Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Bu duygular o kadar tanıdık ki....

Cnm ben operasyondayken yan ameliyathanede dogum vardi. Hayat bu. Kurtaj olali uzun zaman olmus insallah hamilesindir. Ben bu ay korunucam ins onumuzdeki ay olur

Benzer üzücü durumlar. Okurken kendi yaşadıklarımı tekrar yaşadım ve neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Evet, üzgünüz ama toparlanıp yeniden denemeliyiz. Kötü şeyler her zaman bizi bulmaz ya. Umarım her şey gönlünce olur

Ah ahh ben operasyon sırasında ruya gordum hatirlamiyorum ama cok huzur vericiydi. Anestezi doktorum cok iyiydi eli hep omzumdaydı bilmiyorum belkide o yuzden kotu uyanmadim.
14 yillik arkadasim uzuntumu hor gordu bana onuda allaha havale ediyorum. Kimse yaşadıklarıni yasamadan ölmüyor.
Ben ne kadar bu konu hakkinda konusmak istemiyorum dedikce surekli sebep soranlar sanki ogrenseler bir yerleri goklere erecek sanki, meraktan olecekler

Aslında 3 ay dolana kadar kimseye denemek gerek. Ben bir daha söylemeyeceğim

Sen nasılsın ne zaman oldu senin üzücü olay
Canım teşekkür ederim.iyiyim cok şükür.ben 9 subatta kürtaj oldum.31.günde adet oldum.folikasit kullanıyorum.2 ay korunmamizi istedi doktorum.2.adetimi bekliyorum korkarak.çünkü ilk adetim ağrılı gecti.normalde siddetli regl ağrım olmazdı benim.belkide kürtaj sonrası normaldir bu durum ama ben endişelendim.2.adetim olsun bitsin doltara gitmeyi düşünüyorum.rahim toparlandiysa başlarız insallah bebis düşünmeye

Canım kürtaj sonrası düzensizlikler olur demisti dr.iyi düşün iyi olsun insallah.benim kafama taktigim konu adetimin cok ağrılı gecmesi oldu kanamam normaldi.bende 2.adetimi bekliyorum ama insallah ağrım olmaz.zaten 2.adetimden sonra dr gitmeyi düşünüyorum

Gecmiyo kizlar zamanla azaliyo ama gecmiyo bende 24 ocakta kurtaj oldum bu ay 2 adetimi olunca korunmayi birakicam insallah hemen olur bakalim
Canim kürtaj sonrası adetletin normalmiydi ve cok agrin oldu mu?benim cok agrim oldu.iki büklüm oldum kivrandim resmen ama kanamam normaldi.bize 2 ay korunun dedi.nisan 16 gibi 2 ay doluyor.zaten o aralar adet olurum herhalde.sonrasinda dr gidecem rahim hazırsa dusunecem bebisi

Aslında 3 ay dolana kadar kimseye denemek gerek. Ben bir daha söylemeyeceğim
Size katılıyorum.bende insallah hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum.aslinda hic dayanamam böyle şeyleri paylaşıyorum hemen.ama bu mutluluk kısa sürdü.insallah rabbim hepimize saglikli hamilelikler nasip olur

Tekrar geçmiş olsun. Bende 15 martta kurtaj oldum. Kanama bitse rahatlayacagim. İnşallah toparlamış tır. Bebek çalışmaları başlar. Burdan sevinçleri paylasiriz.

Benim kanamam olmadi sayilir ama pihti varmis onu nasil aticam bakalim
Pıhtı nasıl oluyormuş. Bende de yoktu artık bitsin sokulsun kan değerleri düşsün diye kurtajin ikinci günü maydanoz kaynattim suyunu içtim. Ondan sonra arttı kanama bende yoksa leke vardı tek.
İyimi yaptım bilmiyorum ama sokulmesini ve bu sürecin bitmesini bekliyorum artık.
İnşallah su dönemi Sağlıkla atlatiriz

Arkadaşlar yumurtlama testi ile kürtaj sonrası yumurtlama olup olmadığına baktınız mi
Nette kurtaj dan 20 gün sonra yumurtlama olur diyor

Operasyon sirasinda biriken kan pihti olmus atamadim, benim kanamam sadece o gun cok az miktarda oldu. Kontrol gunu dedi pihti olmus onemli degil atarsin diye. Sadece ciger gibi birsey gorursen korkma dedi.
Bende senin gibi acaba tam 28. Gunde civan percemi mi icsem diyorum. Esim yapma diyor. Bunu doktora soramam kizar bence. Bilemiyorum yani ama gecer 10 gun normal dedi

Bilemiyorum canım ben bile yaptigimdan emin değilim. Bende Dr sormadım. Ama kanama kesilmesi bir dert olması bu dönemde onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…