- Konu Sahibi leylimley33
-
9 Mart da oldum bendeÇok teşekkür ederim Size de geçmiş olsun kürtaj Yeni mi oldu Sizin de
Cnm bir kere kaldik allahin izniyle ikincide olacak inaniyorum. Ben ayni seyleri yasamaktan korkuyorum sadece hakkimizda hayirlisiBaştan beri Bazı mesajları okudum her satırında Kendimi buldum kürtajı geçmişte hep duyuyordum ama yaşamak başkaymış çok istediğim uzun zamandır beklediğim bir bebeği kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum ikinci gebeliğimi dört buçuk yıldır istiyorum Bunun için iki defa kapalı miyon ameliyatı oldum
Sen nasılsın ne zaman oldu senin üzücü olayİyi aksamlar kızlar,nasılsınız?
Bende kendimi hic piskolojik olarak gormuyorum nasil gececek bu acabaİyiyim arkadaşim seksenler dizisi izliyoruz. Sen nasılsın
Bu hafta raporluyum iyi oldu rapor vermesi kendimi Psikolojik olarak iyi görmüyorum
Cnm son gunlerım dualarınızı beklıyorum.. Insallah bu ay adet olmam da mutlu haberı alrzHadi inşallah :)
Ben dün idrar testinde pozitif görünce kan verdim malesef hüsran.. İnşallah güzel haberler senden gelsin :)
Insallah cnm ay oldu kurtaj sonrasiCnm son gunlerım dualarınızı beklıyorum.. Insallah bu ay adet olmam da mutlu haberı alrz
Ben 28 kasımda kürtaj olmustum cnmInsallah cnm ay oldu kurtaj sonrasi
Canım korunuyor musun. Merak etme ilk adetler düzenli olamıyormus. Belki hamilesin canimkizlar ilk adetimi 28 gun sonra olmustum simdi ikinciyi bekliyorum ama ne gelen var ne giden( bugun 32.gun oldu boyle gecikmeler normal mi acaba bilmiyorum yada yapisiklik falan mi oldu acaba rahimde cok korkuyorum ( bi yandan diyorum yapisiklik olsa ilk adet dongum normal olmazdi herhalde biryanda da diyorum ya olduysa yapisiklik napicam.. off off neler cektik ve cekiyoruz su son zamanlarda yaa...
Ne zaman oldu kurtaj canım senin. İnşallah mucizen yola çıkmıştır. İnan bu sayfada kim gebe kalsa kendim olmuş gibi sevinecegim.Kızlar zaman gecmiyo son 6 gun var adetıme ınsallah olmam umıtlıyım bu ay dualarınızı beklıyorumm..
Cnm ben 25 kasımda kürtaj olmstmNe zaman oldu kurtaj canım senin. İnşallah mucizen yola çıkmıştır. İnan bu sayfada kim gebe kalsa kendim olmuş gibi sevinecegim.
Canım dış gebelik sonrası gebe kalmışsın.Umudunu hiç kaybetme tekrar gebe olacağız Allah'ın izniyle24 şubat 2017 cuma... Gebelikte 10.hafta rutin kontrol... "Kalp atışları göremiyorum"... Ne demek o dedim ya nasıl yani... Ölmüş bebişim... Üstelik riskli bi dış gebelik ameliyatı sonrası 8 ay sonra gelen bebişim... Gerisini hepiniz tahmin ediyosunuz... Kürtaj, hüzün, gözyaşı, teselli etmeyen teselli cümleleri, destek olayım derken köstek bile olamayanlar... Üzgünüm hemde çok... Ama umutluyum sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım Allahın izniyle...
Insallah ben de oyle kürtajı yasayan bilir..o çatala dgerleri bebegini kulagına almak için yatarken sen kürtaj için.. baskalarınn bebek sesleryle narkozdan gozlerını acmak vs.. Allahım kımseye yasatmasın ınsallah.. Ama herseyde bir hayr da vardr ben hep buna ınanrmCnm ben 25 kasımda kürtaj olmstm
Amin cnm inşallah rabbim hepımıze hayrlısıyla tattrsın annelık duygusunuTugba4403 çok geçmiş olsun sanada. İnşallah meleğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?