- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
Bu duygular o kadar tanıdık ki....Insallah ben de oyle kürtajı yasayan bilir..o çatala dgerleri bebegini kulagına almak için yatarken sen kürtaj için.. baskalarınn bebek sesleryle narkozdan gozlerını acmak vs.. Allahım kımseye yasatmasın ınsallah.. Ama herseyde bir hayr da vardr ben hep buna ınanrm
Cnm ben operasyondayken yan ameliyathanede dogum vardi. Hayat bu. Kurtaj olali uzun zaman olmus insallah hamilesindir. Ben bu ay korunucam ins onumuzdeki ay olurInsallah ben de oyle kürtajı yasayan bilir..o çatala dgerleri bebegini kulagına almak için yatarken sen kürtaj için.. baskalarınn bebek sesleryle narkozdan gozlerını acmak vs.. Allahım kımseye yasatmasın ınsallah.. Ama herseyde bir hayr da vardr ben hep buna ınanrm
Benzer üzücü durumlar. Okurken kendi yaşadıklarımı tekrar yaşadım ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Evet, üzgünüz ama toparlanıp yeniden denemeliyiz. Kötü şeyler her zaman bizi bulmaz ya. Umarım her şey gönlünce olur24 şubat 2017 cuma... Gebelikte 10.hafta rutin kontrol... "Kalp atışları göremiyorum"... Ne demek o dedim ya nasıl yani... Ölmüş bebişim... Üstelik riskli bi dış gebelik ameliyatı sonrası 8 ay sonra gelen bebişim... Gerisini hepiniz tahmin ediyosunuz... Kürtaj, hüzün, gözyaşı, teselli etmeyen teselli cümleleri, destek olayım derken köstek bile olamayanlar... Üzgünüm hemde çok... Ama umutluyum sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım Allahın izniyle...
Ah ahh ben operasyon sırasında ruya gordum hatirlamiyorum ama cok huzur vericiydi. Anestezi doktorum cok iyiydi eli hep omzumdaydı bilmiyorum belkide o yuzden kotu uyanmadim.24 şubat 2017 cuma... Gebelikte 10.hafta rutin kontrol... "Kalp atışları göremiyorum"... Ne demek o dedim ya nasıl yani... Ölmüş bebişim... Üstelik riskli bi dış gebelik ameliyatı sonrası 8 ay sonra gelen bebişim... Gerisini hepiniz tahmin ediyosunuz... Kürtaj, hüzün, gözyaşı, teselli etmeyen teselli cümleleri, destek olayım derken köstek bile olamayanlar... Üzgünüm hemde çok... Ama umutluyum sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım Allahın izniyle...
Insallah becerebilirsem bende boyle dusunuyorumAslında 3 ay dolana kadar kimseye denemek gerek. Ben bir daha söylemeyeceğim
aynen bende sana katiliyorum gizleyebilirsem bende aynen cunku insan sevinince yakinlariyla paylasmak istiyo ancak bunu herkes hak etmiyorInsallah becerebilirsem bende boyle dusunuyorum
Canım teşekkür ederim.iyiyim cok şükür.ben 9 subatta kürtaj oldum.31.günde adet oldum.folikasit kullanıyorum.2 ay korunmamizi istedi doktorum.2.adetimi bekliyorum korkarak.çünkü ilk adetim ağrılı gecti.normalde siddetli regl ağrım olmazdı benim.belkide kürtaj sonrası normaldir bu durum ama ben endişelendim.2.adetim olsun bitsin doltara gitmeyi düşünüyorum.rahim toparlandiysa başlarız insallah bebis düşünmeyeSen nasılsın ne zaman oldu senin üzücü olay
Canım kürtaj sonrası düzensizlikler olur demisti dr.iyi düşün iyi olsun insallah.benim kafama taktigim konu adetimin cok ağrılı gecmesi oldu kanamam normaldi.bende 2.adetimi bekliyorum ama insallah ağrım olmaz.zaten 2.adetimden sonra dr gitmeyi düşünüyorumkizlar ilk adetimi 28 gun sonra olmustum simdi ikinciyi bekliyorum ama ne gelen var ne giden( bugun 32.gun oldu boyle gecikmeler normal mi acaba bilmiyorum yada yapisiklik falan mi oldu acaba rahimde cok korkuyorum ( bi yandan diyorum yapisiklik olsa ilk adet dongum normal olmazdi herhalde biryanda da diyorum ya olduysa yapisiklik napicam.. off off neler cektik ve cekiyoruz su son zamanlarda yaa...
Canim kürtaj sonrası adetletin normalmiydi ve cok agrin oldu mu?benim cok agrim oldu.iki büklüm oldum kivrandim resmen ama kanamam normaldi.bize 2 ay korunun dedi.nisan 16 gibi 2 ay doluyor.zaten o aralar adet olurum herhalde.sonrasinda dr gidecem rahim hazırsa dusunecem bebisiGecmiyo kizlar zamanla azaliyo ama gecmiyo bende 24 ocakta kurtaj oldum bu ay 2 adetimi olunca korunmayi birakicam insallah hemen olur bakalim
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.insallah hamilesindir ve sag salim alırsın insallah bu kez Canım.Cnm son gunlerım dualarınızı beklıyorum.. Insallah bu ay adet olmam da mutlu haberı alrz
Size katılıyorum.bende insallah hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum.aslinda hic dayanamam böyle şeyleri paylaşıyorum hemen.ama bu mutluluk kısa sürdü.insallah rabbim hepimize saglikli hamilelikler nasip olurAslında 3 ay dolana kadar kimseye denemek gerek. Ben bir daha söylemeyeceğim
Tekrar geçmiş olsun. Bende 15 martta kurtaj oldum. Kanama bitse rahatlayacagim. İnşallah toparlamış tır. Bebek çalışmaları başlar. Burdan sevinçleri paylasiriz.Canım teşekkür ederim.iyiyim cok şükür.ben 9 subatta kürtaj oldum.31.günde adet oldum.folikasit kullanıyorum.2 ay korunmamizi istedi doktorum.2.adetimi bekliyorum korkarak.çünkü ilk adetim ağrılı gecti.normalde siddetli regl ağrım olmazdı benim.belkide kürtaj sonrası normaldir bu durum ama ben endişelendim.2.adetim olsun bitsin doltara gitmeyi düşünüyorum.rahim toparlandiysa başlarız insallah bebis düşünmeye
Benim kanamam olmadi sayilir ama pihti varmis onu nasil aticam bakalimTekrar geçmiş olsun. Bende 15 martta kurtaj oldum. Kanama bitse rahatlayacagim. İnşallah toparlamış tır. Bebek çalışmaları başlar. Burdan sevinçleri paylasiriz.
Pıhtı nasıl oluyormuş. Bende de yoktu artık bitsin sokulsun kan değerleri düşsün diye kurtajin ikinci günü maydanoz kaynattim suyunu içtim. Ondan sonra arttı kanama bende yoksa leke vardı tek.Benim kanamam olmadi sayilir ama pihti varmis onu nasil aticam bakalim
Operasyon sirasinda biriken kan pihti olmus atamadim, benim kanamam sadece o gun cok az miktarda oldu. Kontrol gunu dedi pihti olmus onemli degil atarsin diye. Sadece ciger gibi birsey gorursen korkma dedi.Pıhtı nasıl oluyormuş. Bende de yoktu artık bitsin sokulsun kan değerleri düşsün diye kurtajin ikinci günü maydanoz kaynattim suyunu içtim. Ondan sonra arttı kanama bende yoksa leke vardı tek.
İyimi yaptım bilmiyorum ama sokulmesini ve bu sürecin bitmesini bekliyorum artık.
İnşallah su dönemi Sağlıkla atlatiriz
Bilemiyorum canım ben bile yaptigimdan emin değilim. Bende Dr sormadım. Ama kanama kesilmesi bir dert olması bu dönemde onu anlamadımOperasyon sirasinda biriken kan pihti olmus atamadim, benim kanamam sadece o gun cok az miktarda oldu. Kontrol gunu dedi pihti olmus onemli degil atarsin diye. Sadece ciger gibi birsey gorursen korkma dedi.
Bende senin gibi acaba tam 28. Gunde civan percemi mi icsem diyorum. Esim yapma diyor. Bunu doktora soramam kizar bence. Bilemiyorum yani ama gecer 10 gun normal dedi
Operasyondan sonra kontrol randevun yok mu o zaman kanamani sorarsin benceBilemiyorum canım ben bile yaptigimdan emin değilim. Bende Dr sormadım. Ama kanama kesilmesi bir dert olması bu dönemde onu anlamadım
Çarşamba bir hafta olacak kontrol ve kan vereceğim. Sen kanda baktirdin mı hcgb düşmusmuOperasyondan sonra kontrol randevun yok mu o zaman kanamani sorarsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?