- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.101
Teşekkur ederim cnm insallahTeşekkür ederim canım, inşallah önce eşinle aran düzelsin sonra da üstüne bebişlerle şenlensin eviniz
Teşekkur ederim cnm insallahTeşekkür ederim canım, inşallah önce eşinle aran düzelsin sonra da üstüne bebişlerle şenlensin eviniz
Sağol canım inşallah inşallah...canım bazı kadınlarda olabiliyormuş ben hiç yaşamadım inşallah miniğinin geleceğinin habercisidir
Canım tebrik ederim sağlıkla inşallah. :))Teşekkür ederim canım, inşallah önce eşinle aran düzelsin sonra da üstüne bebişlerle şenlensin eviniz
Canım tebrik ederim sağlıkla inşallah. :))
canım bir kez denedim ama düzenli yapamadımA anneveoglusu canım sen de miyom vardı degilmi .soğan kurunu duydun mu hic. Uygulayan çoğu kişi çok memnun.
Hayirlisi canim benim inşallah bu ay herkes mucizesine kavuşur. Allahımmm amincanım bir kez denedim ama düzenli yapamadım
Selam tatlim herseyden once guzelce dinlen eglen tadini cikar tatilin. Seni zor bir surec beklesede mükafatı guzel olacak insallah.Canim ben iyiyim sukur tatile ciktik ailecek
Sen nasilsin
Ben cuma gunu istanbul bahxeci fulya tup bebek merkezinden dr remzi abali ile gorusme yaptik
Miyon alinmali bu rahim ile tup bebek olmaz dedi
Eylulde tedavi basliyor once embriyo elde edilecek dindurulacak sonra ucuncu kez miyon alinacak ve rahim hazir oldugunda transfer olacak onumde mesakatli ve zor bir sureç var. Maddi ve manevi olrak ikinci evlada kavusmak icin bunuda denemeye karar verdik esimle ilerde pisman olmamak icin
Canım güzel günler diliyorum inşallah herşey güzel istediğin gibi geçer hayirlisiylaCanim ben iyiyim sukur tatile ciktik ailecek
Sen nasilsin
Ben cuma gunu istanbul bahxeci fulya tup bebek merkezinden dr remzi abali ile gorusme yaptik
Miyon alinmali bu rahim ile tup bebek olmaz dedi
Eylulde tedavi basliyor once embriyo elde edilecek dindurulacak sonra ucuncu kez miyon alinacak ve rahim hazir oldugunda transfer olacak onumde mesakatli ve zor bir sureç var. Maddi ve manevi olrak ikinci evlada kavusmak icin bunuda denemeye karar verdik esimle ilerde pisman olmamak icin
Iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim
iyiyim canım adet olmayı bekliyorum tedavi içinIyi olmaya calisiyorum sen nasilsin canim
Tesekkur ederim cnm guzel gunler yakin hepimiz iciniyiyim canım adet olmayı bekliyorum tedavi için
kendine olumlu sinyaller gönder güzel düşün güzel olsun arkadaşım
Merhaba cnm oncelikle geçmiş olsun. Ilk adet 40. gune kadar gecikebiliyor, ben ilk ay kalabileceğini sanmıyorum ama hakkında hayırlısı olsun. Insallah bir mucize gerçekleşir ve hayatin boyunca aynı üzüntüleri tekrar yaşamazsın...Kızlar merhaba, bende 1 snee 4 aylık bir evliyim evlendiğimizden bu yana doğal yöntemlerle korunduk. 7 ay böyle gecti. Daha sonra calısmalara başladık ve olmadı Mayıs ayında doktor klomen ve ovitrelle verdi iğneyi de oldum iki yumurtam oldu ve haziran 2 sinde hamile oldugumu öğrendim kanamam agrım olmadı hiç normal gebelik yasadım ilk etapta. Taki 8 Ağustos olana kadar. O gün kanamam oldu ve doktora gittim düşük yapıyor ısın dedi Protestan kullanıyordum bıraktırdı doktor bir hafta öncesinde o zaman a kadar yoktu bir sıkıntım. Ve şimdi kürtajdan sonra 34.gün oldu adet olmadım ve korunmadım ilk bebeğim ilaçla oldugu için korunmak istemedim zor oluyor zaten diye k ndimi hazır hissediyorum zaten rabbim inşallah bu ay verir adet olmadan hamile kalabilirmiyim acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu aranızda? Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın ben kısada olsa yasadım düşük yaptığımda 9 haftlıktım ve düşükten sonra parca kaldıgı için kürtaj oldum
geçmiş olsun canım benimde 40 gün geçtikten sonra adet gelmişti şimdi hatırlayaladım kacıncı günü olduğu. inşallah meleğin bekletmeden sağlıkla gelir inşallahKızlar merhaba, bende 1 snee 4 aylık bir evliyim evlendiğimizden bu yana doğal yöntemlerle korunduk. 7 ay böyle gecti. Daha sonra calısmalara başladık ve olmadı Mayıs ayında doktor klomen ve ovitrelle verdi iğneyi de oldum iki yumurtam oldu ve haziran 2 sinde hamile oldugumu öğrendim kanamam agrım olmadı hiç normal gebelik yasadım ilk etapta. Taki 8 Ağustos olana kadar. O gün kanamam oldu ve doktora gittim düşük yapıyor ısın dedi Protestan kullanıyordum bıraktırdı doktor bir hafta öncesinde o zaman a kadar yoktu bir sıkıntım. Ve şimdi kürtajdan sonra 34.gün oldu adet olmadım ve korunmadım ilk bebeğim ilaçla oldugu için korunmak istemedim zor oluyor zaten diye k ndimi hazır hissediyorum zaten rabbim inşallah bu ay verir adet olmadan hamile kalabilirmiyim acaba? Böyle bir şey yasayan oldu mu aranızda? Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsın ben kısada olsa yasadım düşük yaptığımda 9 haftlıktım ve düşükten sonra parca kaldıgı için kürtaj oldum
Amin kimse yasamasın inşallah cok zor bir durum çünkü seni senden iyi kimse anlayamıyor böyle durumlarda. Rabbimin mucizeleri bitmezMerhaba cnm oncelikle geçmiş olsun. Ilk adet 40. gune kadar gecikebiliyor, ben ilk ay kalabileceğini sanmıyorum ama hakkında hayırlısı olsun. Insallah bir mucize gerçekleşir ve hayatin boyunca aynı üzüntüleri tekrar yaşamazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?