Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Mrb kızlar ben de yaklasık 3 ay önce dış gebelikten dolayı kürtaj oldum.. Dr bana da bir kez regl olmayı bekle sonra calısmalara devam demişti fakat o birinci ay olmadı gwcen ayda eşimden uzakta memleketteydm baklm bu ay ümitliyiz inşallah rabbim isteyen herkese hayrlı evlarlar versın

Kızlar nasılsınız.benim bugün tam 30 gun oldu.hafif kasiklarım ağrıyor regl agrisi gibi.regl olsaydım hayirlisi ıle...
Hadi bakalım walla çok iyi 4-6 hafta diyorlardı ilk regl için umarım bugün olursun.
Normalde nasıldı regl düzenin, periyodların? Ben en geç 28 günde bir olurdum. Kendime pay çıkarabilir miyim acaba korunmadım ya ben kürtajdan sonra :)

Kızlar ben 25 kasımda kürtaj oldum 26 aralıkta da regl oldum bir gün atmıştı o da normal.. Omdan sonra da duzenım bozulmadı çok şükür.. İnsallah sizlerin de oyle olur

Canım benim 27 günde bir olurdu.korunmayi biraktik 25 gunde bir olur oldu.zaten 2.ayda hamile kaldim.en 27 aralıkta adet olmustum.bugün tam 30 gün oldu.canım insallah hamilesindir.rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin insallah.

Kızlar ben 25 kasımda kürtaj oldum 26 aralıkta da regl oldum bir gün atmıştı o da normal.. Omdan sonra da duzenım bozulmadı çok şükür.. İnsallah sizlerin de oyle olur
Insallah canim.ben 9 subatta kürtaj oldum.bugün 30.gün.insallah olsun da düzene girsin istiyorum artık

O zaman demek ki 40 günde falan olmayacak senin reglin. Hemen düzene girsin inşallah ve bekleme süren biter bitmez bu kez sağlıklı bir hamilelik yaşarsın :)

Amin inşallah tatlım. Ben 18 şubatta kürtaj oldum 29 marta kadar beklemeyi düşünüyorum test icin ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hahaha iyice delirdim artık :))

Bu arada dün temizliğe gelen abla kendi hikayesini anlattı.
Büyük oğlu daha 3 aylıkken tekrar hamile kalmış bakamam ben diye o bebeği aldırmış. Sonraki ay yine hamile kalmış. Onu doğurmuş tabii artık :)

Sorgulanacak birtakım niye korunmamış gibi meseleler tabii var ama işin özü kürtajdan sonra da hemen hamile kalma olasılığı var :)

Bana bi ümit oldu, umarım size de olur :)

İnşallah bekliyorum.. Benim de o kdr zaman var geçmek bilmiyor sanki.. Normalde 26 sında regl günüm inşallah olmaz da bu ay hayrlısyla hamişlerin arasına biz de gireriz
İnşallah canım sağlıkla nasip olsun :)

Benim 16sı regl günüm normalde ama kürtajdan sonra geciktiği için biraz bekleyeceğim..

Bana da oldu :) insallah Rabbim.nasip eder.. hayirlica ❣

Bilmiyorum ki 40 gunu bulur mu?ama kadik ağrım arttı ve belimde ağrıyor biraz.olsada rahatlasaydim hayırlısı ile.çok heyecan verici bir bekleyiş senin ki,ben bile heyecanlandım..kasımda korunmayi buraktik.adetime göre yumurtlama günlerini hesap ettim ama olmadı o ay.diger ay gun asiri yada 3 gunde bir iliski oldu.cok şükür hamile kaldim.Allahım insallah hepimize saglikli bir hamilelik nasip eder bu gunleri unuturuz.

Cevremden de cok duyuyorum bunu.kürtaj sonrası cabuk hamile kaliniyormus diye.allahım sağlıklı gebeklikler nasip etsinde baska bir sey istemiyorum.zamanda cabucak akıp geçsin istiyorum.oglusumda coj istiyor kardeş.Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah

Cnm zaten bana doktorum korunma dedi. O eskiden kalmıs bir hurafe korunmak iyidegıl dedı.. Hem psıkolojık acıdan hem de vucut

Amin canım inşallah Allah sağlıkla nasip etsin bu sefer umarım ki..

Benim de aynı hikaye senin hemen 2. Ay hamile kalmıştım ama nasip olmadı. Olsun kısmeti yokmuş demek ki.. Artık önümüzdeki maçlara bakalım biz hahahah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…