Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Hcgb düşmeden adet gelmiyor muş.carsamba ne diyecek Dr merak ediyorum

Benim de kürtajdan sonra çok az kanamam olmuştu. Sonrasındaki adetlerimde minik minik pırıltılı kanlar geldi. Eğer sende daha fazlası kaldıysa o çıkarken biraz ağrı yapar, korkma sakın.
Bence bilmediğiniz yollara basvurmayin. Okuduğum kadarıyla ikinizde 3 ay geçmeden hamilelik düşünmüyorsunuz. 3 aya kadar temizlenmiş olursunuz.

Merhaba bayanlar bende nisan 2016 da bi hamilelik geçirdim 4 aylikken kalbi durdu ne yazikki ve üzerinden 8 ay gecti hic korunmadik ama hala gebelik olusmadi cok uzuluyorum cok mutsuzum cok kafama takiyorum aklimdan bi an olsun cikmiyor. Hep arkadaslarim 2. Ye hamile 3 senelik evliyim artık bi neşemiz olsun istiyorum rabbim nasip ederse zaten 1 yıl sonunda kalmistim bu gebeliğime zor oldu. doktorlara gidiyorum surekli bakiyolar hic bisey olmadigini soyluyolar. Geçen gittiğimde hayit hapi verdi simdi onu kullaniyorum bakalim.. Allahim herkese evlat nasip etsin cok iyi anliyorum hepinizi cok zor bi durum

Canım çok üzme kendini.herşey rabbimden.her nasip vaktine esirdir derler ya o zamanını bekliyordur annesi.bir sorun yokmuş ne güzel demek ki rabbim ol dediginde olucak insallah.sogan kürünü denedin mi canım.bir dene istersen o sekilde com hamile kalan oluyormuş

Hcgb düşmeden adet gelmiyor muş.carsamba ne diyecek Dr merak ediyorum
Güzel hayırlı haberlerle gel canım.rica doktoruna bir sorarmisin.kürtaj sonrası agrili adet normal midir diye.benim cok agrim oldu.resmen iki büklüm gezdim evde.kivrandim.ama adetim normal adet gibiydi.yanj ilk 3 gün yogundu sora azaldı.Allah korusun rahimde yapisiklik filan oluyormus bazılarında.bende 2.adetimi bekliyorum insallah o zaman gelsin dr gidicem 2.adet sonrası

Tsk ederim allah razi olsun bana biraz olsun moral oluyosunuz. Ben almanyada yasiyorum gittigim doktorlar alman birde 29 unda randevum var türk doktoruna gitmeyi dusunuyorum derdimi daha iyi anlatmak icin aon bi kontrolde ona olmak istiyorum eşimle birlikte gidicez. Sogan kurunu 10 gun uyguladım ama bende mide rahatsizlihi var asitli seyler midemi yakiyor soganda ayni sekilde :/

Yani doktorum operasyon sonrasi istersen bu ayda deneyebilirsin ama kalabileceğini sanmiyorum dedi. 30 ile 45 gun sonra hamile kalabilirsin dedi bakalim ilk adet sonrasi denerim heralde

merhaba arkadaşlar bende 2016 ekimde hamile kaldım fakat boş gebelikti kasımda kürtaj oldum ve şubat ayında doktorum korunmayı bırak dedi.. klomen tedavisine başladım ve adetimin 10.günü 3 yumoşum oldu çatlatma iğnesi vuruldum.. bugün iğnenin 6.günü sabırla bekliyorum inş rabbim yüzümüze güler..

normal canım ben kürtajdan sonra ağrıdan ölüyorum kıvrandım 2 ay ve çok yoğun oldum afedersin sanki idrar yapıo gib tuvalete oturunca kanamam oluyordu.. vucut ancak toparlıyor..

Böyle içinde umut olan cümleler hepimize bi ışık oluyo.inşallah bu ay kavuşursun minigine.
Bn de ilaç tedavisyle hmle kalmistm.ama 8 haftalikkn kaybttm.
Sen o buhranli günleri bi nebze geride birakmis ne guzel önundeki ışığa doğru koşuyosun.inşallah bi an önce kavuşursn
İlk kez mi klomen kullaniyosun?ilk hamileligin de kullanmış myn?

Amin canım inş.. Bende geçen seferde kkomen ile gebe kaldım canım ilk defa kullanmıyorum inş bu ayda ugurlu gelir.... Ben hamile kaldığımda bile Rabbim hayırlı ise bana nasip et diye dua ettim ama etmedi demekki değilmiş.. Sende umutlu ol en azından kendiliğinden hamile kalabiliyoruz canım

Hadi bakalım inşallah güzel gunler göreceğiz güneşli günler...
Sabredelim,bekleyelim

Tabiki sorarım canim

Bu günlerde geçecek sağlıkla güzel günler göreceğiz inşallah bebislerle

Bu günlerde geçecek sağlıkla güzel günler göreceğiz inşallah bebislerle
Ilkinde cok kolay hamile kalmistim bunun ic8n tabi saglikli beslendim herseye dikkat ettim. Su an hayatimin en sagliksiz beslenme duzenindeyim surekli birseyler yiyorum. Stres seviyem o kadar yuksek ki surekli agliyorum. Bir daha bu kadar kolay hamile kalacagimida sanmiyorum.
Ne zaman gececek cok kotuyum

Çok yakında yaşadık bu süreci buda geçecek allahın izniyle ben namaza başladım bu süreçte ama kürtajla oda kaldı temizleneyim tekrar baslayacagim nasipte nefes almaları yoksa biz ne yaparsak yapalım olmuyor canım

Benimde hep aklimdaydi ne guzel yapmissin darisi basima. Isyan etmiyorum ama cok uzgunum kolum kalkmiyor

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun.Kürtajla alakalı başlık görünce hepsine yazmaya çalışıyorum.Çünkü benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı.Kontrole gittiğimde öğrendim 10 haftalık olması gereken bebeğimin 6 haftalıkken gelişimi durmuştu.Bu süre çok zor ve sıkıntılı biliyorum.Bizi bizden başkası da anlamaz onun da farkındayım.Kurulan her teselli cümlesi belki size ızdırap veriyor,her hamilelik haberinde kendi bebeğinizi düşünüp saatlerce ağlıyorsunuz belkide... ve bir daha hamile kalamayacağınızı da düşündünüz...Ben hepsini yaptım çünkü.Ama isyan etmedim.Rabbime hayırlı bir evlat vermesi için çok dua ettim.Şükürler olsun Rabbim tekrar nasip etti.Lütfen sizde umudunuzu yitirmeyin.Ağlayın..acınızı yaşayın ama ümitsiz olmayın.Dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…