Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kızlar merhaba size bir soru sormak istiyorum. Benim kurtaj sonrası göğüs ucumun iç kısmında beyaz bir beze oluştu ve birgün banyo sonrası patladı. Doktora gittim herhangi bir sorun gözükmedi, sut bezelerin aktiflesmistir dedi. Su an gene olustu. Benim gibi boyle bir sorunu olan oldu mu?

canım geçmiş olsun benim olmadı böyle bir durum

Tatlim sen bebegi dusurdun demi? Bende anlamadim dusen bebegi bidaha mi dusurcek anlamadim ki. Ben ilacla dusurtturdu bana doktor . Hastanede yattim disardan almadik ki

Düştü canım evet bu iğne ne için bilmiyorum valla şimdi yola çıktım tekrar hastaneye gidiyorum ordan çapaya gidicem.. Belki kanamam dursun diyedir bilmiyorumki

Tatlim sen bebegi dusurdun demi? Bende anlamadim dusen bebegi bidaha mi dusurcek anlamadim ki. Ben ilacla dusurtturdu bana doktor . Hastanede yattim disardan almadik ki
Fittim hastaneye bu sefer de sigorta karşılamıyor dediler deli olcam ya parayla alcaz artık napalım bi iğneye 300 tl vermek cok saçma ama yapcak birşey yok

Fittim hastaneye bu sefer de sigorta karşılamıyor dediler deli olcam ya parayla alcaz artık napalım bi iğneye 300 tl vermek cok saçma ama yapcak birşey yok
Çok gecmis olsun. Tam olarak ne iğnesi bir sorsanız doktora? Eşinizle kan uyuşmazlığı var mı? Anti d iğnesi mi acaba? Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kürtajdan hemen sonra iğne atılmıştı. Fiyatı 200 küsür civarındaydı yarısını sigorta karşılamıştı. Kürtajdan sonra 72 saat içinde atılması gerekiyor o iğnenin

Evet canim kan uyuşmazlığı icinmis reçeteye baktim oyle yaziyo adı RhoGAM mecbur 300 tl verip aldım ben devlet hastanesine gittiğim için parali yazmışlar ozelde gitseydim sigorta karsilarmis zaten bidaha hamile kalsam gitmem o hastaneye hiç ilgilenmiyorlar. Elimde bol para olsa zaten devlette ne isim var dusunemiyorlar eczanedeki iğneyi veren kişi bile vermek istemedi parana yazik yarım yamalak is yapıyorlar dedi. birde aldigim igne sadece birtane ben sandim 3 4 kutu verirler herhalde bir baktim birtanecik. Neyse Oldu bikere yapcak birsey yok erseyin hayirlisi

Aynen canim sonra pisman olmamak icin en iyisini yapmissin para yine kazanilir . Iste doktorlar anlamiyo bunu sanki bizim acimiz bize yetmiyo gibi ya paran olmasa napcakti acaba doktor ne hali varsa gorsun dicekler heralde

Aynen canim sonra pisman olmamak icin en iyisini yapmissin para yine kazanilir . Iste doktorlar anlamiyo bunu sanki bizim acimiz bize yetmiyo gibi ya paran olmasa napcakti acaba doktor ne hali varsa gorsun dicekler heralde

Derler canim onların umrunda degil ki. Aldım saglik ocağında yaptırdım birde yanında buz kalıbı verdiler o ne ise yaricaksa artik

Araştırma hastanesinden randevu aldım pihtilasma ve genetik testi için falan..Doktora kalsa 3 ölü yada düşük olunca bakıyorlar.Bu testleri hangi bölümde yaptırdınız ve ne diyerek yaptırdınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…