Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Canım cok gecmis olsun.bana dr 2 ay korun dedi.bazilarina da 3 ay demis.hic korunma diyen de var.siz drunuzla görüşün canım.ben bir hafta sonra kürtaj sonrasi muayene icin gitmistim.rahim temiz mi parca kalmis mi diye baktı.cok şükür temiz dedi.kürtaj in 31.günü ilk adetimi oldum .bugun adetimin 2.gunu.insallah saglikli hamilelik nasip olur hepimize

Kizlar ben de bu sali kurtaj oldum ve kanamam azalacagina cogaliyo normal mi bu ? Bi de 4- 5 ay korunsam sonra hamile kalmada sikinti yasar miyim
Canim cok gecmis olsun.dr beni kurtaj ettikten sonra muayene icin 1 hafta sonra gel dedi.gittim.rahimde parca yok temiz dedi.ama rahim yapın farkli dedi bana da.nasil yani dedim.perde var dedi.benim 8 yasinda bir oglum var.ogluma hamileligimde hic farkedilmemis perde.dr.sikinti yok. Sorun yapma dedi.sadece bilgin olsun dedi.2 ay korun.sonra istiyorsaniz baslatin dedi.sizde dr konuşun bence.o sizi daha iyi yonkendirecektir

Cnm bende de perde vardi ve ameliyat oldum. Perde oldugu surece hic bi sekilde hamile kalamadim senin cok sukur olmus. Tek korkum hamile kalirsam yine kanamamin olmasi

Sağol canım o zaman bende Dr kontürele gidiyim bi baksın bi bilgi alıyım

Canm bende ayni haftada bebegimi kaybettim.seni cok iyi anliyorum.faydasi olur belki bana 2 adetten sonra korunmayi birak dedi.kendini ne zaman hazir hissediyorsan basla dedi.

Kizlar ben de bu sali kurtaj oldum ve kanamam azalacagina cogaliyo normal mi bu ? Bi de 4- 5 ay korunsam sonra hamile kalmada sikinti yasar miyim
Doktoruna muayene ol icin rahat etsin canim.Belki hemen olur belkide.bayagi ugrasirsin.Ben şahsen hemen çalismalara basladim ya nasip ya kismet dedim

Canm bende ayni haftada bebegimi kaybettim.seni cok iyi anliyorum.faydasi olur belki bana 2 adetten sonra korunmayi birak dedi.kendini ne zaman hazir hissediyorsan basla dedi.
Daha çok yeni olduğu için psikolajim çok etkilendi canım hamile kalSam aynı şeyi yine yaşarmıyım diye düşünüp duruyorum zamanla geçecektir daha 3 gün oldu kütraj olalı ne zaman hazır hissedersen kendimi o zaman korumayı bırakırım tabi Allah nasip ederse

Kızlar günaydın :)

Bişey sorucam size.. Ben de 18 şubatta kürtaj oldum sonrasında doktorum korunmana gerek yok dediği için korunmadım. Normal bat 16 Mart gözüküyor. Sizce ne zaman test yapsam çıkar? Ben 29 Marta kadar bekleyeceğim diye söz vermiştim ama zaman bir türlü geçmiyor klasik...

Kan testi yaparsan sonuc belli olur ama idrardan yaparsan bilmiyorum cnm ya bat dedigin yani 3 gun sonra mi adet olucan ?

Kan testi yaparsan sonuc belli olur ama idrardan yaparsan bilmiyorum cnm ya bat dedigin yani 3 gun sonra mi adet olucan ?
Normalde 3 gün sonra görünüyor ama kürtajdan sonra genelde gecikiyormuş. Yani aslına bakarsan ne zaman olacak bilmiyorum. Kan falan vermek istemiyorum bıktım kan vermekten. Gecen hafa 5 tüp verdim fenalık geldi artık :)))
Beklicem mecburum ama delirdim iyice artık ne zor işlermiş..

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun hic cocugun var mi yasin kac ?

Adet tarihin belli degilse yumurtlama donemini nasil saptadin kontrole gittin mi o zmnlar ?

Ben de 32 yasindayim ve 0 bebek :)
Tam aynı durumdayız.. Hayırlısı olsun... Ne diyeyim... Ben bu ay hamile değilsem yaz sonuna kadar bi kendimi toparlıcam.. Kaybımın pek etkisi yok cabuk atlattım o kötü psikolojiyi ama bu ay çok heveslendim hemen kalabilir miyim yine acaba diye.. Bu da bana feci ters etki yaptı... Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Amin cnm hepimize. Bisey sormustum da arada kaynamis :) yumurtlama donemini nasil saptadin kontrole gittin mi diye sormustum

Amin cnm hepimize. Bisey sormustum da arada kaynamis :) yumurtlama donemini nasil saptadin kontrole gittin mi diye sormustum
Ha görmemişim çok pardon.. Ben akıntıdan anlıyorum canım doğru anlıyorsam tabiki.. Denemeye baslamadan önce keşfetmiştim hatta o zamanlar cok dikkat ederdim aman hamile kalmıyım diye :) kontrole falan gitmedim yani. Sadece gecen sene bi yumurta rezervime baktırmıştım o kadar :)

Kurtajdan 15 gun sonra yumurta olusuyor diye okumustum dogru dusunmussun :) amh kac cikmisti ?

Himm yumurta rezervine amh ile bakiliyor oyle yaptin sandim usg de yumurta takibi yapmissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…