- 14 Aralık 2016
- 111
- 53
- 48
- 35
- Konu Sahibi leylimley33
-
Bana da oldu :) insallah Rabbim.nasip eder.. hayirlica ❣
Benim kayinvalidemde eşi istemedigi icin ucuncu cocugunu aldirmis ertesi ay yine hamile kalmiş .Ve dogurmuş olunca hemen oluyor isteeBana da oldu :) insallah Rabbim.nasip eder.. hayirlica ❣
Canim tedavi gorcekmisin benimde 2.kaybim arastrma yapicamTam suan ihtiyacim olan bi topik.kurtaj olduğum gun acilmis.iki gun once yani cuma gunu kurtaj oldum 2.gebeligim ve 2.kaybimdi.bi oncekinde hemen hamile kalmak istedim kurtaji uyutulmadan yaptilar kurtajdan cikar cikmaz tekrar hamile kalmayi dusunuyordum ama bi sure korunduk sonrada olmadi.bi yil sonra ayni ay hamile kaldim ve yine 7.haftada bebegimi kaybettim.her seyin hayirlisi.smdi hic hemen hamilelik dusuncem yok cunku cook yiprandm o 7 haftada 3 haftasi hastanelerde gecti serumlar igneler ilaclar korkular.ama belli olmaz belki haftaya fikrim degisir :) aslinda kizlar kurtajdan sonra otekinde bekledm de noldu bi yil sonra yine ayni sonuc.o yuzden bilemiyorum hemen dusunmemek de cok ise yaramiyor bekledikce daha gec hamile kalıniyor.psikolojimize bagli bu durum hazir olmaya
Canim 3 ay korunman gerektigini soyledi dusuk tekrari olurmus rahim iyilesmedigi icin tabi RABBiM bilir cok gecmis olsunkizlar selam hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda insallah. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?
Dusuk nedenin neymis canimMerhaba kızlar bende Eylül de düşük yaptım şimdi 6 gün geçti reglim test yapmaya korkuyorum
Ben ilk bebegimde uyutulmadan kurtaj oldum cok aci cektimEvet hatırlamak bile istemiyorumm
Aman kardeşim çok zor çok acı çektim
Canim rahimdeki perdeyi rahim filmindemi gördü?Valla canım bende hemen tekrar hamile kalmak istiyorum .ama kafam karisik.dr neden 2 ay dedi diye.sizin dr lar hic korunma vermemis.dr bu konuda ayriliyor galiba.yasiniz kac ben 38 yasindayim.biz kasim gibi bebek istemistik calismalara basladik.21 aralik son adet tarihimdi ve hamile kaldim.yani cok şükür cabuk hamile kaldim ama kürtaj oldum o ayri konu
Canim endometriyum durumu rahim filmmindemi belli oluyor ?Herkese merhaba, ben de sizler gibi kürtaj yaşamış ve hala da bebeğinin gelmesini bekleyen bir anne adayıyım. Tam bir yıl önce kürtaj oldum. 14 haftalıkken aniden suyum geldi ve sonlandı.
Sizlere söylemek istediğim, özellikle büyük haftalarda kürtaj olmak zorunda kalan olduysa endometriyum kalınlığını kontrol ettirmeniz. Çünkü ben de kürtaja bağlı olarak ince kalıyor ve bu da bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor. Bazı ilaçlarla kalınlaşmasına yardımcı oluyorlar.
Doktorunuzla kürtajdan belli bir süre (en az iki regli dönemi sonra) bu konuyu konuşmanızı tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlığıyla kucağıniza almayı nasip etsin tez zamanda inşallah..Ben ilk bebegimde uyutulmadan kurtaj oldum cok aci cektim
Ikinci kaybımda uyutuldum hic anlamadim
Benim kayinvalidemde eşi istemedigi icin ucuncu cocugunu aldirmis ertesi ay yine hamile kalmiş .Ve dogurmuş olunca hemen oluyor istee
Yani 7 haftalıkken kürtaj olan biryle 11 haftalıkken kürtaj olan birinin bir sonraki hamilelik iç in korunma sureleri değişebilir doktorunuzun tavsiyesine uyun o yuzden.. Ben kasımda kürtaj oldm dış gebelkten bu ay bklm ne olacak rabbim isteyen herkese versn ama hayrlısını versn inşallah
Canim endometriyum durumu rahim filmmindemi belli oluyor ?
Cnm ben de 7 haftalıkken dış gebelikten kürtaj oldum patolojı spnucum temiz çıktı çok sukur.. Dış gebelikte kese 6 haftadan fala gelişmezmiş ornegın 10 haftalıkken bile kürtaj olsan alınan kese 6 haftalık boyutlrnda olrmusKac haftalikken kurtaj oldun canim tupunu almadilar sanirim.
Bende pazartesi gunu dis gebelikten kurtaj oldum tup alinmadi ama kan degerim artiyo pazartesi dr a gidecegim patoloji sonucu cikacak bi kac gune... senin sonucta ne cikmisti?
Cnm ben de 7 haftalıkken dış gebelikten kürtaj oldum patolojı spnucum temiz çıktı çok sukur.. Dış gebelikte kese 6 haftadan fala gelişmezmiş ornegın 10 haftalıkken bile kürtaj olsan alınan kese 6 haftalık boyutlrnda olrmus
Cnm oncelikle kotu düşünüp endişeye kapılma..hers ey den once moralinin yükselmesi lazım hiç bişey senden onemli degil.. Temiz çıkmasına gelince dış gebeliğin zaten tam bir nedenini doktorlar da bulamamış bir suru sebep olabilir dıye sayıyorlar. Her uç anne adayından birinin basına gelebilecegnı soyledı kürtaj olmasam zaten düşük olurmus ben riske atmak istemedım parca falan kalır dıye korkumdan kürtajı tercih ettmSonuc temiz cikmasi demek ne demek kiilk gebeligimdi ve cok tecrubesizdim gebeligimi ogrendigimden beri kanama vardi ve kendimi catalda buldum hersey birden gelisti arastiriyorum aklima yatan bisey bulamiyorum.
Patoloji sonucunda ne gibi biseu cikabilir ki sonum ne olacak bilmiyorum.... bilgin varsa aydinlatir misin
Senden yada eşinden bi yana bi sıkıntı varsa doktor soyleyecektır ama tahmınım senın de benim gibi temiz çıkar ınsallah normalCnm oncelikle kotu düşünüp endişeye kapılma..hers ey den once moralinin yükselmesi lazım hiç bişey senden onemli degil.. Temiz çıkmasına gelince dış gebeliğin zaten tam bir nedenini doktorlar da bulamamış bir suru sebep olabilir dıye sayıyorlar. Her uç anne adayından birinin basına gelebilecegnı soyledı kürtaj olmasam zaten düşük olurmus ben riske atmak istemedım parca falan kalır dıye korkumdan kürtajı tercih ettm
Benim sonumda 6 haftalık anembriyonik gebelik cıkmıstı yani sana daha once bahsettiğim olay.. 3 aylık bile olsan kese 6 haftadan fazla buyumuyor.. Bu normal bişey ilk gebeliklerde yaşanabilen bişey. İlk temel sebebi de döllenmiş yumurtanın rahim dışında bir yere yerleşmesı ıle meydana gelirmişSonuc temiz cikmasi demek ne demek kiilk gebeligimdi ve cok tecrubesizdim gebeligimi ogrendigimden beri kanama vardi ve kendimi catalda buldum hersey birden gelisti arastiriyorum aklima yatan bisey bulamiyorum.
Patoloji sonucunda ne gibi biseu cikabilir ki sonum ne olacak bilmiyorum.... bilgin varsa aydinlatir misin
Cnm oncelikle kotu düşünüp endişeye kapılma..hers ey den once moralinin yükselmesi lazım hiç bişey senden onemli degil.. Temiz çıkmasına gelince dış gebeliğin zaten tam bir nedenini doktorlar da bulamamış bir suru sebep olabilir dıye sayıyorlar. Her uç anne adayından birinin basına gelebilecegnı soyledı kürtaj olmasam zaten düşük olurmus ben riske atmak istemedım parca falan kalır dıye korkumdan kürtajı tercih ettm
Oncelikle ben de 8 yıldr sigara içiyordum bu gebeliği ogrenince bıraktım hemen tabi kürtaj faln oldm işte şimdi de içesim gelmiyor zaten soğudum ınsallah sen de bırakırsın.. Bir de kaç yıllık evlisin yani ne zamandr bebek dusunuyorsun.. Bana bir kez adet gor sonra calsmalara devam dedi cnm. O adeti istemesinin sebebi de eger tekrar hamile kalırsam gebelik takibini yapablmemiz kplay olsum dıye dedıSigara kullanmak ve yumurtalikta kistler olusumu biraz daha riskliymis dis gebelik olusmasina...
Bende polikistik over var yani yumurtaligim kucuk kistlerle dolu. 7 senedir sigara icen bi insanim ve kesinlikle zararli birakmam lazim...
Insallah birakacagim ama. O beni birakmadan Allah korusun...
Tupun darligi yada hafif yapisikliktan dolayi da olabiliyomus. Diye okudum. Doktorumla pazartesi gorusecegim alttan muayene eder mi sence? Klomen + catlatma ignesi olmustum klomen kullanirken iki gune bir catala cikmaktan biktim 6 aydirdoktor korun dedi mi? Benimki bakalim ne kadar korun diyecek.. birde tekrar bebek calismasina basladigmda rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum o zamana kadar da brokoli kürü yapacagim. Tuplere cok iyi geliyomus. Aklinda bulunsun belki denersin vesilen olur :)
Senden yada eşinden bi yana bi sıkıntı varsa doktor soyleyecektır ama tahmınım senın de benim gibi temiz çıkar ınsallah normal
Benim sonumda 6 haftalık anembriyonik gebelik cıkmıstı yani sana daha once bahsettiğim olay.. 3 aylık bile olsan kese 6 haftadan fazla buyumuyor.. Bu normal bişey ilk gebeliklerde yaşanabilen bişey. İlk temel sebebi de döllenmiş yumurtanın rahim dışında bir yere yerleşmesı ıle meydana gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?