- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 34
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #2.221
Insallah karindan yapar canim cok aciyo ve artik korkmaya basladimBenim karından baktı. Kürtajdan sonra gittiğimde. Temiz birşey yok demişti. Geçenlerde yine gittim kontrol için başka doktora o vajinal muayne yaptı.
canım geçmiş olsun benim olmadı böyle bir durumKızlar merhaba size bir soru sormak istiyorum. Benim kurtaj sonrası göğüs ucumun iç kısmında beyaz bir beze oluştu ve birgün banyo sonrası patladı. Doktora gittim herhangi bir sorun gözükmedi, sut bezelerin aktiflesmistir dedi. Su an gene olustu. Benim gibi boyle bir sorunu olan oldu mu?
Tatlim sen bebegi dusurdun demi? Bende anlamadim dusen bebegi bidaha mi dusurcek anlamadim ki. Ben ilacla dusurtturdu bana doktor . Hastanede yattim disardan almadik ki
Bnde sormayi dusunuyorum folicasite mi baslasam diye banada bi aylik verdi demir ilaci 4 ay sonra bebek dedi. Dayan dayanabilirsen
Fittim hastaneye bu sefer de sigorta karşılamıyor dediler deli olcam ya parayla alcaz artık napalım bi iğneye 300 tl vermek cok saçma ama yapcak birşey yokTatlim sen bebegi dusurdun demi? Bende anlamadim dusen bebegi bidaha mi dusurcek anlamadim ki. Ben ilacla dusurtturdu bana doktor . Hastanede yattim disardan almadik ki
Çok gecmis olsun. Tam olarak ne iğnesi bir sorsanız doktora? Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı? Anti d iğnesi mi acaba? Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kürtajdan hemen sonra iğne atılmıştı. Fiyatı 200 küsür civarındaydı yarısını sigorta karşılamıştı. Kürtajdan sonra 72 saat içinde atılması gerekiyor o iğneninFittim hastaneye bu sefer de sigorta karşılamıyor dediler deli olcam ya parayla alcaz artık napalım bi iğneye 300 tl vermek cok saçma ama yapcak birşey yok
Korkma canim sıkıntı yapma. Anlat doktora ağrın olduğunu falan.Insallah karindan yapar canim cok aciyo ve artik korkmaya basladim
Tekrar o masaya yatmak kabus gibi...Korkma canim sıkıntı yapma. Anlat doktora ağrın olduğunu falan.
Naptin canim yaptirdin mi igneyi. Dun niye solememisler bunu karsilamiyo diye ki hasta sekilde seni ordan oraya surukluyolarFittim hastaneye bu sefer de sigorta karşılamıyor dediler deli olcam ya parayla alcaz artık napalım bi iğneye 300 tl vermek cok saçma ama yapcak birşey yok
Çok gecmis olsun. Tam olarak ne iğnesi bir sorsanız doktora? Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı? Anti d iğnesi mi acaba? Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kürtajdan hemen sonra iğne atılmıştı. Fiyatı 200 küsür civarındaydı yarısını sigorta karşılamıştı. Kürtajdan sonra 72 saat içinde atılması gerekiyor o iğnenin
ilgilenmediler hic canim bilmiyorum 2 gundur yollarda çocukla rezil oldum vallaNaptin canim yaptirdin mi igneyi. Dun niye solememisler bunu karsilamiyo diye ki hasta sekilde seni ordan oraya surukluyolar
Aynen canim sonra pisman olmamak icin en iyisini yapmissin para yine kazanilir . Iste doktorlar anlamiyo bunu sanki bizim acimiz bize yetmiyo gibi ya paran olmasa napcakti acaba doktor ne hali varsa gorsun dicekler heraldeEvet canim kan uyuşmazlığı icinmis reçeteye baktim oyle yaziyo adı RhoGAM mecbur 300 tl verip aldım ben devlet hastanesine gittiğim için parali yazmışlar ozelde gitseydim sigorta karsilarmis zaten bidaha hamile kalsam gitmem o hastaneye hiç ilgilenmiyorlar. Elimde bol para olsa zaten devlette ne isim var dusunemiyorlar eczanedeki iğneyi veren kişi bile vermek istemedi parana yazik yarım yamalak is yapıyorlar dedi. birde aldigim igne sadece birtane ben sandim 3 4 kutu verirler herhalde bir baktim birtanecik. Neyse Oldu bikere yapcak birsey yok erseyin hayirlisi
Aynen canim sonra pisman olmamak icin en iyisini yapmissin para yine kazanilir . Iste doktorlar anlamiyo bunu sanki bizim acimiz bize yetmiyo gibi ya paran olmasa napcakti acaba doktor ne hali varsa gorsun dicekler heralde
Ignenin yaninda verdilerse igne isinip etkisini yitirmesin diye sanirim .Derler canim onların umrunda degil ki. Aldım saglik ocağında yaptırdım birde yanında buz kalıbı verdiler o ne ise yaricaksa artik
Iğne yapıldı buz bana kaldiIgnenin yaninda verdilerse igne isinip etkisini yitirmesin diye sanirim .
Tatlim sanirim paranin ustune soguk su icmen icin galiba eczaci demis ya gereksiz diye . Hay Allah ne gunlere kaldikIğne yapıldı buz bana kaldi
hiç gulecegim yoktu kizTatlim sanirim paranin ustune soguk su icmen icin galiba eczaci demis ya gereksiz diye . Hay Allah ne gunlere kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?