- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.061
Cnm selam çok sevindim adına 3000 itibariyle vajinalde ancak gozukuyor yani korkma birde sen nasil muayene oldun?Kizlar slm.
Mart ayinda kurtaj olmustum. Gecen cuma hamile oldugumu ogrendim. Bugun kan testi yaptim 3000 cikti ve 5 hf lik suan ama keseyi goremedik
Korkmaya basladim yine
Var mi bana umut olacak birileri
3000de karından imkansız diye biliyorum endiselenmeUsg baktirdim cnm vajinal bakalim dedi de dr ben yok dedim
Gecenki gebeligimde 5+1 de keseyi gormustuk o yuzden endiselendim
Yok kuzu gecenkinde 2.500 falandi goruldu karindan3000de karından imkansız diye biliyorum endiselenme
Hadi ya kilo falan aldin mi bu surecteYok kuzu gecenkinde 2.500 falandi goruldu karindan
Umudum gec dollenme falan
Kilo oluncada karindan gozukmuyor o yuzden sordum. Hayirlisi olsun insallah guzel olur herşeyYok almadim bi de hic mide bulantisi olmuyo ben de
Niyeyse
Cnm bizim eşimle aramız çok kötü. 2 aydır çocuk düsünmüyoruz.Amin cnm ins. Sen de durumlar nasil
Sağol cnm hayırlısı olsun hakkımızdaRabbim afiyet versin ins esinle sana.. Mutlu haberlerini aliriz ins.
Kizlar slm.
Mart ayinda kurtaj olmustum. Gecen cuma hamile oldugumu ogrendim. Bugun kan testi yaptim 3000 cikti ve 5 hf lik suan ama keseyi goremedik
Korkmaya basladim yine
Var mi bana umut olacak birileri
Amin cnm ins. Gecen aksam pembe kanamam oldu korktum yine ayni seyleri yasiycam diyecanım öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağında göstersin
vajinal bakmayınca görünmemesi normal dr ne dedi peki
inşallah bu hafta güzel haberlerini alırız gelişmeleri yaz arkadaşım
Amin cnm ins. Gecen aksam pembe kanamam oldu korktum yine ayni seyleri yasiycam diye
İlk gebeligimde de kanamam olmustu oyle gelismesi bebek bu seferde olunca moralim bozuldu. Doktoru aradim progestan 200 luk basla dedi. Kontrole cagirdi ama ben korkumdan gidemiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun
ben iki gebelik gördüm biri oğlum diğeri sonlandırıldı ikisinde de progestran kullandım. 5-7 haftalar arası kanamaya benzer lekelenme yaşadım ben canım yiyeceği ekmek varsa rabbim nasip ediyor yoksa ne yapsak boş. hayırlı haberlerini alalım inşallahAmin cnm ins. Gecen aksam pembe kanamam oldu korktum yine ayni seyleri yasiycam diye
İlk gebeligimde de kanamam olmustu oyle gelismedi bebek bu seferde olunca moralim bozuldu. Doktoru aradim progestan 200 luk basla dedi. Kontrole cagirdi ama ben korkumdan gidemiyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Saolun kizlar ins. Nasibi varsa yasar ztn biliyorum da insan korkuyo yine de.
sizede çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmaz inşallahBende boş gebelik nedeniyle geçen hafta kürtaj oldum. 9 haftalık tı. Ilk gebeliğimdi. Ama olmadı. Bu durumu kabullenmek çok zormuş ama yapacak birsey yok. Böyle olması gerekiyormuş. Simdi az az kanamam oluyor. Adet düzenim normale dönünce bir kaç ay sonra inşallah denemeye başlıcaz. Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için. Allah isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?