- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi leylimley33
-
Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah tez zamanda...Merhaba kızlar.nisan 2016 da adetim 3 gün geçince hamile olduğumu öğrendim fakat 7 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde parça kaldığı için tekrar kürtaj oldum.10 gün ilişki yasağından sonra adet olana kadar korunduk.Sonra korunmayı bıraktık.Tabi bu arada önceden 5 gün adet görebilen ben kürtajdan sonra 3 günü zor görmeye başladım. 5ay hamile kalamadığım için klomen kullanmaya başladım.İlk kullandığım ay çatlatma iğnesi olmadım hamilede kalamadım.ikinci kullanışımda çatlatma iğneside oldum fakat yine olmadı.Geçen ay rahim filmi çekildim tüplerim acık cıktı fakat yine kalamadım.bu ayda beklemedeyim.Allah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Basın sağolsun canım benim...Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallahCanimm nedeni ortaya cikti mi ? Rahim taşıyamadı mi bizim yavrulamizi benimde suyum heldi 14 haftalik bebegimi kaybettim 4 gun önce
İnşallah kalp atışları alıp sağlıkla buyutursun bebeğini ve kucağına alırsınMerhabagecen yıl ocak ayında kürtaj oldum 10haftada kalp durması sonucu 11haftamda muane oldum da kalbinin durduğunu öğrendim dünyam yıkıldı çok ağladım.kelimeler yatmıyor anlatmaya atamadım içimden aylarca her zaman ağladım gecelerce yavruma çok yiprandim çok istemiştim evladım olsundiye. Allah'ım böle uygun gördü asla isyan etmedim 11 ay sonra Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim çok duygulandım çok korkularim var yine aynı şeyleri yaşamak beni kahrediyor 6+1gunluguz cumartesi kalp atışlarını duyacağım inşallah allahimin izniyle Allah'ım bize bağışlasın yavrumu rabbim.kimseye yastmasin
Allah'ım.razi olsun canım rabbim seninde gönlüne göre versin güzel dileklerin için çok sağol .. rabbim düşmanıma vermesin çok zorİnşallah kalp atışları alıp sağlıkla buyutursun bebeğini ve kucağına alırsın
Rabbim tekrarını yasatmasin güzel haberlerini bekliyoruz..
Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım benim ben bir ay sonra regli oldum kimisi 40 gün sonra oluyormuş erken olman iyi aslında rahim duvarı temizlenmiş yeni ay yeni umutlar olsun sana canimmmMrb arkadaşlar kurtaj dan 12 gun sonra adet görmek normal mi?
Duamda kalbimde seninleAllah'ım.razi olsun canım rabbim seninde gönlüne göre versin güzel dileklerin için çok sağol .. rabbim düşmanıma vermesin çok zor
Hayırlı olsun canım bebeğin.saglikli sihhatlo kucagina al insallah.iyi seyler düşün iyi olsun inşallahMerhabagecen yıl ocak ayında kürtaj oldum 10haftada kalp durması sonucu 11haftamda muane oldum da kalbinin durduğunu öğrendim dünyam yıkıldı çok ağladım.kelimeler yatmıyor anlatmaya atamadım içimden aylarca her zaman ağladım gecelerce yavruma çok yiprandim çok istemiştim evladım olsundiye. Allah'ım böle uygun gördü asla isyan etmedim 11 ay sonra Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim çok duygulandım çok korkularim var yine aynı şeyleri yaşamak beni kahrediyor 6+1gunluguz cumartesi kalp atışlarını duyacağım inşallah allahimin izniyle Allah'ım bize bağışlasın yavrumu rabbim.kimseye yastmasin
Okuyorum kuzum Allah razı olsun okumazmiyim hep dua ediyorum rabbim.sen eşime bana bağışla yavrumu olmayan evlat hasreti çekenlere sağlıkla nasip etDuamda kalbimde seninle
Hergun 7 defa ayetel kürsüyi oku senide bebegide korusun inşaallah
Hayırlı olsun canım bebeğin.saglikli sihhatlo kucagina al insallah.iyi seyler düşün iyi olsun inşallah
Cok cok tsk ederim hepimiz ıcın Insallah yenı ay umut olur cok zormus allah herkesın yardımcısı olsunCanım benim ben bir ay sonra regli oldum kimisi 40 gün sonra oluyormuş erken olman iyi aslında rahim duvarı temizlenmiş yeni ay yeni umutlar olsun sana canimmm
İnşallah inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tüm isteyenlereCok cok tsk ederim hepimiz ıcın Insallah yenı ay umut olur cok zormus allah herkesın yardımcısı olsun
Allah gonlumuze gore versın canım evlatlarını sana bagıslasın benim 3 yıldan sonra trdavı ıle bı mucıze olmustu pco hastasıyım 6 haftalık ıken bı anda kaybettik dr hatası oldugunu da dusunuyorum ama gene de allahın takdırı allah kimsenin kucağını bos bırakmasınİnşallah inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tüm isteyenlere
Arkadaşımin ilk bebeği doktor Kürtaj dedi eşi çok agladi .. Kalp atışları alınmadi
İlk bebegimde bizde eşimle birlikte çok agladik ... Rabbim nasip ederse üçüncüyu düşünüyoruz ikinci kez Kürtaj oldumikiside kalp atışları alınmadi, iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbimden hakkimizda hayırlısını diliyorum...
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin Amin inşallah
Canım benim inşallah sağlıkla gelir mucizen duayla sabırla gelecek inşallah..Allah gonlumuze gore versın canım evlatlarını sana bagıslasın benim 3 yıldan sonra trdavı ıle bı mucıze olmustu pco hastasıyım 6 haftalık ıken bı anda kaybettik dr hatası oldugunu da dusunuyorum ama gene de allahın takdırı allah kimsenin kucağını bos bırakmasın
Canimm nedeni ortaya cikti mi ? Rahim taşıyamadı mi bizim yavrulamizi benimde suyum heldi 14 haftalik bebegimi kaybettim 4 gun önce
Sen testleri yaptırdin mi canim?Can
Canım sana da cok geçmiş olsun.benimde 28.günüm bugün.henuz adet olmadım.dr 2 ay korunmamizi folikasit e baslamami.sonra da güzel haberlerle gelmemizi istedi tekrar.herhangi bir tahlil test filan istemedi.senden istemisler bir zararı yok.daha iyi olur senin için.bütün tahlil test myayene ne varsa yaptir.gonlun rahat bir sekilde hamile kal insallah
AMIN canim ALLAH razi olsun ❤Basın sağolsun canım benim...Rabbim yeniden sağlıklı gebelik nasıp etsin inşallah
rabbim hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin
Canım dr benden istemedi test filan yaptırmamı.benim 8 yasinda bir oğlum var.cok şükür.ogluma hamileyken bir sorun yasamadim.ogluma kardes dusunmustuk.ve 2.ayda hamile kaldim.ama benden adet gibi kan geldi.kalp atisi alinamadigi icin 6 haftalikken kurtaj oldum.yani ilk kez bir kürtaj yasadim.sanirim tekrarlarsa test filan istiyor lar.Allah bir daha yasatmasin.sag salim bebeklerimizi alalim insallah kucağımızaSen testleri yaptırdin mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?