Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Arkadaslar dua edın veren de allah alan da ve herseyde bir hayır arayın her zaman bana da bir kez adet gör dedı sonra devam dedı doktorum.o adeti de gebelık takibi yapabilmek için gormemi istedi.ozellikle sordum korunalım mı dıye gerek yok dedi eskiden korunma eskide kaldı simdi yedgmz besınlerden falan hormon kmyasal hersey karstgı için hamilelikler zorlasyor dedi rske gerek yok devam dedi fakt bu sure herkste farklı olablr tabi

Yani 7 haftalıkken kürtaj olan biryle 11 haftalıkken kürtaj olan birinin bir sonraki hamilelik iç in korunma sureleri değişebilir doktorunuzun tavsiyesine uyun o yuzden.. Ben kasımda kürtaj oldm dış gebelkten bu ay bklm ne olacak rabbim isteyen herkese versn ama hayrlısını versn inşallah

Canim tedavi gorcekmisin benimde 2.kaybim arastrma yapicam

Canim 3 ay korunman gerektigini soyledi dusuk tekrari olurmus rahim iyilesmedigi icin tabi RABBiM bilir cok gecmis olsun

Canim rahimdeki perdeyi rahim filmindemi gördü?

Canim endometriyum durumu rahim filmmindemi belli oluyor ?

Kac haftalikken kurtaj oldun canim tupunu almadilar sanirim.

Bende pazartesi gunu dis gebelikten kurtaj oldum tup alinmadi ama kan degerim artiyo pazartesi dr a gidecegim patoloji sonucu cikacak bi kac gune... senin sonucta ne cikmisti?

Canim endometriyum durumu rahim filmmindemi belli oluyor ?

Yok canım filmde yapışıklık ya da tıkanıklık var mı o belli oluyor. Endometriyumu doktor regliden itibaren takip etti bende ve eskisi gibi kalınlaşmadığını fark etti. Hatta rahimin bir tarafı daha fazla kalınlaşırken bir tarafı tamamen yetersiz kalıyor. Bebeğin tutunması için 7mm leri filan bulmasını istiyorlar. Önceden benim 9-10mm arasıydı. Bu ay 7.8mm oldu, ilaç kullanarak.

Kac haftalikken kurtaj oldun canim tupunu almadilar sanirim.

Bende pazartesi gunu dis gebelikten kurtaj oldum tup alinmadi ama kan degerim artiyo pazartesi dr a gidecegim patoloji sonucu cikacak bi kac gune... senin sonucta ne cikmisti?
Cnm ben de 7 haftalıkken dış gebelikten kürtaj oldum patolojı spnucum temiz çıktı çok sukur.. Dış gebelikte kese 6 haftadan fala gelişmezmiş ornegın 10 haftalıkken bile kürtaj olsan alınan kese 6 haftalık boyutlrnda olrmus

Sonuc temiz cikmasi demek ne demek ki ilk gebeligimdi ve cok tecrubesizdim gebeligimi ogrendigimden beri kanama vardi ve kendimi catalda buldum hersey birden gelisti arastiriyorum aklima yatan bisey bulamiyorum.

Patoloji sonucunda ne gibi biseu cikabilir ki sonum ne olacak bilmiyorum.... bilgin varsa aydinlatir misin

Cnm oncelikle kotu düşünüp endişeye kapılma..hers ey den once moralinin yükselmesi lazım hiç bişey senden onemli degil.. Temiz çıkmasına gelince dış gebeliğin zaten tam bir nedenini doktorlar da bulamamış bir suru sebep olabilir dıye sayıyorlar. Her uç anne adayından birinin basına gelebilecegnı soyledı kürtaj olmasam zaten düşük olurmus ben riske atmak istemedım parca falan kalır dıye korkumdan kürtajı tercih ettm

Senden yada eşinden bi yana bi sıkıntı varsa doktor soyleyecektır ama tahmınım senın de benim gibi temiz çıkar ınsallah normal
Benim sonumda 6 haftalık anembriyonik gebelik cıkmıstı yani sana daha once bahsettiğim olay.. 3 aylık bile olsan kese 6 haftadan fazla buyumuyor.. Bu normal bişey ilk gebeliklerde yaşanabilen bişey. İlk temel sebebi de döllenmiş yumurtanın rahim dışında bir yere yerleşmesı ıle meydana gelirmiş

Sigara kullanmak ve yumurtalikta kistler olusumu biraz daha riskliymis dis gebelik olusmasina...

Bende polikistik over var yani yumurtaligim kucuk kistlerle dolu. 7 senedir sigara icen bi insanim ve kesinlikle zararli birakmam lazim...

Insallah birakacagim ama. O beni birakmadan Allah korusun...

Tupun darligi yada hafif yapisikliktan dolayi da olabiliyomus. Diye okudum. Doktorumla pazartesi gorusecegim alttan muayene eder mi sence? Klomen + catlatma ignesi olmustum klomen kullanirken iki gune bir catala cikmaktan biktim 6 aydir doktor korun dedi mi? Benimki bakalim ne kadar korun diyecek.. birde tekrar bebek calismasina basladigmda rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum o zamana kadar da brokoli kürü yapacagim. Tuplere cok iyi geliyomus. Aklinda bulunsun belki denersin vesilen olur :)

Oncelikle ben de 8 yıldr sigara içiyordum bu gebeliği ogrenince bıraktım hemen tabi kürtaj faln oldm işte şimdi de içesim gelmiyor zaten soğudum ınsallah sen de bırakırsın.. Bir de kaç yıllık evlisin yani ne zamandr bebek dusunuyorsun.. Bana bir kez adet gor sonra calsmalara devam dedi cnm. O adeti istemesinin sebebi de eger tekrar hamile kalırsam gebelik takibini yapablmemiz kplay olsum dıye dedı

Hamile kalmak daha kolay oluyomus artk bizler icin. Sencede oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…