Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Gecmiş olsun cnm

L leylimley33 nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor
Can ım teşekkür ederim.çok şükür şimdilik herşey yolunda.ama arada kanamam ve lekelenmem oluyordu .bu aralar kesildi .haftada 1 kez iğne yaptırıyorum.protestan kullanıyorum fitil olarak.coraspin kullanıyorum.cuma günü kont vardı.kalp atışını dinletti de tekrar.oglu da esi de dinlediler.8hafta 4 gunluguz .inşallah da böyle devam eder.3 ayı hayırlısı ile bir atlatsam gerisi de gelir inşallah.sarısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah.sen nasılsın bir gelişme var mı?selamlar.allaha emanet olun inşallah

Kızlar iyi geceler nasılsınız.. Yumurtlama gunumdeyim. Pembe leke geldi.. Kürtaj olalı 8 ay oldu. 4 adet koruduk. Hasretle bekliyorum yavrumu.... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız...

maşallah maşallah güzel haberlerini alalım inşallah rabbim bizede o günleri göstersin hayırlısı ve sağlıkla
hayırlısı ile 3 ayda geçecek arkadaşım. bir bakmışsın kucağında miniğin sağlıkla ve hayırlısı ile

canım benim ben bu ay aşılama denedim olmadı cuma günü istanbulda bahçeci fulya tüp bebek merkezinnden remzi abalıya randevu aldık görüşmeye gidiyoruz bakalım ne diyecek

Kızlar iyi geceler nasılsınız.. Yumurtlama gunumdeyim. Pembe leke geldi.. Kürtaj olalı 8 ay oldu. 4 adet koruduk. Hasretle bekliyorum yavrumu.... İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız...

canım bazı kadınlarda olabiliyormuş ben hiç yaşamadım inşallah miniğinin geleceğinin habercisidir

Hayırlı haberlerle gel Can ım benim inşallah bu kez nasip olur.belki ikizlerin olur hiç belli mi olur

Kızlar merhaba.

6 haftalık sebepsiz düşükten sonra 2. adetimi oldum 3. adete hamile olduğumu öğrendim

Allahım buraya yazan, gönlünden geçen, isteyen herkese hayırla sağlıkla güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah

canım yaaa çok sevindim gözün aydın bebişin geldi demek ne zaman öğrendin allah tamamına erdirsin

canım yaaa çok sevindim gözün aydın bebişin geldi demek ne zaman öğrendin allah tamamına erdirsin

aminn, sabah öğrendim, çok teşekkür ederim bizi en iyi birbirimiz anlarız, sağlıkla gelsin inşallah.

dualarımdasın, inşallah sende güzel haberlerini ver bize en kısa sürede

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallah herkes böyle mutlu haberler verir. Ben bu ay çok umutluydum ama olmadı. Umudum eylüle kaldı.

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallah herkes böyle mutlu haberler verir. Ben bu ay çok umutluydum ama olmadı. Umudum eylüle kaldı.

bence kadınlar hissediyor canım, geçen ay bende çok umutluydum ama olmadı. bu aymış kısmet. muhtemelen vücudun hazırlanıyor seninde, inşallah önümüzdeki aya güzel haberi veririsin.

sağlıkla gelsinler de en önemlisi o.

Amin inşallah allahım her isteyene evlat kokusunu koklatsın

maşallah cetveline nasıl sevindim anlatamam canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…