Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Yapmayın canım ya acele karar vermiyorsunuz dimi
Sevginiz bitti mi bundan emin misiniz
Aile terapisti ile gorusseydiniz
Evleri ayırdıniz mi
Çok üzüldüm
Herseyi denedim, aile terapistinide.
Aynı evdeyiz, hatta birkac gun once yalvardim gel herseyi unutalim aile olalim diye. Beni egitmeye calisiyor, bebegin zamani değil sonra diyor. Son 3 aydir bebek icin her ay diyorum sonra diyor. Gitmiyor, tam gidiyorum diyorum gitme diyor ama bir türlü aramız duzelmedi. Ben bıktım çok yorgunum. Bosanmakdik daha ama bilmiyorum. Oyle ani bir kararla bunu yapabilirim...

Canım benim allah yardımcın olsun. Bu bebek süreci aileyi çok yıpratıyor.iliskisi ayrı bi dert her ay aynı umutla beklemek ayrı bi dert dr.dusuncesini açmak eşe ayrı bi dert dr a gitmek için ikna etmek hele bambaska..erkekler sorunlardan çabucak kaçabiliyor ve atlatabiliyorlar.ama bizler ole degiliz.. inşallah daha yapıcı olur eşin.biraz daha empati yapıp aranız düzelir.biraz daha sabret eminim güzel olacak herşey.allah yardımcın olsun

Cnm bebekle ilgili bir sorumumuz var mı bilmiypruz bizim sorunlarımız daha başka :/

canım erkeklerin olaylara bakışı ve değerlendirmesi bizden çok farklı biz ayrıntılarda iken o yüzeysel olarak bakarlar.
Senin herşeyi yaptığına inanıyorum yapta zaten bu ilerde pişmanlıklarının olmaması için çok önemli her evlilikte kriz dönemi olur bunu unutma önemli olan bu dönemi en az hasarla atlatmak

Ani kararların olmasın arkadaşım sağlam kendinden emin kararların olsun...
Rabbim eşine akıl fikir sana bu süreçte sabır versin inşallah sonu güzel olur
Allah hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin

Haklısın cnm ama 3 aydır kedi köpek gibiyiz, biterse ani bir karar olmayacak. Bebek istememeside beni çok hırslandiriyor. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim, aynen hayırlısı olsun hepimiz için ...

merhabalar hanımlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor varmı bir gelişme aranızda

G Gzm1111 nasılsın canım

merhabalar hanımlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor varmı bir gelişme aranızda

G Gzm1111 nasılsın canım
Canım merhaba.nasılsın ?bende seni merak ediyordum.bir gelisme var mı diye.sanırım ocak ayında asilama olacaktı degil mi,yanlis hatirliyorda olabilirim.bizde 4.ayimizi bitirdik.ikili testim riskli cikti.amniyo sıvısı aldirmami önerdiler.ama kabul etmedim.ultrasonda hersey iyi gözüküyor.insallah sag salim gelir bebegim.sizlere de nasip etsin rabbim hayırlı zamanda insallah.bu arada oglumuz olacak.esimle oglum bebegin ismini Kayra koyalım diyorlar ben henüz emin degilim ama onlar çok istiyor.ilk oglumun adı Kağan.senin dusuncenude almak isterim.önerin var mi?

Merhabalar. Benim ikinci adetim bitti. Ücüncüyüde olup korunmayı bırakıcam. Ovulasyon testi alıp öyle takip edicem yumurtlamayı.hayırlı olur inşallah. Siz nasılsınız?
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. inşallah sağlıkla yeniden gebe kalır bu günleri geride bırakırsın

Bende iyiyim şükür ben tüp bebek sürecindeyim arkadaşım ocakta transfer olacağım

maşallah paşama canım sağlıkla gelsin inşallah senin yaşın kaç 35 yaş üstü kadınlarda bu testler zaten riskli çıkıyor ben bu testleri yaptırmayı bile düşünmüyorum
Benim ocak ayında tüp bebek tedavisinin son aşaması olan transfer olacak inşallah bu ay miyon alındı rahmin hazırlanmasını bekliyoruz
İsim konusu önemli canım benim erkek ismi olarak oğlum olursa İhsan Eren olarak düşünüyorum oğlumla isim olarak uyumları biri Alper biri Eren olacak o kadar :))
Diğer erkek isimi olarak Çınar ismi hoşuma gidiyor

Canım inşallah güzel haberler alırız senden.duamdasın rabbim gönlüne göre versin inşallah.valla kayra kesin de yanına ÇAĞAN düşündüm bir de Çınar.gerci kağan benim ismim tek diyor kardesiminkide tek olsu adı da kayra olsun diyor:)işim zor anlaşılan

Merhaba ben 16 subat düşük yaşadım kürtajla alındı şimdi 9 ay oldu hala hamile kalmadım eşim ve ben çok istiyorum neden olmuyor bilimiyorum doktor hiç bi problem yok dedi gebe kalabilirsin dedi ben doktora gittim tekrardan başka sebebden benim tiroid cıktı ama bezlerim hiç bi sorun yok sadece hızlı çalıştığını söyledi ilac verdi düzen girmesi için ben doktora gittiğimde bana korun dedi gebe kalacağın zaman ben sana söylicem dedi doktor bunu düşük yaşamayım diye söyledi ama ben bebek ıstiyorum herkezin bi yavrusu var benimde olsun istiyorum çok birsey degilki allah'ım tekrardan nasip etsin bize ne olur allah'ım nasip et herkeze annelegi ☹☹

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. inşallah sağlıkla yeniden gebe kalır bu günleri geride bırakırsın

Bende iyiyim şükür ben tüp bebek sürecindeyim arkadaşım ocakta transfer olacağım
Çok teşekkürler. Amin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Siz de bu süreci hayırlısıyla güzel tatmamlarsınız

Mrb arkadaslar.. nasilsiniz guzel haberleri olan var mi ? Gectgmz kis bu linki mesajlarla dolduranlardandim kurtaj sonrasi bes ay boyunca hamile kalamamistim ve hep uzulurdum cok skur simdi 35 haftalik olduk hepinizden dua bekliyorum... ben de sizlere ediyorum inanin isteyen herkese versin insallah rabbim

Selam cnm cok az kalmış zamanında sağlıkla kucağınada alman dileğiyle öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…