Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba kızlar, benim kan pıhtılaşmasindan dolayı 2 dusugum oldu. İkinci dusugu öğrendiğimde daha olgun davrandım hatta yaza denk geldiği için hiç bebek dusunmeyecegim, iyi bir tatil yapacağım dedim; hani şu klasik "düşünme, stres yaparsan olmaz" felsefesi. Son 2-3 aydır tekrar denemeye başladık. Ne kadar kendime hakim olmaya çalışsam da her adet günü bir yıkım. Bir de bunu çevreye göstermemek gayreti var tabii. İnsanlar da 2 senedir süren bebek muhabbetimden sıkıldı, ben de onların hayırlısı muhabbetlerinden sıkıldım. Dün gece rüyamda istemsiz şekilde bebeğim olmuyor diye ağlıyordum. Dile getirmesem de rüyalarıma giriyor. Düşünmemek, stres yapmamak elde değil. Bir yandan hamile kalırsam ve yine düşerse korkusu var. Millet istemez sokağa atar, biz de bir tanecik olsun diye gün sayıyoruz

Canım için rahat etsin istiyorsan dr git mutlaka.benim dr 2 ay korunun dedi.bende nisan 16 dan sonra korunmayı burakicam.ilk adetimi oldum.2.adetim olsun bitsin dr gidicem.muayene olmak istiyorum.rahim toparlanmis mi diye.benim ilk adetim ağrılı geçti.ama kanamam normal adetlerim gibiydi.bakalım 2.adetim nasıl olucak korka korka bekliyorum bende.arada bur kasiklarima sizi oluyor.normal mi bilmiyorum

Ah canim ne guzel ifade etmissin. Insanlarin beni teselli etme cabasindan bikmis durumdayim artik bu konuyla ilgili tek kelime duymak istemiyorum. Tekrar kaybedicem korkumdan aklimi yitirmek uzereyim. Evde surekli kendimle konusuyorum. Herkese iyiyim diyorum ama hic iyi degilim cok yorgunum. Biraksalar 1 hafta yataktan cikmam. Nasil gececek bilmiyorum

Senin ilk düşügün değil mi? Ben ilk düşükte ikincisine göre daha çok etkilenmiştim. İşime odaklanamıyordum, sürekli doktorun o bebeğin gelişmemiş, kalp atışı yok dediği ve eşimin yüzünü ilk gördüğüm an aklımdan çıkmıyordu. Durup durup ağlıyordum. Bunu başkası okusa ne abartmışlar o daha bebek bile değildi, yine olur derler ama o bebekle birlikte hayallerin de ölüyor. O heyecan yok oluyor. Hele ikinci düşükte kendi kendime düşürdüm. Her bir parçanın düşüşünü ağrıyla hissettim. Bebeğin parça parça kopuyor ama elinden bir şey gelmiyor. Uzun zamandır iyi idare ediyordum ama rüyamda görünce daha kötü oldum bugün. Araya hayat kosusturmasi ve zaman girince unutuluyormus gibi yapıyorsun ama asla unutmuyorsun.

Kizlar bugun kontrole gittim. Dr rahim icin iyi dedi parca falan bisey yokmus cok sukur ama kanama goruldu
Eger apranax majezik vs tarzi ilaclar icersem kanamamin duracagini soyledi. Bi yandan kanamam olmasin istiyorum artik bi yandan da ilac icip durduracagima kendi kendine bitsin istiyorum ama kurtaj sonrasi 40 gun duzensiz kanamalarin olabilir dedi. Simdi ne yapayim sizce ilac iceyim mi ?

Evet ilk ben sanki hic kotu olmayacak gibi aklima bile gelmemisti, nasil buyuk hayal kirikligi. Yasam istegim bitti resmen. Allah hepimize kolaylık versin

Benimde islem sonrasi azicik kanamam olmustu ama kontrolde cektigim aciyi anlatamam kurtajdan daha cok kanama oldu. Iyice kontrol etti pihti var atarsin korkma dedi ilac icmiyorum ben bu ay hersey kendiliginden olsun gibi dusunuyorum. Belki adet olamazsam sari kantaron cayi icerim

bende oluyodu sonradan gecicek cnm ilk aylarda bendede oluyordu o sizi

Mrb arkadaslar bugun göğüslerim çok sertleşti vr acısıyla uyandım kürtajdan once de aynı acı olmustu ve kürtaj olana kadr gecmemstı yani hamileliğin belirtisi gbi geldi adetıme de bir hafta var daha ama belki dayanamaz bgun test yapabilirim ay nolur dua edın ınsallah hamileyımdır..haftaya daha net belli olur ınsallah

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar bende 15 martta kurtaj oldum.
İlk iki gün lekelenme olan kanama son iki gün normal adet kanaması gibi oldu. Normal mı kaç gün sürecek acaba kişiden kişiye değişiyor sanırım. Dr koruma için birşey demedi kontrole gidince soracağım. Kanda hcgb degerlerim düşmusmu ona bakılacak.
İnşallah burda mutlu haberleri veririz birbirimize

Cnm bazısında 10gun olmus benim sadece o gun kanama 2 gunde lekelenme oldu

Baştan beri Bazı mesajları okudum her satırında Kendimi buldum kürtajı geçmişte hep duyuyordum ama yaşamak başkaymış çok istediğim uzun zamandır beklediğim bir bebeği kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum ikinci gebeliğimi dört buçuk yıldır istiyorum Bunun için iki defa kapalı miyon ameliyatı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…