Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

3 gün önce benimde adet benzeri sancilarim oldu önlem olsun diye doktora gittim ve hüsranla geti döndüm 2 gun once bebegin ic kanama başlattığını ve artık kalbinin atmadığını söylediler ve zorunlu olarak kürtaj oldum. Çok üzgünüm Allahim bidaha yaşatmasın kimseye sanada cok gecmis olsun.. doktor 5 6 ay bebek yapma dedi ama ben korkuyorum bdaha bebegim olmaz diye fikri olan varmi ne zaman yapmalıyım bebek Allahin izni ile 6 ay cok mu uzun sizcee

Merhaba kızlar bende ayın 2 sinde boş gebelik sonrası kürtaj oldum.. ara ara lekelenmeler var ağrım kalmadı şükür. Dr ilk 10 gün ilski yasak sonrasida rahmin durumuna göre karar veririz dedi. Ayın 23 ünde kontrolüm var . Rahim toparlansa
bile İlk adete kadar korunmam gerekiyr mecburen. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşayalım çok zor bir süreç gerçekten aklıma geldikçe hala urperiyrm agliyrm

Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah birdaha..

Merhaba kızlar yeni yazanlarada söylüyorum. Hepinize geçmiş olsun tekrardan. Bende perşembe günü operasyonu geçirdim. Çok garip bir piskolojideyim, sanki hiç hamile kalmamışımda sacede kötü bir rüya görmüşüm gibi, allah herkese sabır versin. Çok zor, çok yoruldum. İnşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız, tek temennim bu...
Bunun dışında zannettim ki konuştukca acım azalacak forumda aktif olmak istedim. Bu beni daha çok yordu. Fark ettimki soylemem ya da söylemem gereken seyi kendime saklayamiyorum. Forumda cok fazla bilgi kirliligi var...
Birde cok fazla insanin kotu tecrubesi var basima gelene kadar ve okuyana kadar bunlarin benimde basima gelebilecegini anlamamisim. Bu yuzden uzak durmaya karar verdim.

Oncelikle rabbim hepimize saglikla kucagimiza bir bebek almayi nasip etsin. Bir sonraki goz yaslarimiz sevincten olsun, bu acilar son olsun. Hepiniz kendinize iyi bakin...

tamam canim tabiki yazarim tekrar 2.adet olunca,3-4 gune gelir insallah diye dusunuyorum. banada doktor aynen oyle demisti ilk adet kanamanda 3-4.gunden sonra yogun kanaman olursa gel inceleyelim eger kanaman normal olursa adet bitiminde muayneye gel demisti bende kanama normal oldu oyuzden adet bitiminde gittim. bu seferde gittigimde doktor ikinci adet doneminde egerki ayni agrilar olur birde kanaman az olursa mutlaka gel rahim filmi ceker bakariz dedi. bende hem korkarak hem merakla bekliyorum canim,insallaah basimiza gelmez artik kotu seyler.ben sana yazicam yine durumu canim.

Cok geçmiş olsun canım.kac haftaliktiniz.benim 6 hafta 3 günlüktu.böyle olmasında vardır bir hayır diye düşünüyorum.cani veren de alan da rabbim elden bisey gelmiyor.insallah saglikli sihhatli gebelikler yaşar ve bebeklerimizi kucağımıza alırız insallah.güzel düşün canım bu günlerde geçecek

Bekliyorum canım insallah birsorun çıkmaz güzel haberlerle dönersin buraya.benim bugün adetimin 3.günü ve az .ama ilk 2 gün cok yoğundu.

Cpk geçmiş olsun sanada canım.rabbim bir daha yasatmasin

Hadi inşallah :)
Ben dün idrar testinde pozitif görünce kan verdim malesef hüsran.. İnşallah güzel haberler senden gelsin :)
Canım kanda gebelik çıkmadı mı?olsa kesin çıkardı herhalde.hayırlısı olsun insallah.bende regl oldum ve bitti. cok ağrım oldu ama kanamam aynı normal adetim gibiydi.2.regl bitince doktora muayene olmayı düşünüyorum.rahim toparlanmissa eger insallah bebis icin baslicaz.rabbim inşallah bu kez hepimizin yüzünü güldür sun.cifter ciftet versin insallahhhhh

kizlar benimde 2 .gebeligim dusukle sonuclandi merak ettigim bisi vvar bebis icin mayista baslicaz nisanda kontrol olmalimiyim sizler baslamadan once dr girundunuz mu bu arada ekim 31 de kurtaj oldum mayis 7 ayim olcak toparlanmistir ama yinede girunmelimiyi

Ilk bebeginiz hayatta degil mi ben oyle anladim. Sirf kendini rahatlatmak icin bir gorunebilirsin bence. 6 ay cok cok yeterli bir sure bence toparlanmistir

Ilk bebeginiz hayatta degil mi ben oyle anladim. Sirf kendini rahatlatmak icin bir gorunebilirsin bence. 6 ay cok cok yeterli bir sure bence toparlanmistir
cok sukur oglum 4 yasinda masallah ablasi kardes istiyor cok allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…