- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi leylimley33
-
Oncelikle ben de 8 yıldr sigara içiyordum bu gebeliği ogrenince bıraktım hemen tabi kürtaj faln oldm işte şimdi de içesim gelmiyor zaten soğudum ınsallah sen de bırakırsın.. Bir de kaç yıllık evlisin yani ne zamandr bebek dusunuyorsun.. Bana bir kez adet gor sonra calsmalara devam dedi cnm. O adeti istemesinin sebebi de eger tekrar hamile kalırsam gebelik takibini yapablmemiz kplay olsum dıye dedı
Insallah
Darısı bize ben gecen ay eşimden ayrıydım tatile çıkmıstım olmadı ondan onceki ay da yumurtlama donemine denk getirelim dedik denk getiremedik sanırım olmadı:) ondan onceki ay zaten doktor bi kez adet gör demişti olmadı yani kürtaj olalı dört ay oldu bu ay riske atmıyoruz bakalım ayın 26 sında adet olmazsam test yaparım sana da haber ederim cnm bana dua et
Canım ben kürtaj sonrasi muayene için gittigimde alttan muayene etti.o zaman demişti.ben ogluma hsmilryken farkedilmemis.cok oglumun hamileligi cok guzel gecmisti.perdeyi kürtaj yaparken farketmiş dr.sıkıntı yok sorun yapma dedi.sadece bilgin olsun istedim dedi.Canim rahimdeki perdeyi rahim filmindemi gördü?
Kuzum ben iğne falan bilmiyorum o tarz seyler hiç yasamadım pek bilgim yok ne desem bilemiyorum kan degerine baktır bakalım ınsallah normal olur da ıgnelere gerek kalmaz ben de sana dua edıcem cnmDedigin gibi kafada bitirmek onemli. Kesinlkle psikolojik benimkiside...
Insallah hayirli guzel haberle gelirsin canim. Haberini bekleyecegim...
Nasip isi bu belki gecen aylarda nasibin degilmis bu ay tutturursunuz ve gelir bebisiniz insallah. Allah yardmcn olsun inan dualarimdasin.
Benim kan degerim kurtajdan 4 gun sonra yukselmisti. Yarin yine kan verecegim 7.gunude kanda baktir demisti. Eger yuksek cikarsa igne vuracaklarmis. Basim surekli dönüyo. Gogus hassasiyeti tavan. Midem bulaniyo cok uzuluyorum bebek yok ama bu durumdayim. Vuracaklari igne hakknda bilgin var mi cok soru soruyorum idare et bilen ve ayni durumu yasayan birini bulunca yapistim iste :))
İlaç kullanma dayanmaya çalış kürtajdan sonra kanama zaten çok ve pıhtılı olur.. Rahmih yenileniyor normal.. Ilac içerek hem adet düzenin bozulabilir hem de kanamasna engel olablrsinKızlar geçmişi okudum .hepimiz üzücü olaylar yaşadık.vardır bundada bir hayır diyelim.insallah guzel günler bizi bekliyor.bende gece adet oldum.ana cok ağrım oldu.iki büklüm oldum.pet şişeye sicak su doldurup kasıklarimin uzerine koydum iyi geldi öyle uyumusum.sabah kalktigimda da agrim vardi.gaz sancısı olur ya seni kivrandirir oyle oldu.kahvaltiyi esim hazirladi hatta.agri kesici mi alsam diye düşündüm ama o da adetimi keser diye icmedim.dr bana adetinin 4.ve 5.günü cok kanaman olursa gel dedi.simdilik normal ama pihtili geliyor .sanırım normal.agrim da az hafifledi gibi.insallah duzene girer hersey.yani ben kurtajin 31.gün ilk reglimi oldum
Öncelikle geçmiş olsun. Kaç haftalıktın?Kizlar ben de bu sali kurtaj oldum ve kanamam azalacagina cogaliyo normal mi bu ? Bi de 4- 5 ay korunsam sonra hamile kalmada sikinti yasar miyim
8 hftaliktim ama bos gebelikti sanki adetmisim gibi kaniyorum bu hf kontrole gidicem ztnÖncelikle geçmiş olsun. Kaç haftalıktın?
Benim kanamam 1,5 gün sürmüştü. 1 hafta kadar kanama normal sayılıyor sanırım. Ama doktora gitmeni ya da doktorunla görüşmeni tavsiye ederim.
Walla bilemedim ne söylesem seni yanlış yönlendirebilirim. Dolayısı ile bence acilen doktorunla görüşmeye çalış nolur nolmaz..8 hftaliktim ama bos gebelikti sanki adetmisim gibi kaniyorum bu hf kontrole gidicem ztn
Bilmiyorum normal de olabilir cunku perde ameliyati olmustum ve hamileligimde perdenin oldugu yer kanamis o yuzden bebegim gelismedi tek korkum bundan sonrasi ya yine kanamam olurda bebegimi kaybedersemWalla bilemedim ne söylesem seni yanlış yönlendirebilirim. Dolayısı ile bence acilen doktorunla görüşmeye çalış nolur nolmaz..
canim gecmis olsun allah en kisa zamanda saglikli gebelik yasatsin insallah, benimde kurtaj sonrasi ilk adetim 15 subatta oldu simdi ikinciyi bekliyorum o da olsun bitsin basliycam calismalara.benimde ilk adetim aynen anlattigin gibi oldu agridan nerdeyse bayiliyodum.aynen senin gibi gece basladi ve agridan cidden apandistim falan patliycak zannettim megerse adet agrisiymis.oysa ki normalde adetlerim cok sakin gecerdi benim,simdi ikinci nasil olucak diye bekliyorum korka korka.doktora sordum ilk adet icin normal o agrilar dedi, eger ki ikinci adetinde oyle cok agrili ve kanaman az olursa mutlaka gel yapisiklik varmi yokmu diye bakalim dedi.allahim korusun insallaah olmaz hicbirimizin basina gelmesin artik kotu seyler.Kızlar geçmişi okudum .hepimiz üzücü olaylar yaşadık.vardır bundada bir hayır diyelim.insallah guzel günler bizi bekliyor.bende gece adet oldum.ana cok ağrım oldu.iki büklüm oldum.pet şişeye sicak su doldurup kasıklarimin uzerine koydum iyi geldi öyle uyumusum.sabah kalktigimda da agrim vardi.gaz sancısı olur ya seni kivrandirir oyle oldu.kahvaltiyi esim hazirladi hatta.agri kesici mi alsam diye düşündüm ama o da adetimi keser diye icmedim.dr bana adetinin 4.ve 5.günü cok kanaman olursa gel dedi.simdilik normal ama pihtili geliyor .sanırım normal.agrim da az hafifledi gibi.insallah duzene girer hersey.yani ben kurtajin 31.gün ilk reglimi oldum
Canım cok sag ol.sana da cok gecmis olsun.insallahbir daha yasamayiz canım.benimde adetlerim oyle aman aman ağrılı gecmezdi.kürtaj sonrasi ilk kez bu derece ağrı çektim.iki büklüm oldum.rahimde cok kasilma agri hissettim.bugün cok iyiyim ama.normalde adetimin ilk 3 günü yogun olur bende.suan da da oyle.3.gunden sonra azaliyor leke şeklinde oluyor.insallah dediginuz gibi rahimde yapisiklik filan yoktur.allah korusun.siz 2.adetiniz bitince dr gidecekmisiniz.rahimde yapisiklik var mi yok mu diye baktirmak icin.birde adet az olursa mi gelin dedi.benim drumda adetinizin 4.5.gunu cok yogun kanama olursa gel dedi..bana 2 ay korunun dedi.sonra calismalara baskayin dedi.bende mi gitsem acaba 2 ay dolunca.rahim hazır mu diyecanim gecmis olsun allah en kisa zamanda saglikli gebelik yasatsin insallah, benimde kurtaj sonrasi ilk adetim 15 subatta oldu simdi ikinciyi bekliyorum o da olsun bitsin basliycam calismalara.benimde ilk adetim aynen anlattigin gibi oldu agridan nerdeyse bayiliyodum.aynen senin gibi gece basladi ve agridan cidden apandistim falan patliycak zannettim megerse adet agrisiymis.oysa ki normalde adetlerim cok sakin gecerdi benim,simdi ikinci nasil olucak diye bekliyorum korka korka.doktora sordum ilk adet icin normal o agrilar dedi, eger ki ikinci adetinde oyle cok agrili ve kanaman az olursa mutlaka gel yapisiklik varmi yokmu diye bakalim dedi.allahim korusun insallaah olmaz hicbirimizin basina gelmesin artik kotu seyler.
Canım birde 2.kez adet oldugunda buraya yazar misin.agrin kanaman nasıl olacak bende merak ediyorum.bende 2.de mi boyle ağrılı olacak ki diye düşünüyorum.insallah 2.adetimiz ağrısız normal adetimuz gibi olur duzene girer canimcanim gecmis olsun allah en kisa zamanda saglikli gebelik yasatsin insallah, benimde kurtaj sonrasi ilk adetim 15 subatta oldu simdi ikinciyi bekliyorum o da olsun bitsin basliycam calismalara.benimde ilk adetim aynen anlattigin gibi oldu agridan nerdeyse bayiliyodum.aynen senin gibi gece basladi ve agridan cidden apandistim falan patliycak zannettim megerse adet agrisiymis.oysa ki normalde adetlerim cok sakin gecerdi benim,simdi ikinci nasil olucak diye bekliyorum korka korka.doktora sordum ilk adet icin normal o agrilar dedi, eger ki ikinci adetinde oyle cok agrili ve kanaman az olursa mutlaka gel yapisiklik varmi yokmu diye bakalim dedi.allahim korusun insallaah olmaz hicbirimizin basina gelmesin artik kotu seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?