- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 34
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.201
Canim bu arada ben dusuk ilaclari sadece hastanede oluyo ve dr gozetiminde oluyo diye biliyorum sana neden yazdiki bu igneyi?Kızlar doktor bugün mor reçeteyle düşük için iğne yazdı bana eczaneden baktırdım 300 tl tutuyor durumlarda kötü şuan kesin almam gerekirmi acaba.
.Canim tabiki onemli olan saglikli bi hamilelik ve kucagimiza alip saglikla buyutmek . Ama gercekten oyle zor zamanlar gecirdimki hamileligim boyunca esime belli etmemeye calismak insanlrin can acitan cumleleri inan cok zordu . Bide 17. Haftada kaybettim bebegimi ben o yuzden
Bizi zaten en cok biz anlariz canim acilarimiz bile ayni sabir versin Allah im bize . Dusunmek istemiyorum ama aklimdan hic cikmiyo . Onceden bu duru yasayanlari anladigimi sanardim ama sadece icim burkuluyomus tarifi yok bu acinin uzuntunun bunu anladim.
Çok zor canım anlıyorum seni inanki.Ben de benzer şeyler yaşadım.Eşimden yana sıkıntım olmadı şükür ama ailesini sorma..Allah iyi etsin ne diyeyim.11haftalikti benimde
.Bizi zaten en cok biz anlariz canim acilarimiz bile ayni sabir versin Allah im bize . Dusunmek istemiyorum ama aklimdan hic cikmiyo . Onceden bu duru yasayanlari anladigimi sanardim ama sadece icim burkuluyomus tarifi yok bu acinin uzuntunun bunu anladim
.Suan ne hamile bi kadin ne bi cocuk gormek istiyorum kiskanmak degil yanlis anlasilmasin ama gipta ediyorum benimde boyoe olsaydi diye Allah kimseye yastmasin bu aciyi ... o korku bende de var ya olmazsa ya olurda aynisi olursa zaman sanki durdu gecmek bilmiyo gibi ama 4 ay sonra tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum . Umarim bu zamanlari unutturcak guzel bi annelik yasariz hepimiz
Inşallah canim ..
Hepimizde durum aynidir sanırım.Hepsi imtihan..Allah yardimcimiz olsun.
O halde bebek icin geri sayim basladi yani. Insallh bizeee suan dort ay hic gecmicek gibi geliyoAmin inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. Etraftakileride artık duymamak lazım. Biz iyi olalım yeter. Çünkü gerçekten kimse anlayamaz bu durumu. Aklımdan bir an bile çıkmadı. Şimdi olsaydı şu kadarlık olacakti falan. Ben hamileydim deyip ağladım çoğu kez ama yapacak birşey yok allah ol demeden olmuyor işte. Ilk zamanlar 3 ay korunmak az gibi geliyordu. Tekrar aynı şeyler olmasından korktuğum için. Ama doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin dedi. Hayırlısı olsun artık. Ama olursa bende en az 3 ay kimse ya söylemek istemiyorum.
Inşallah. Adetim yeni bitti. Ovulasyon testi ile takip yapıyorum bakalım yumurta çatlayınca değerlendiricem. Geçiyor canım ya inan banada geçmez gibi geliyordu ama geçti gitti. Bu sürede bol bol kitap okudum. Örgü örmek gibi bir hobim var onu yaptım. Çok rahatlatıyor insanı tavsiye ederimO halde bebek icin geri sayim basladi yani. Insallh bizeee suan dort ay hic gecmicek gibi geliyo
Dun bnde denedim kitap okumayi ama odaklanamadim . Bide cok agrim var . Bu sure icinde dikkat ettigin bisey oldu mu yedigin ictigin . Bide kendi fiziksel temizlik gibiInşallah. Adetim yeni bitti. Ovulasyon testi ile takip yapıyorum bakalım yumurta çatlayınca değerlendiricem. Geçiyor canım ya inan banada geçmez gibi geliyordu ama geçti gitti. Bu sürede bol bol kitap okudum. Örgü örmek gibi bir hobim var onu yaptım. Çok rahatlatıyor insanı tavsiye ederim
Benimde kanamam az olmuştu 20 gün sürdü az az ama doktor duş alma gibi birşey dememişti bana. Antibiyotik verdi mi doktor?Daha cumartesi kurtaj oldum ama daha rahmime vuruyo agri adet agrisi gibi enfeksiyondan korkuyorum bide pihtilasmadan korkuyorum pek kanamam da olmadi damla damla surekli pedimi degistiriyorum ama su suremiyorum pek internette ole dikkat edin diodu .
Canim bu arada ben dusuk ilaclari sadece hastanede oluyo ve dr gozetiminde oluyo diye biliyorum sana neden yazdiki bu igneyi?
banada bugün doktor en az 3 ay sonra gebe kalabilirsin tekrar dedi bakalım nasıl geçicek 3 ay birde vitamin ilacı verdi folbiol onu kullan dediSuan ne hamile bi kadin ne bi cocuk gormek istiyorum kiskanmak degil yanlis anlasilmasin ama gipta ediyorum benimde boyoe olsaydi diye Allah kimseye yastmasin bu aciyi ... o korku bende de var ya olmazsa ya olurda aynisi olursa zaman sanki durdu gecmek bilmiyo gibi ama 4 ay sonra tekrar cesaret edebilirmiyim bilmiyorum . Umarim bu zamanlari unutturcak guzel bi annelik yasariz hepimiz
Tatlim sen bebegi dusurdun demi? Bende anlamadim dusen bebegi bidaha mi dusurcek anlamadim ki. Ben ilacla dusurtturdu bana doktor . Hastanede yattim disardan almadik kiValla bilmiyorum canım hiç bişey anlamadım bu işten. Eczaneye gittim boşuna 300 tl ödeme sigortan var çapaya git sigorta karşılığında alırsın dedi gittim yürümekten ayaklarım koptu valla. Adam dedi doktor receteyi yanlış yazmış veremem dedi yarın gidip onu düzelttircem canım tekrar ordan çapaya gidicem mahvoldum bugün valla çok ilgisizler. İğneyi kullanmasam ne olur acaba kanamam devam ediyor hala
Bnde sormayi dusunuyorum folicasite mi baslasam diye banada bi aylik verdi demir ilaci 4 ay sonra bebek dedi. Dayan dayanabilirsenbanada bugün doktor en az 3 ay sonra gebe kalabilirsin tekrar dedi bakalım nasıl geçicek 3 ay birde vitamin ilacı verdi folbiol onu kullan dedi
Benim karından baktı. Kürtajdan sonra gittiğimde. Temiz birşey yok demişti. Geçenlerde yine gittim kontrol için başka doktora o vajinal muayne yaptı.Dus al dedi doktor antibiyotikde verdi . Ama vajina dusu almayin yaziyo nette. Bide sey sorcam canim ya kontrole gittigimizde doktor karindan mi muyane ediyo yoksa altdan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?