- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.041
YOK CANIM BU GÜN AŞILAMANIN 15. GÜNÜ BEN TEST YAPMAMA KARARI ALDIM BEKLİYORUM KIRMIZILARI MOLPEDİMLEA anneveoglusu Nasilsin canım regl oldun mu. Benim 1 haftam var inşallah hepimizin istediği sağlıklı şekilde olur hayırlisiyla
CANIM SON DURUMUN NE MERAK ETTİM SENİPztsi 166 sl 178 prsb 268
Inşallah gelmez kırmızılar iyiyim bende ayni herşey.YOK CANIM BU GÜN AŞILAMANIN 15. GÜNÜ BEN TEST YAPMAMA KARARI ALDIM BEKLİYORUM KIRMIZILARI MOLPEDİMLE
SEN NASILSIN
OVİ TESTİ BAŞLAYABİLDİN MİInşallah gelmez kırmızılar iyiyim bende ayni herşey.
Yok başlayamadım bu regliyi bekliyrm..1 hafta var bakalım inşallah gerek kalmazOVİ TESTİ BAŞLAYABİLDİN Mİ
İNŞALLAH CANIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZYok başlayamadım bu regliyi bekliyrm..1 hafta var bakalım inşallah gerek kalmaz
Değerim düşmeye başladı canmm.CANIM SON DURUMUN NE MERAK ETTİM SENİ
A anneveoglusu canım bence hamilesin istersen test yap... Benim tutmayan aşılamamda aşılamadan 12 gün sonra adetim gelmişti.
Değerim düşmeye başladı canmm.
Evet canım onu ben de duymuştum. Aşılama sonrası jel vs kullanmadığım için erken oldum ben o zaman. İnşallah hamilesindir tatlım tüm kalbimle istiyorumöylemi diyorsun bilemiyorum canım yaa forumlarda okuyorum aşılama olup geç adet olanda varmış
rahim jel kulandın mı sen progestran içeren o geciktiriyor diyorlar adeti ondan bekliyorum benim yarın jel bitiyor bakalım.
inşallah gebeyimdir ve güzel haberler verebilirim size cuma günü
Bundada vardır bir hayır kalbini ferah tut.Değerim düşmeye başladı canmm.
İnşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim.bunla geçer gider inşallah yıpratıcı bir süreç çünkü arkadaşım
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin tez zamanda inşallah
canım dün eşimin ısrarı ile dün test yapıldı canım negatif demek nasip değilmişEvet canım onu ben de duymuştum. Aşılama sonrası jel vs kullanmadığım için erken oldum ben o zaman. İnşallah hamilesindir tatlım tüm kalbimle istiyorum
Hayırlısıyla olur inşallah canin bu ay nasip değilmiş demek ki. Birlikte yola devam o zaman.canım dün eşimin ısrarı ile dün test yapıldı canım negatif demek nasip değilmiş
öyle canım tüp bebek merkezlerine bakıyorum bendeHayırlısıyla olur inşallah canin bu ay nasip değilmiş demek ki. Birlikte yola devam o zaman.
GünaydınKizlar mevlananin cok guzel bir sozu var "istediğin oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayır ara" diye A anneveoglusu
Aynen canım. Farkindayim cok uzucu ama eminim yaradanın bizim için güzel planları var.Günaydın
Allah bizim için ne kararlaştırıyorsa başımın gözümün üstüne olmayanda da bir hayır var kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?