Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Oh sonunda benimle aynı kafada bir insan ve doktoru :) doktoruna sevgilerimi iletiyorum. Bana da korunma dedi korunmadık bakalım hayırlısı artık :)
Aynen canım hatta bi arkadasım ilk bebegını bes aylıkken kürtaj yaptrmk zornda kaldı ve o tedaviyle olmus onun da doktoru korhnma demıs ve ıkıncısı tedavisiz direkt oldu.. Suan hamile. Vücut hamileliğe bi kez zemin hazırladgı için kürtaj yada düşükten sonra daha cabuk oluyormus ınsallah bizim de olur hayrlısıyla ama sen de yumurtlama tarıhı falan fılan hiç bakma onlara ıkı gune bir ilşki en saglklısı riske atma benim gbi bak gecen ay olmadı benim

Cnm zaten bana doktorum korunma dedi. O eskiden kalmıs bir hurafe korunmak iyidegıl dedı.. Hem psıkolojık acıdan hem de vucut
Dr neden öyle dedi acaba.korunmak neden iyi değilmiş.bende hemen hamile kalmak istiyorum ama yine aynısı olur diye tedirginim.o yüzden dr dinleyeyim diyorum.hayırlısı bakalım

Evet ben de öyle düşünüyorum ve bu yönde birçok yeni makale okudum. Bir de doktorum beklemene korunmana gerek yok dediği için korunmadım. Bazı doktorlar 2-3 ay beklemeyi öneriyor. Sanırım onlar da hastaya göre öneride bulunuyor ya da rahimin toparlanması gerektiğini düşünüyorlar. Bilemiyorum..
Walla gün aşırı ilişki devam. Artık tutarsa bizimdir :))))

Dr neden öyle dedi acaba.korunmak neden iyi değilmiş.bende hemen hamile kalmak istiyorum ama yine aynısı olur diye tedirginim.o yüzden dr dinleyeyim diyorum.hayırlısı bakalım
Psikolojik açıdan bu tedirginliğini atman için bekle bence canım sen en azından reglini ol.. Bir de doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği hiç riske atma derim ben nolur nolmaz..

Slm kızlar bende 26 ocakta kürtaj oldum bebegimin kalbi 8.haftalıkken durmuş.

28 şubat da adet gördüm korunmuyorum.
Sizlerde durumlar nasıl?

İnşallah hepimiz için herşey gönlümüzce olur canım. Seninde mi bebegin kalbi durdu kacinci haftada?
Aynen tatlım 7. Haftada durmuş ben 9un sonunda öğrendim. Çok Hafif bir lekelenmem oldu hastaneye koştum düşük tehlikesi diye ama öyle değilmiş.
Ben doktorum sayesinde biraz cabuk atlattım çook şükür.. O yüzden inşallah bir dahaki sefere sağlıkla nasip olsun hepimize diye dua ediyorum 3)

7 haftalıkken kalbi durmuş canım. Ben test vs yaptırmadım doktorum gerek yok dediği için. İlk hamileliğim ve ilk düşüğümdü cünkü..

Sen nasılsın bu arada? Biraz toparlanabildin mi?
Sagol canim hamd olsun nasip kuzum❤ kuzum benim ikinci kuzum oyuzden tedavi olcam sen yine bi kan pihtulasmasina baktr bence kuzum ALLAHIM korusun banada doktlrum bisey yok dedi 2ciyi dusuneblrsn dedi ama 2.ciyi kaybettim oyuzden bunu yasamak cok zor en iyisi testleri yaptirmak

Çok geçmiş olsun canım.

Bende normal bir sevincle kontrolüme gitmiştim 11 haftalık ti. Megersem tam 3 hafta önce karnımda ölü durmuş hic haberim olmadi öyle belirti falan bu daha acı. Buyuk bir sevincim çok acı bir hüsrana dönüştü.

Cok gecmis olsun INŞALLAH bidaha yasamayiz

Selam kızlar bende 2 yıl önce bebeğimin gelişiminin durması sonucu kürtaj oldum. Ve ne yazık ki pazartesi günü de boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bugün kontrole gittim Dr temiz parça kalmamış dedi ama benim parçalı kanamam var. Dr iyi göremedi mi acaba tekrar kürtaj olmak istemiyorum

İyi aksamlar kizlar ? Bende 11 ocakta kurtaj oldum.ikili test icin gitmistik.bebegimn kalbi durmus.kurtaj oldum.genel anestejiyle.benmde ilk gebeligimdi.cok zor durum gercekten..dr bana iki adet gecsin sonra calismalara baslayin dedi.rahmimi kontrol etti.temiz dedi.b12 vitamini demir ignesi verdi.d vitamini verdi.clyo nova diye bir ilac verdi birde...bitince biz balik hapina basladik esimle.oylee...

Canm bana doktrum iki adet bekle basla dedi.kurtaj ilk adet syiliyormus.ben 3.adetimi oldum.basladik yanii

1,5 gün kanamam oldu 10 gün falan da lekelenmem. Doktor korunmana gerek yok dediği için de korunmadım. Bakalım nasip kısmet :)

Benim dr korun dedi. Dis gebelik olmustu bende. Ondan mi bilmiyorum bir gun kanama 3 gundur de lekelenmem devam ediyo. Pazartesi dr a gidecegim insallah hayirlisi olur. Rabbim sana da hayirlica nasip etsin insallahh..

Bu arada o sac duzlesmesi vs vs olan kiz ozelden yazdi veee bende senin gibi sabirli davranamadim kalaylayıp engelledim

Benim de 6 hafta kalp atislari duymustuk hersey yolundaydi 7 haftada kalp atislarini alamadik 27 ocakta kurtaj oldum Bakalim ne zaman hamile kalicam Etrafimda ki herkes hamile boynu bükuk kaldim Rabbim tüm isteyenlere versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…