Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba kizlar. Malesef araniza 25 kasimda yani iki gun once katilinlardanim yani iki gun once 17 haftalik gebeligimi 14 haftalik da gelisiminde kalmis kistik higroma yuzunden vedalasmak zorunda kaldim. Eger yanlis bo telfuzda bulunursam affiniza siginiyorum cok istedigim biseydi anne olmak ayrilmak cok zor geldi. Tecrubelrinizden faydalanmak istiyorum demek cok mu yanlis olur bilmiyorum ama yardiminiza ihtiyacim var surceiniz nasil gecti neler yaptiniz formun hepsini malesef okuyamadim

Maşallah canım benim az kalmış,sağlıkla al kucağına inşallah.benimde 23 haftalik oldu.rabbim isteyen herkese tattirsin insallah,rabbim ol der ve olur çok strese girmeyin kendinizi yipratmayin.rabbim hayırlı zamanda minik mucizelerinizi verir insallah.anneveoglusu sen nasılsın canım?

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun kaybınız büyük bu süreçte dualarınızı eksik etmeyin sizi mutlu eden kişi ve yerlere gidin kitap okuyun eğlenceli filmler izleyin bunun sadece sizin başınıza gelmediğini bilin rabbimin bir sınavı olduğunu düşün arkadaşım. Adat olmayı bekleme süreci sıkıntılı olabilir adet olayım tekrar normale döneyim dr izin verirse tekrar deneyim istekleriniz olacak ama unutma stres adeti çok geciktiriyor benim 49. günü buldu adet olmam bu yüzden. rabbim bir daha göstermesin inşallah bu acıyı ve üzüntüyü

canım merhaba maşallah kocaman olmuşsunuz allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşım.
Ben tüp bebek sürecindeyim şubatta tranfer olacak allah izin verirse
doğumda bana dua edermisin rica edersem

Selam cnm cok az kalmış zamanında sağlıkla kucağınada alman dileğiyle öpüyorum

canım sen nasılsın

hemşom iyiyim şükür canım. miyon alındı şükür şimdi iyileşme sürecindeyim. Dr şubatta transfer olacak dedi dualarında benide eksik etme oldumu

İsme karar verdiniz mi paşanın allah sağlıkla tamamına erdirsin

Saol canim Allah kimseye vermesin bu durumu gercekten . Hepimize sabir versin .aklimdan bi an ciksa gulsem kendimi sucluyorum icim rahat etmiyo nasil unutursun diye kiziyorum. Hala bebegimle ayrildigima inanamiyorum yine her bebek gordugumde elim karnima gidiyo sonra bos olmasi Esim surekli kafami dagitmama yardimci oluyor. Cok gec degil mi o sure. Kac haftalik hamileydin bide agrin cok oldumu benim ilk gun hic yoktu sonra olmaya basladi karnim belim agriyo surekli

Canım benim 8 haftalık idi hiç kalp atışı duyulmadı dış gebelik tanısı konuldu kürtaj arkasından iğne ile gebelik sonlandırıldı. Benimde bel ağrım olurdu kürtaj sonasında. Hayat devam ediyor arkadaşım allah korusun kucağımıza alıp kaybetmek vardı
Şehit haberlerinde içim yanar ve derim ki allah o anaya sabır versin onların acısı yanında bizimki hiçbirşey değil. yüzlerini görmedik allah hiç bir kadına vermesin arkadaşım

O konu da haklusin canim biz 12 . Haftada hastaligi ogrendik bekledigimiz bi durumdu kalbinin durmasi dr dogumdan bi hafta sonra bile olebilir kendini herseye hazirla demisti ben gebeligi sonlandirmak istemeyince oyle bisey yasamaktan o kadar korktum ki... benimde oyle oldu bi gun hastanede yatmam gerekti ilacla dusurdu bebegi sonrada kurtaj iste...4 ay sonra hamilelik dusun dedi. Rabbim bi an once bebeginle mujdelendirir seni de inşallah saglikli bebeklerimize kavusuruz umarim ki yaramazi tek ilac onlar olur

Çok geçmiş olsun,inşallah güzel haberlerini alırız canım,duamdasın.Allah size de tattirsin tekrar inşallah.valla isim konusu tam belli degil,KAYRA ismi kesin olucak gibi,çünkü oglum çok istiyor.onu da kırmak istemiyorum.ben Göktuğ düşünüyorum.sanırım Göktuğ Kayra olacak.

adıyla yaşasın kuzu inşallah

Allah sabır versin gerçekten çok zor evlat acısından daha acı birşey yok.. Ben 3 gün önce düşük yaptım hala kanamam var.. İyileşince tekrar nezaman bebek sahibi olabiliriz bilen varsa soyleyebilirmi? Kaynanam hastanede çalışıyor doktora sormuş doktor 6 7 ay hamile kalmasın onun da düşme ihtimali var demiş doğrumu sizce?

Gecmis olsun canim bende cumartesi kurtaj oldum 17 haftalik hamileydim bebegim 14 . Haftadan sonra kendini gelistirememis bana doktorum 4 ay sonra dedi bu sanirim senin vucudunla alakali olabilir gebelik haftanlada alakali olabilir dinlemekde fayda var ikinci kez ayni seyi yasamakdansa benim ikinci gunum kanamam surdu ucuncu gun leke halinde oluyodu simdi damla damla gelmeye basladi agrim da aci seklinde sanki ama ne kadar normal bilmiyorum

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun benimde üçüncü günüm ama ben kürtaj olmadım beta hcg düşmüş ordan anladı doktor kendiliğinden düşmüş hiç bir şekilde ağrım olmadı etrafımda düşük yapanlar var hayret ettim doğum sancısıyla bir diyorlar bende gram sancı olmadı. Üçüncü günüm koyu renkte kanamam var fazla değil çamaşırıma bulaşacak kadar ama 6 7 ay dayanamam ki ben bebeğimin yeri tekrar dolsun istiyorum yataklara düştüm üzüntüden : (

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim bende oyle en cok istedigim seydi anne olmak simdi ise tekrar ayni seyleri yasamakdan korkuyorum kac haftalikdin benim bebegimin kalbi durdu ilaclarla doktor kontrolunde dusurdum kanamm oldu sonra doktor kendisi aldi. Kucuk ise belki ondan anlamamistirsin . Bende bian once hamile olmak yerini doldurmak istiyorum ama biliyorum ki yeri dolmayacak o yüzden sabretmeyi beklemeyi ogrenmeliyiz belki bide bende surekli doktor kontrolune gitmeyi dusunuyorum belki vucut hemen kendini toplar belki beklemeye gerek kalmaz o yuzden once kendine iyi bak vucudun bi kendini toplasin hamileyken kendine nasil dikkat ediyosan simdi daha fazla dikkat et ki yeni gelecek bebeklerimize yetecek hersey hazir olsun

ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. CANIM KAÇ HAFTALIK DÜŞÜĞÜNÜZ.
12 HAFTA VE ÜSTÜNDE DR 3-6 AYA KADAR SÜRE KOYABİLİYORLAR
8 HAFTA VE ÖNCESİ DÜŞÜKSE 1-2 ADET BEKLEYİN DENİLEBİLİYOR

Tesekkur ederim canim eksik olmayın... çok küçüktü en fazla 5 haftalık : ( korkuyorum birdahakindede aynı seyler yaparsam.. birde kanamam hala devam ediyo kac gün sürer böyle nezaman biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…