- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi leylimley33
-
Ay hadi inşallah
Aynen canım hatta bi arkadasım ilk bebegını bes aylıkken kürtaj yaptrmk zornda kaldı ve o tedaviyle olmus onun da doktoru korhnma demıs ve ıkıncısı tedavisiz direkt oldu.. Suan hamile. Vücut hamileliğe bi kez zemin hazırladgı için kürtaj yada düşükten sonra daha cabuk oluyormus ınsallah bizim de olur hayrlısıyla ama sen de yumurtlama tarıhı falan fılan hiç bakma onlara ıkı gune bir ilşki en saglklısı riske atma benim gbi bak gecen ay olmadı benimOh sonunda benimle aynı kafada bir insan ve doktoru :) doktoruna sevgilerimi iletiyorum. Bana da korunma dedi korunmadık bakalım hayırlısı artık :)
Dr neden öyle dedi acaba.korunmak neden iyi değilmiş.bende hemen hamile kalmak istiyorum ama yine aynısı olur diye tedirginim.o yüzden dr dinleyeyim diyorum.hayırlısı bakalımCnm zaten bana doktorum korunma dedi. O eskiden kalmıs bir hurafe korunmak iyidegıl dedı.. Hem psıkolojık acıdan hem de vucut
1,5 gün kanamam oldu 10 gün falan da lekelenmem. Doktor korunmana gerek yok dediği için de korunmadım. Bakalım nasip kısmet :)Kurtaj sonrasi kanaman veya lekelenmen oldu mu? Olduysa kac gun oldu canim
Evet ben de öyle düşünüyorum ve bu yönde birçok yeni makale okudum. Bir de doktorum beklemene korunmana gerek yok dediği için korunmadım. Bazı doktorlar 2-3 ay beklemeyi öneriyor. Sanırım onlar da hastaya göre öneride bulunuyor ya da rahimin toparlanması gerektiğini düşünüyorlar. Bilemiyorum..Aynen canım hatta bi arkadasım ilk bebegını bes aylıkken kürtaj yaptrmk zornda kaldı ve o tedaviyle olmus onun da doktoru korhnma demıs ve ıkıncısı tedavisiz direkt oldu.. Suan hamile. Vücut hamileliğe bi kez zemin hazırladgı için kürtaj yada düşükten sonra daha cabuk oluyormus ınsallah bizim de olur hayrlısıyla ama sen de yumurtlama tarıhı falan fılan hiç bakma onlara ıkı gune bir ilşki en saglklısı riske atma benim gbi bak gecen ay olmadı benim
Psikolojik açıdan bu tedirginliğini atman için bekle bence canım sen en azından reglini ol.. Bir de doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği hiç riske atma derim ben nolur nolmaz..Dr neden öyle dedi acaba.korunmak neden iyi değilmiş.bende hemen hamile kalmak istiyorum ama yine aynısı olur diye tedirginim.o yüzden dr dinleyeyim diyorum.hayırlısı bakalım
Ben 18 şubatta kürtaj oldum. Hiç korunmadım heyecanla beklemece :)Slm kızlar bende 26 ocakta kürtaj oldum bebegimin kalbi 8.haftalıkken durmuş.
28 şubat da adet gördüm korunmuyorum.
Sizlerde durumlar nasıl?
İnşallah hepimiz için herşey gönlümüzce olur canım. Seninde mi bebegin kalbi durdu kacinci haftada?Ben 18 şubatta kürtaj oldum. Hiç korunmadım heyecanla beklemece :)
Kac haftalik kaybettin canim tedavi oldunmuBen 18 şubatta kürtaj oldum. Hiç korunmadım heyecanla beklemece :)
Aynen tatlım 7. Haftada durmuş ben 9un sonunda öğrendim. Çok Hafif bir lekelenmem oldu hastaneye koştum düşük tehlikesi diye ama öyle değilmiş.İnşallah hepimiz için herşey gönlümüzce olur canım. Seninde mi bebegin kalbi durdu kacinci haftada?
7 haftalıkken kalbi durmuş canım. Ben test vs yaptırmadım doktorum gerek yok dediği için. İlk hamileliğim ve ilk düşüğümdü cünkü..Kac haftalik kaybettin canim tedavi oldunmu
Sagol canim hamd olsun nasip kuzum❤ kuzum benim ikinci kuzum oyuzden tedavi olcam sen yine bi kan pihtulasmasina baktr bence kuzum ALLAHIM korusun banada doktlrum bisey yok dedi 2ciyi dusuneblrsn dedi ama 2.ciyi kaybettim oyuzden bunu yasamak cok zor en iyisi testleri yaptirmak7 haftalıkken kalbi durmuş canım. Ben test vs yaptırmadım doktorum gerek yok dediği için. İlk hamileliğim ve ilk düşüğümdü cünkü..
Sen nasılsın bu arada? Biraz toparlanabildin mi?
Çok geçmiş olsun canım.Aynen tatlım 7. Haftada durmuş ben 9un sonunda öğrendim. Çok Hafif bir lekelenmem oldu hastaneye koştum düşük tehlikesi diye ama öyle değilmiş.
Ben doktorum sayesinde biraz cabuk atlattım çook şükür.. O yüzden inşallah bir dahaki sefere sağlıkla nasip olsun hepimize diye dua ediyorum 3)
Cok gecmis olsun INŞALLAH bidaha yasamayizÇok geçmiş olsun canım.
Bende normal bir sevincle kontrolüme gitmiştim11 haftalık ti. Megersem tam 3 hafta önce karnımda ölü durmuş hic haberim olmadi öyle belirti falan bu daha acı. Buyuk bir sevincim çok acı bir hüsrana dönüştü.
Canm bana doktrum iki adet bekle basla dedi.kurtaj ilk adet syiliyormus.ben 3.adetimi oldum.basladik yaniikizlar selam hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda insallah. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?
1,5 gün kanamam oldu 10 gün falan da lekelenmem. Doktor korunmana gerek yok dediği için de korunmadım. Bakalım nasip kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?