- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.121
in inşallah. Bakalım bekliyorum kasıklarımda agrı oldu dün heh dedim tamam ama olmadıgeçmiş olsun canım benimde 40 gün geçtikten sonra adet gelmişti şimdi hatırlayaladım kacıncı günü olduğu. inşallah meleğin bekletmeden sağlıkla gelir inşallah
Merhaba canım dün yazacaktım.yorgunluktan yazamadim..dun rahim filmim cekildi. Normalde anestezi ile olacakti.ama anestezi dr.u bayan konuşmak istemiş benimle yanıma geldi. Anestezinin risklerinden vs.bahsetti.birde hastanenin aletleri teknolojk anlamda çok iyiymis.oyuzden hafif adet ağrısı yaşarsın sonrası hiçbirşeyin kalmaz vs.anlatti.bende anesteziyi iptal ettim.normal çekildi film.dedigi gibi de oldu.sonrasi dr.a çıktık cd ile.bakti tüpler acikmis. Ama rahmin alt tarafında minik bir yapışıklık var dedi birde tüpler normalde yan taraftalarya benim ki biraz yukarda duruyor..buyuk konuşmak istemem ve sevmem ama sen bu tüp anormalliği ile bos gebelikte olsa iyi gebe kalmışsın dedi..simdi bu çarşamba ofis histeroskopi yapılacak.yapisiklik için.sonrasida süreç ne olacak bilmiyrm..dr .uma çok guveniyrm ama sorunları sorunun var vah tuh diye değilde hemen çözüm odaklı işlemler yapıp o şekilde konusuyor.muhtemelen tüp bebeğe geçilecek aşılama vs.yapacagini sanmam.Merhaba hanımlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
L leylimley33 , G Gzm1111 , @arteacher ,tugken , @SERRASEV , @Hymph , @Nida86 , @kadersmile
Hadi hayırlısı canim.insallah güzel buyur yumurtalar kaliteli bol bol.bende çarşamba ofis olacağım iştetugken ben iğnelerin 8. Gunundeyim , çarşamba yumurta toplama olacak
Ekim adeti ile miyon alınacak ve rahim dinlendirme ve ocakta transfer
Dr a güven çok önemli bakalım Dr sana nasıl yol çizecek haber gelişmeleri
Ofis ne canım histeroskopimiHadi hayırlısı canim.insallah güzel buyur yumurtalar kaliteli bol bol.bende çarşamba ofis olacağım işte
Ofis histeroskopi dedi dr.daha küçük bi işlemmis..yapisiklik duzeltilecekmis isteOfis ne canım histeroskopimi
iyiyim canım sen nasılsın? Ben hala gurubu takipteyim :) inşallah herkesten güzel haberler alıcaz...Merhaba hanımlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
L leylimley33 , G Gzm1111 , @arteacher ,tugken , @SERRASEV , @Hymph , @Nida86 , @kadersmile
Canım bende yazmayı düşünüyordum internetim yoktu yeni geldi.canım bende iyiyim allaha çok şükür.kanamam ve lekelenmem yok simdi ama dikkat etmem gerekiyor.rahimde perde oldugu icin risk her zaman var.rahmim kalp şeklindeymis.ayrıca dün dr gittim.haftasiyla uyumlu gelişimi güzel dedi dr.14 haftalık olduk.bu arada cinsiyetimiz de belli oldu.erkekmis.Gönlümden gecen kızdı ama nasibumizde bu varmış.sağlıkla gelsinde gerisi boş.ama oğlum acayip sevindi ağzı kulaklarında:)hep erkek kardes istiyordu.gönlüne göre oldu.simdi benim için isim telaşı başladı.soyismimiz kaya.önerilerinizi bekliyorum.senin icinde hayirlısını diliyorum canım.rabbim gönlüne göre versin insallah.aşılama mı yapılacak sana ocak ayında canım.insallah hersey güzel olacak.rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.duarımdasınız.bu arada etiketleme nasıl oluyor ben yapamıyorum da.Merhaba hanımlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
Sağol canım inşallah seninde olur hiç tedavi ye gerek kalmadan.sen tezle uğraşırken gelir mucizen beklemediğin anda :)Selam kızlar;
tugken canım birşeylere başlamışsın ne güzel. En kısa zamanda inşallah bebeğin olur:)
A anneveoglusu canım seninde çoğu gitmiş azı kalmış, inşallah her şey güzel olacak:*
Bizde bebek yok ihtimalde yok hayat devam ediyor. Tez yazıyorum:)
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah sürecin:))))Canım bende yazmayı düşünüyordum internetim yoktu yeni geldi.canım bende iyiyim allaha çok şükür.kanamam ve lekelenmem yok simdi ama dikkat etmem gerekiyor.rahimde perde oldugu icin risk her zaman var.rahmim kalp şeklindeymis.ayrıca dün dr gittim.haftasiyla uyumlu gelişimi güzel dedi dr.14 haftalık olduk.bu arada cinsiyetimiz de belli oldu.erkekmis.Gönlümden gecen kızdı ama nasibumizde bu varmış.sağlıkla gelsinde gerisi boş.ama oğlum acayip sevindi ağzı kulaklarında:)hep erkek kardes istiyordu.gönlüne göre oldu.simdi benim için isim telaşı başladı.soyismimiz kaya.önerilerinizi bekliyorum.senin icinde hayirlısını diliyorum canım.rabbim gönlüne göre versin insallah.aşılama mı yapılacak sana ocak ayında canım.insallah hersey güzel olacak.rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.duarımdasınız.bu arada etiketleme nasıl oluyor ben yapamıyorum da.
Maşallah pasama sağlıkla gelsinCanım bende yazmayı düşünüyordum internetim yoktu yeni geldi.canım bende iyiyim allaha çok şükür.kanamam ve lekelenmem yok simdi ama dikkat etmem gerekiyor.rahimde perde oldugu icin risk her zaman var.rahmim kalp şeklindeymis.ayrıca dün dr gittim.haftasiyla uyumlu gelişimi güzel dedi dr.14 haftalık olduk.bu arada cinsiyetimiz de belli oldu.erkekmis.Gönlümden gecen kızdı ama nasibumizde bu varmış.sağlıkla gelsinde gerisi boş.ama oğlum acayip sevindi ağzı kulaklarında:)hep erkek kardes istiyordu.gönlüne göre oldu.simdi benim için isim telaşı başladı.soyismimiz kaya.önerilerinizi bekliyorum.senin icinde hayirlısını diliyorum canım.rabbim gönlüne göre versin insallah.aşılama mı yapılacak sana ocak ayında canım.insallah hersey güzel olacak.rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.duarımdasınız.bu arada etiketleme nasıl oluyor ben yapamıyorum da.
Bende tüp Bebek tedavisine başladimiyiyim canım sen nasılsın? Ben hala gurubu takipteyim :) inşallah herkesten güzel haberler alıcaz...
Canım bebek işini askiyami aldınızSelam kızlar;
tugken canım birşeylere başlamışsın ne güzel. En kısa zamanda inşallah bebeğin olur:)
A anneveoglusu canım seninde çoğu gitmiş azı kalmış, inşallah her şey güzel olacak:*
Bizde bebek yok ihtimalde yok hayat devam ediyor. Tez yazıyorum:)
belli canım benim de erkek. Allah izin verirse ilk olacak. Kayıptan dolayı evham hat safhada. Herkese son 1 aydır söyleyebildik. Her zaman aklımdasınız. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sende hiç bozma moralini. Benim tam olmaz dediğim ayda oldu. İnşallah tedavin güzel sonuçlanır güzel haberlerini alırızBende tüp Bebek tedavisine başladim
Çarşamba yumurtalar toplanacak iğneler zorluyor hayirlisi ile bu süreç geçsin transfer zamanı gelsin istiyorum
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu dualarında bizleri de unutma canim
İnşallah canım bu kez yüzün güler.dualarım seninle.Allah gönlüne göre versin canımMaşallah pasama sağlıkla gelsin
Yok canım Ağustos ayında asilama oldu tutmadı bu ay tup bebek tedavisi başladı çarşamba sanırım yumurtalar toplanacak ocakta transfer çünkü ekimde miyon için bir operasyon olacak rahim ocakta hazır olur sanırım Dr öyle dedi
Dua et benim içinde iğneler aşaması zordu hayırlısı ile bende hamile kalbilsem
Hala boşanmak uzereyiz bebek düşünmuyoruzCanım bebek işini askiyami aldınız
Hayırlısı ile tamamla tezinide
Yapmayın canım ya acele karar vermiyorsunuz dimiHala boşanmak uzereyiz bebek düşünmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?