- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
- Konu Sahibi leylimley33
-
Haa olabilir canım. Yumurtlamamda bi problem yok zaten çok şükür hemen hamile kalmıştım ama yaşamadı malesef.Himm yumurta rezervine amh ile bakiliyor oyle yaptin sandim usg de yumurta takibi yapmissin :)
Amin canım inşallah Allahtan ümit kesilmez...Nasipse bu ay ins hamilesindir. dualarim seninle
3 gün önce benimde adet benzeri sancilarim oldu önlem olsun diye doktora gittim ve hüsranla geti döndüm 2 gun once bebegin ic kanama başlattığını ve artık kalbinin atmadığını söylediler ve zorunlu olarak kürtaj oldum. Çok üzgünüm Allahim bidaha yaşatmasın kimseye sanada cok gecmis olsun.. doktor 5 6 ay bebek yapma dedi ama ben korkuyorum bdaha bebegim olmaz diye fikri olan varmi ne zaman yapmalıyım bebek Allahin izni ile 6 ay cok mu uzun sizceeKizlar merhaba.ben ayın 9 unda bebegimin kalbinin atmaması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.bu hafta daha iyiyim cok şükür.dun dr kontrolum vardı.parca filan kalmamış cok şükür.ama rahim yapın farklı dedi.perde varmış.8 yaşında bir oglum var.ozaman dr hicbir sey dememisti.bu drum hamilelikte fark edilmeyebilir dedi.daha cok hamilelik öncesi ve bu tarz işlemler esnasında görülür fark edilir dedi.ama sorun degil sıkıntı yok dedi.sadece bilgin olsun dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit iç dedi.simdi ben bu cinsellik konusunda çekiniyorum.acaba sıkıntı ne bilim acı duyulur mu ki kürtaj sonrası.gebe kalali bayagidir esimle birlikte olmadık.birde regl nezaman olurum dedim.dr 15 gun sonra filan olursun duzensizlik olabilir defi.adetinin 4.5.gunleri yogun kanaman olursa mutlaka gel dedi.insallah bu süreci insallah kolayca atlatır ve sağlıklı hamilelelikler yaşarız.
Allah hiç birimize yaşatmasın inşallah birdaha..Merhaba kızlar bende ayın 2 sinde boş gebelik sonrası kürtaj oldum.. ara ara lekelenmeler var ağrım kalmadı şükür. Dr ilk 10 gün ilski yasak sonrasida rahmin durumuna göre karar veririz dedi. Ayın 23 ünde kontrolüm var . Rahim toparlansa
bile İlk adete kadar korunmam gerekiyr mecburen. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşayalım çok zor bir süreç gerçekten aklıma geldikçe hala urperiyrm agliyrm
Aminnnn. Amin çok zor. Yaşayan bilir sadece.. kimsenin hevesi heyecanı yarım kalmasın. Sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim herkeseAllah hiç birimize yaşatmasın inşallah birdaha..
tamam canim tabiki yazarim tekrar 2.adet olunca,3-4 gune gelir insallah diye dusunuyorum. banada doktor aynen oyle demisti ilk adet kanamanda 3-4.gunden sonra yogun kanaman olursa gel inceleyelim eger kanaman normal olursa adet bitiminde muayneye gel demisti bende kanama normal oldu oyuzden adet bitiminde gittim. bu seferde gittigimde doktor ikinci adet doneminde egerki ayni agrilar olur birde kanaman az olursa mutlaka gel rahim filmi ceker bakariz dedi. bende hem korkarak hem merakla bekliyorum canim,insallaah basimiza gelmez artik kotu seyler.ben sana yazicam yine durumu canim.Canım birde 2.kez adet oldugunda buraya yazar misin.agrin kanaman nasıl olacak bende merak ediyorum.bende 2.de mi boyle ağrılı olacak ki diye düşünüyorum.insallah 2.adetimiz ağrısız normal adetimuz gibi olur duzene girer canim
Cok geçmiş olsun canım.kac haftaliktiniz.benim 6 hafta 3 günlüktu.böyle olmasında vardır bir hayır diye düşünüyorum.cani veren de alan da rabbim elden bisey gelmiyor.insallah saglikli sihhatli gebelikler yaşar ve bebeklerimizi kucağımıza alırız insallah.güzel düşün canım bu günlerde geçecek3 gün önce benimde adet benzeri sancilarim oldu önlem olsun diye doktora gittim ve hüsranla geti döndüm 2 gun once bebegin ic kanama başlattığını ve artık kalbinin atmadığını söylediler ve zorunlu olarak kürtaj oldum. Çok üzgünüm Allahim bidaha yaşatmasın kimseye sanada cok gecmis olsun.. doktor 5 6 ay bebek yapma dedi ama ben korkuyorum bdaha bebegim olmaz diye fikri olan varmi ne zaman yapmalıyım bebek Allahin izni ile 6 ay cok mu uzun sizcee
Bekliyorum canım insallah birsorun çıkmaz güzel haberlerle dönersin buraya.benim bugün adetimin 3.günü ve az .ama ilk 2 gün cok yoğundu.tamam canim tabiki yazarim tekrar 2.adet olunca,3-4 gune gelir insallah diye dusunuyorum. banada doktor aynen oyle demisti ilk adet kanamanda 3-4.gunden sonra yogun kanaman olursa gel inceleyelim eger kanaman normal olursa adet bitiminde muayneye gel demisti bende kanama normal oldu oyuzden adet bitiminde gittim. bu seferde gittigimde doktor ikinci adet doneminde egerki ayni agrilar olur birde kanaman az olursa mutlaka gel rahim filmi ceker bakariz dedi. bende hem korkarak hem merakla bekliyorum canim,insallaah basimiza gelmez artik kotu seyler.ben sana yazicam yine durumu canim.
Cpk geçmiş olsun sanada canım.rabbim bir daha yasatmasinMerhaba kızlar bende ayın 2 sinde boş gebelik sonrası kürtaj oldum.. ara ara lekelenmeler var ağrım kalmadı şükür. Dr ilk 10 gün ilski yasak sonrasida rahmin durumuna göre karar veririz dedi. Ayın 23 ünde kontrolüm var . Rahim toparlansa
bile İlk adete kadar korunmam gerekiyr mecburen. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşayalım çok zor bir süreç gerçekten aklıma geldikçe hala urperiyrm agliyrm
Hadi inşallah :)Bana dua edin lütfen kızlarr sabırszlkla beklıyorum adet tarihimi inşallah mutlu haberlerimi yazarım sizlere
Canım kanda gebelik çıkmadı mı?olsa kesin çıkardı herhalde.hayırlısı olsun insallah.bende regl oldum ve bitti. cok ağrım oldu ama kanamam aynı normal adetim gibiydi.2.regl bitince doktora muayene olmayı düşünüyorum.rahim toparlanmissa eger insallah bebis icin baslicaz.rabbim inşallah bu kez hepimizin yüzünü güldür sun.cifter ciftet versin insallahhhhhHadi inşallah :)
Ben dün idrar testinde pozitif görünce kan verdim malesef hüsran.. İnşallah güzel haberler senden gelsin :)
Canım Insallah mutlaka yaz burayaBana dua edin lütfen kızlarr sabırszlkla beklıyorum adet tarihimi inşallah mutlu haberlerimi yazarım sizlere
Ilk bebeginiz hayatta degil mi ben oyle anladim. Sirf kendini rahatlatmak icin bir gorunebilirsin bence. 6 ay cok cok yeterli bir sure bence toparlanmistirkizlar benimde 2 .gebeligim dusukle sonuclandi merak ettigim bisi vvar bebis icin mayista baslicaz nisanda kontrol olmalimiyim sizler baslamadan once dr girundunuz mu bu arada ekim 31 de kurtaj oldum mayis 7 ayim olcak toparlanmistir ama yinede girunmelimiyi
cok sukur oglum 4 yasinda masallah ablasi kardes istiyor cok allah isteyen herkese nasip etsinIlk bebeginiz hayatta degil mi ben oyle anladim. Sirf kendini rahatlatmak icin bir gorunebilirsin bence. 6 ay cok cok yeterli bir sure bence toparlanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?