Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

A anneveoglusu Nasilsin canım regl oldun mu. Benim 1 haftam var inşallah hepimizin istediği sağlıklı şekilde olur hayırlisiyla
YOK CANIM BU GÜN AŞILAMANIN 15. GÜNÜ BEN TEST YAPMAMA KARARI ALDIM BEKLİYORUM KIRMIZILARI MOLPEDİMLE

SEN NASILSIN

A anneveoglusu canım bence hamilesin istersen test yap... Benim tutmayan aşılamamda aşılamadan 12 gün sonra adetim gelmişti.

öylemi diyorsun bilemiyorum canım yaa forumlarda okuyorum aşılama olup geç adet olanda varmış
rahim jel kulandın mı sen progestran içeren o geciktiriyor diyorlar adeti ondan bekliyorum benim yarın jel bitiyor bakalım.

inşallah gebeyimdir ve güzel haberler verebilirim size cuma günü

Evet canım onu ben de duymuştum. Aşılama sonrası jel vs kullanmadığım için erken oldum ben o zaman. İnşallah hamilesindir tatlım tüm kalbimle istiyorum

Evet canım onu ben de duymuştum. Aşılama sonrası jel vs kullanmadığım için erken oldum ben o zaman. İnşallah hamilesindir tatlım tüm kalbimle istiyorum
canım dün eşimin ısrarı ile dün test yapıldı canım negatif demek nasip değilmiş

Kizlar slm.
Mart ayinda kurtaj olmustum. Gecen cuma hamile oldugumu ogrendim. Bugun kan testi yaptim 3000 cikti ve 5 hf lik suan ama keseyi goremedik
Korkmaya basladim yine
Var mi bana umut olacak birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…