- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.181
canım her kadında farklı sağlıklı olsa idi seninle kalırdı bunu düşünTesekkur ederim canim eksik olmayın... çok küçüktü en fazla 5 haftalık : ( korkuyorum birdahakindede aynı seyler yaparsam.. birde kanamam hala devam ediyo kac gün sürer böyle nezaman biter
Seni o kadar iyi anliyorum ki canim bende oyle en cok istedigim seydi anne olmak simdi ise tekrar ayni seyleri yasamakdan korkuyorum kac haftalikdin benim bebegimin kalbi durdu ilaclarla doktor kontrolunde dusurdum kanamm oldu sonra doktor kendisi aldi. Kucuk ise belki ondan anlamamistirsin . Bende bian once hamile olmak yerini doldurmak istiyorum ama biliyorum ki yeri dolmayacak o yüzden sabretmeyi beklemeyi ogrenmeliyiz belki bide bende surekli doktor kontrolune gitmeyi dusunuyorum belki vucut hemen kendini toplar belki beklemeye gerek kalmaz o yuzden once kendine iyi bak vucudun bi kendini toplasin hamileyken kendine nasil dikkat ediyosan simdi daha fazla dikkat et ki yeni gelecek bebeklerimize yetecek hersey hazir olsun
canım her kadında farklı sağlıklı olsa idi seninle kalırdı bunu düşün
doğa güçlü olmayana yaşam hakkı vermiyor
rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah
benim 5. haftalık düşükte 6 gün süren adet kanaması gibi kanama olmuştu
adet gelmeside farklı her kadının bir ayda da gelebilir 60 gün sonrada
benim 49. gün gelmişti arkadaşım
arkadaşım kendini topladığında başka bir dr git onada zor 5 haftalık kaybım var ne kadar korunmalıyım korunmam gerek mi diye ama benim drum adet olana kadar korun dedi.
Benide doktorum teselli etti hemde ilk defa gitmistim o doktora sonra kurtaj icin kan vermeye . Benimde esim oyle o yonden sansimiz varmis evet biraz insan kendine bakmakda zorlaniyo benim ilk hamileligimdi ama ona ragmen zor oluyo bakmak . Elimden geldigince artik yapmaya calisiyorum . Benim cevremdekiler biraz acimasiz davraniyolar bende bi kusur ariyolar cok zayifsin cocuk ac kalmistir gibi şeyler. Ben aglayinca esim uzuluyo bu sefr kendimi surekli internette arastirma yaparken buluyorum . Dua ediyorum surekli . Allah sabir versin sonrada saglikli bebekler versin inşallah bu zamanlarda geccekBenim birde oğlum var canim 4 yasinda. Uzuldum yataktan çıkmadım hiç eşim sagolsun izin aldı 2 gun oglumuzla o ilgilendi ben çok agladim o aglayamadı ama cok üzüldü gözleri doluyordu hep uzulme sana birşey olmasin sen hele bi iyiles birrdaha bebegimiz olacak sen yeterki uzulme dedi.. aslinda ikinci cocuga karsiydi ama benim uzulmeme dayanamadi : ( benim bebeğim çok küçüktü sanırım o yuzden hiç hissetmedim düştüğünü sende uzulme allah en kısa zamanda giden bebislerimizin yerini doldurun isteyen herkese nasip etsin insallah... bugün kandil bol bol dua edin.. kendime nasil bakayim canim bebegimin düştüğü gün stresten tekrar sigaraya başladımhastanede hüngür hüngür agladim yaşlı teyzeler teselli etti ne derdin var kizim gel anlat içine atma dediler daha cok gencsiniz bak kocan sağlıklı bide çocuğun varmis onun için kendini yıpratma sen yataklara dussen evladina kim bakcak bebegin nasipsizmis birdaha olur uzulme dediler... çok zor rabbim bidaha yaşanmasın..
Benide doktorum teselli etti hemde ilk defa gitmistim o doktora sonra kurtaj icin kan vermeye . Benimde esim oyle o yonden sansimiz varmis evet biraz insan kendine bakmakda zorlaniyo benim ilk hamileligimdi ama ona ragmen zor oluyo bakmak . Elimden geldigince artik yapmaya calisiyorum . Benim cevremdekiler biraz acimasiz davraniyolar bende bi kusur ariyolar cok zayifsin cocuk ac kalmistir gibi şeyler. Ben aglayinca esim uzuluyo bu sefr kendimi surekli internette arastirma yaparken buluyorum . Dua ediyorum surekli . Allah sabir versin sonrada saglikli bebekler versin inşallah bu zamanlarda geccek
Aynen canim benim esimde cok destek oluyo insanlar iste kurtajdan yarim saat sonra duydum aslinda hamileligim boyunca cok kotu gecti hersey etrafimdaki insanlar ya acimasizdi ya dusuncesiz .simdi geciyo iste zaman bi sekilde bian once kendimi toplamak istiyorumSacmalik seninle ne alakasi var ozaman herkeste sorun var düşük yapan çok insan var çünkü bebeğin düşmesi sağlıksız olduğunu gosteriyormus kendini suclama asla kocan yanindaysa öbür konuşanlar kulak asma.. bende çok uzuldum bak eşim uzulme sana bisey olmasin dedi önemli olan bu biz sağlıklı olalim ki bidaha bebis yapabilelim
Aynen canim benim esimde cok destek oluyo insanlar iste kurtajdan yarim saat sonra duydum aslinda hamileligim boyunca cok kotu gecti hersey etrafimdaki insanlar ya acimasizdi ya dusuncesiz .simdi geciyo iste zaman bi sekilde bian once kendimi toplamak istiyorum
en güzelini yapmışsınız bende bu sefer gebe kalırsam kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyeceğimÇok geçmiş olsun arkadaşlar. Kürtajdan sonra zaman sanki hiç geçmiyor gibi geliyor ama bi şekilde geçiyor. 3 buçuk ay oldu kürtaj olalı. Benimde eşim sağolsun çok destek oldu. Pek kimseye söylememiştik o yüzden olumsuz yorum yapan olmadı. Olumsuz düşünmemek cok önemli. Ben bir ara çok korktum tekrar hamile kalırsam yine ayni sey olur mu diye.(ben boş gebelikten dolayi 9. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldim.) Şimdi diyorum iyikide herkese söylemedik. Bu ay korunmayı bırakıcam artık. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur.güzel haberler veririz :)
Jnsallab canim yazilanlari okudukca insana umut oluyo bi umutda sen olursun bize. Biz ilk hamilelik heyecaniyla annelere soyledik onlarda o heycanla herkese soyledi ama bu sefr ailelere solemeyi dusunmuyorum Allah kismet ederseÇok geçmiş olsun arkadaşlar. Kürtajdan sonra zaman sanki hiç geçmiyor gibi geliyor ama bi şekilde geçiyor. 3 buçuk ay oldu kürtaj olalı. Benimde eşim sağolsun çok destek oldu. Pek kimseye söylememiştik o yüzden olumsuz yorum yapan olmadı. Olumsuz düşünmemek cok önemli. Ben bir ara çok korktum tekrar hamile kalırsam yine ayni sey olur mu diye.(ben boş gebelikten dolayi 9. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldim.) Şimdi diyorum iyikide herkese söylemedik. Bu ay korunmayı bırakıcam artık. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur.güzel haberler veririz :)
Mor recete ne bilmiyorum canim ama doktorunu ara anlat durumunuKızlar doktor bugün mor reçeteyle düşük için iğne yazdı bana eczaneden baktırdım 300 tl tutuyor durumlarda kötü şuan kesin almam gerekirmi acaba.
Mor recete ne bilmiyorum canim ama doktorunu ara anlat durumunu
.Iste o yuzden ben dayanabilirsem ilk 20 hafta kimseye soylemek istemiyorum malesef kalp atisi yeterli olmuyo. Bosver canim sen takma kimseyi ilgilendirmez bense cok agladim laflar uzerine ama kendi uzuntumu birakip baskalrinin lafi icin aglamakdansa .
Canim tabiki onemli olan saglikli bi hamilelik ve kucagimiza alip saglikla buyutmek . Ama gercekten oyle zor zamanlar gecirdimki hamileligim boyunca esime belli etmemeye calismak insanlrin can acitan cumleleri inan cok zordu . Bide 17. Haftada kaybettim bebegimi ben o yuzden.
Hamile kalalım da sağlıkla geçsin.Kimse umrumda değil inan.Bebeğim olsun hayırlısıyla yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?