı arttı sonra durdu az artışlar oldu devamlı kan vermekten kollarım delik deşik oldu. Alttan muayene ilede kese hiç görülmedi rahim içinde.once kurtaj oldum bir hafta sonra kan testiinde değer düşmüş veya sıfırlanması gerekirken yükseldi ama anlamlı yükseliş değildi. Sonra kemoterapi iğnesi ile sonlandırıldı değer 4 ve 7 günler kan değerleri düştü 25 gün sonrada sifirlandi bunlar tam bir ay sürdü çok yıprandım dilerim dış gebelik tanısı konulmaz.

Cevabın için cok sağol canım ya.Okurken bile o kadar içim acıdı ki Rabbim in büyük bi sınavıymis.Allah başka dert tasa vermesin canm.
Bu anları yaşarken gebeligimde kanama yaşamış miydin canm az ya da çok?
Benim az az leke şeklinde alıntılarm da oluyo.Düşük mu oluyo noluyo anlamış değilim düşük olsa beta yükselmez az da olsa yükselme var.

AMİN AMİN ARKADAŞIM. İNAN 2017 ŞUBAT 14- MART 15 ARASI'NI HAYATIMDAN ÇIKARMAK İSTİYORUM YILLARDAN SONRA GELEN BİR GEBELİKTİ 4,5 YIL BOYUNCA İKİNCİ EVLADIMI BEKLEDİM GELDİ AMA SAĞLIKSIZ ŞEKİLDE ÇOK AĞLADIM

EVET BENİM HEP LEKELENME OLDU AMA BUNU KÖTÜYE YORMADIM ÇÜNKÜ OĞLUMDA DA 5-7 HAFTALAR ARASI BUNU YAŞAMIŞTIM. PROGESTRAN İÇİYORDUM EN SON KESE GÖRMEK İÇİN DR GİTTİĞİMDE DR KESEYİ GÖREMEDİ VE KAN TAHLİLİ YAPTIRDI O ZAMAN İLK DÜŞÜŞ OLDU DÜŞÜK OLARAK YORUMLADI PROGESTRONU KES KANAMA BAŞLAR DEDİ KESTİM DEDİĞİ GİBİ OLDU 6 GÜN SÜREN KANAMAM OLDU BEN BUNLA GEÇTİ GİTTİ DERKEN DR SEKRETERİ ARADI BANA KAN VERMEMİ SÖYLEDİ 7. GÜN GİTTİM KAN VERDİM HCG YÜKSELİŞE GEÇMİŞTİ O ZAMAN DR SANIRIM DIŞ GEBELİK VAR SİZDE DEDİ VE İLK TANISINI KOYDU. AMA O KANAMA SONRASINDA HİÇ HCG İKİ KATI ORANINDA ARTMADI ARKADAŞIM.

İNŞALLAH BUNLARI YAŞAMAZSAN ÇOK ZOR DÜŞMANIMA BİLE DİLEMEM BAN UCUZ KURTULDUM TÜPLERİNİ KAYBEDENLER VAR YÜZDEN İYİ TAKİP YAPILMALI KONTROLLERİNİ İHMAL ETME OLDUMU

Cevap icin cok sağol canmm.İnşallah öyle bi durum değildir. Bakalım yarın bi olsun.

Kızlar bende 6 haftalık düşük yaptım ama parca kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Klomen ile ilk denemem de hamile kalmıstım. Şimdi kürtaj dan sonra ne kadar süre sonra hamile kalabilirim acaba

Gecmis olsun cnm doktorun sana bir sure soyluyor kontrole gittin mi tekrar

Pazartesi gdcm o zaman cagırdı kontrol e

canım çok geçmiş olsun bir tanem. dr sana açıklama yapacaktır ben martta kürtaj oldum hala gebe kalamadım her kadında bir olmuyor rahim kendini hazır hissettiğinde nasip oluyor

Selam kızlar...nedir bizim bu çilemiz acaba?Var rabbimin bir bildiği,ama ne?keşke sebepleri bilebilsek Allahım gerçekten isteyenlere,anneliği hakkıyla yapacak olanlara ver yarabbimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…