- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.141
Herseyi denedim, aile terapistinide.Yapmayın canım ya acele karar vermiyorsunuz dimi
Sevginiz bitti mi bundan emin misiniz
Aile terapisti ile gorusseydiniz
Evleri ayırdıniz mi
Çok üzüldüm
Canım benim allah yardımcın olsun. Bu bebek süreci aileyi çok yıpratıyor.iliskisi ayrı bi dert her ay aynı umutla beklemek ayrı bi dert dr.dusuncesini açmak eşe ayrı bi dert dr a gitmek için ikna etmek hele bambaska..erkekler sorunlardan çabucak kaçabiliyor ve atlatabiliyorlar.ama bizler ole degiliz.. inşallah daha yapıcı olur eşin.biraz daha empati yapıp aranız düzelir.biraz daha sabret eminim güzel olacak herşey.allah yardımcın olsunHerseyi denedim, aile terapistinide.
Aynı evdeyiz, hatta birkac gun once yalvardim gel herseyi unutalim aile olalim diye. Beni egitmeye calisiyor, bebegin zamani değil sonra diyor. Son 3 aydir bebek icin her ay diyorum sonra diyor. Gitmiyor, tam gidiyorum diyorum gitme diyor ama bir türlü aramız duzelmedi. Ben bıktım çok yorgunum. Bosanmakdik daha ama bilmiyorum. Oyle ani bir kararla bunu yapabilirim...
Cnm bebekle ilgili bir sorumumuz var mı bilmiypruz bizim sorunlarımız daha başka :/Canım benim allah yardımcın olsun. Bu bebek süreci aileyi çok yıpratıyor.iliskisi ayrı bi dert her ay aynı umutla beklemek ayrı bi dert dr.dusuncesini açmak eşe ayrı bi dert dr a gitmek için ikna etmek hele bambaska..erkekler sorunlardan çabucak kaçabiliyor ve atlatabiliyorlar.ama bizler ole degiliz.. inşallah daha yapıcı olur eşin.biraz daha empati yapıp aranız düzelir.biraz daha sabret eminim güzel olacak herşey.allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canim. Herşey gönlünce olsun insallahCnm bebekle ilgili bir sorumumuz var mı bilmiypruz bizim sorunlarımız daha başka :/
Herseyi denedim, aile terapistinide.
Aynı evdeyiz, hatta birkac gun once yalvardim gel herseyi unutalim aile olalim diye. Beni egitmeye calisiyor, bebegin zamani değil sonra diyor. Son 3 aydir bebek icin her ay diyorum sonra diyor. Gitmiyor, tam gidiyorum diyorum gitme diyor ama bir türlü aramız duzelmedi. Ben bıktım çok yorgunum. Bosanmakdik daha ama bilmiyorum. Oyle ani bir kararla bunu yapabilirim...
Sağol cnm hepimizin inşallahAllah yardımcın olsun canim. Herşey gönlünce olsun insallah
Haklısın cnm ama 3 aydır kedi köpek gibiyiz, biterse ani bir karar olmayacak. Bebek istememeside beni çok hırslandiriyor. Guzel dileklerin icin tesekkur ederim, aynen hayırlısı olsun hepimiz için ...canım erkeklerin olaylara bakışı ve değerlendirmesi bizden çok farklı biz ayrıntılarda iken o yüzeysel olarak bakarlar.
Senin herşeyi yaptığına inanıyorum yapta zaten bu ilerde pişmanlıklarının olmaması için çok önemli her evlilikte kriz dönemi olur bunu unutma önemli olan bu dönemi en az hasarla atlatmak
Ani kararların olmasın arkadaşım sağlam kendinden emin kararların olsun...
Rabbim eşine akıl fikir sana bu süreçte sabır versin inşallah sonu güzel olur
Allah hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin
Merhabalar. Benim ikinci adetim bitti. Ücüncüyüde olup korunmayı bırakıcam. Ovulasyon testi alıp öyle takip edicem yumurtlamayı.hayırlı olur inşallah. Siz nasılsınız?
Canım merhaba.nasılsın ?bende seni merak ediyordum.bir gelisme var mı diye.sanırım ocak ayında asilama olacaktı degil mi,yanlis hatirliyorda olabilirim.bizde 4.ayimizi bitirdik.ikili testim riskli cikti.amniyo sıvısı aldirmami önerdiler.ama kabul etmedim.ultrasonda hersey iyi gözüküyor.insallah sag salim gelir bebegim.sizlere de nasip etsin rabbim hayırlı zamanda insallah.bu arada oglumuz olacak.esimle oglum bebegin ismini Kayra koyalım diyorlar ben henüz emin degilim ama onlar çok istiyor.ilk oglumun adı Kağan.senin dusuncenude almak isterim.önerin var mi?
Selam cnm yuvarlanıyoruz diyelim kendi islerimle mesgulum tez sinav. Sen nasilsin:)
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. inşallah sağlıkla yeniden gebe kalır bu günleri geride bırakırsınMerhabalar. Benim ikinci adetim bitti. Ücüncüyüde olup korunmayı bırakıcam. Ovulasyon testi alıp öyle takip edicem yumurtlamayı.hayırlı olur inşallah. Siz nasılsınız?
maşallah paşama canım sağlıkla gelsin inşallah senin yaşın kaç 35 yaş üstü kadınlarda bu testler zaten riskli çıkıyor ben bu testleri yaptırmayı bile düşünmüyorumCanım merhaba.nasılsın ?bende seni merak ediyordum.bir gelisme var mı diye.sanırım ocak ayında asilama olacaktı degil mi,yanlis hatirliyorda olabilirim.bizde 4.ayimizi bitirdik.ikili testim riskli cikti.amniyo sıvısı aldirmami önerdiler.ama kabul etmedim.ultrasonda hersey iyi gözüküyor.insallah sag salim gelir bebegim.sizlere de nasip etsin rabbim hayırlı zamanda insallah.bu arada oglumuz olacak.esimle oglum bebegin ismini Kayra koyalım diyorlar ben henüz emin degilim ama onlar çok istiyor.ilk oglumun adı Kağan.senin dusuncenude almak isterim.önerin var mi?
allah zihin açıklığı versin canım bende iyiyim şükürSelam cnm yuvarlanıyoruz diyelim kendi islerimle mesgulum tez sinav. Sen nasilsin:)
Cnm Ocak ayına ne kaldı inşallah her şey gönlünce olurallah zihin açıklığı versin canım bende iyiyim şükür
Canım inşallah güzel haberler alırız senden.duamdasın rabbim gönlüne göre versin inşallah.valla kayra kesin de yanına ÇAĞAN düşündüm bir de Çınar.gerci kağan benim ismim tek diyor kardesiminkide tek olsu adı da kayra olsun diyor:)işim zor anlaşılanmaşallah paşama canım sağlıkla gelsin inşallah senin yaşın kaç 35 yaş üstü kadınlarda bu testler zaten riskli çıkıyor ben bu testleri yaptırmayı bile düşünmüyorum
Benim ocak ayında tüp bebek tedavisinin son aşaması olan transfer olacak inşallah bu ay miyon alındı rahmin hazırlanmasını bekliyoruz
İsim konusu önemli canım benim erkek ismi olarak oğlum olursa İhsan Eren olarak düşünüyorum oğlumla isim olarak uyumları biri Alper biri Eren olacak o kadar :))
Diğer erkek isimi olarak Çınar ismi hoşuma gidiyor
Çok teşekkürler. Amin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Siz de bu süreci hayırlısıyla güzel tatmamlarsınızöncelikle geçmiş olsun arkadaşım. inşallah sağlıkla yeniden gebe kalır bu günleri geride bırakırsın
Bende iyiyim şükür ben tüp bebek sürecindeyim arkadaşım ocakta transfer olacağım
Selam cnm cok az kalmış zamanında sağlıkla kucağınada alman dileğiyle öpüyorumMrb arkadaslar.. nasilsiniz guzel haberleri olan var mi ? Gectgmz kis bu linki mesajlarla dolduranlardandim kurtaj sonrasi bes ay boyunca hamile kalamamistim ve hep uzulurdum cok skur simdi 35 haftalik olduk hepinizden dua bekliyorum... ben de sizlere ediyorum inanin isteyen herkese versin insallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?