Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kendini hamile kalamayacagina o kadar inandiriyorsun ki vücut da beyni dinlemek zorunda kalıyor. Eğer yemek sana teselli ise sağlıksız şeyler ye, ağla. Bu senin yas zamanın. Bütün duygularını hisset ki sonunda tekrar dogrulabilesin. Sence her kadın bir kibrit kutusu peynir ve portakal suyu tüketerek mi hamile kalıyor?

Kendini mutlu edecek şeylere yönel. Kimseyi umursama. Sonrasında sıkı bir çalışmayla yeniden bebeğin olur. Benim de ilk bebeğim ilk denediğim ay olmuştu. İkincisi için aylarca bekledim. Şimdi bakalım ne zaman tutar. Ama ilkinde çok rahat olduğum ve düşünmediğim için tuttu bence.

Allah razı olsun paylaşınız için. Bize umud oldunuz gebesiniz rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladınızi inşallah

Kesinlikle iki kere hamie kaldım ikisinde bebek düşünmediğim ay geldi

canim insallah normaldir hepimizin durumu, benimde ilk adet oyle bir agrili gecmisti ki inan apandistim falan patliyo zannetmistim kivrandim resmen gece boyunca. ikinciyi bekliyorum bende 2-3 gun oldu gecikti panik halindeyim oyuzden.olunca adet yazicam buraya ne zaman oldugu ve nasil oldugunu,sizde yazin mutlaka. hayirli haberlerimiz olsun insallaaahhhh

Yedigim her sagliksiz sey aslinda bana zarar, kendime zarar veriyorum. Mutluda olmuyorum aslinda yedigimde. Bende cok rahattim ilk ay oldu kirtaj sonrasi ne zamandir deniyorsun?

Bekliyorum canım yaz mutlaka

öncelikle bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel tekrar hamile kalmışsın..umut yitirmeden beklemek çok zor 1 temmuzda kürtaj olmuştum 7 ay oldu yine adet oldum geldik 8. aya tabi ilk 3 ay korundum keşke onuda yapmasaydım hayırlısı.

Kesinlikle ruh hali çok önemli... Farklı bi ruh halindeyim bende bu dönemlerde.. 'dayanamıyorum tek başıma Allah'ım sabır ver bana' dediğim... 'napıyon sen, kendine gel' dediğim... 'nasipse yine olacak, iyi yada kötü sonuclar yaşanacak napayim yani' dediğim... sadece yeni hamilelik için değil bu süreci de sağlıklı bir şekilde atlatmak gerekiyor, her aklıma geldiğinde ağlamak istemiyorum... Yaşadığım kötü demek istemiyorum olumsuz tecrübelerde mesleğimin çok faydasını gördüm, psikolojik danışmanım yardımcı olmak isterim...

Burdan arkadaşlari hamilelik topiclerine ugurladigimizda yeniden dallarının yesillendiginde hepimiz tekrar mutlu olacağız allahın izniyle

Yedigim her sagliksiz sey aslinda bana zarar, kendime zarar veriyorum. Mutluda olmuyorum aslinda yedigimde. Bende cok rahattim ilk ay oldu kirtaj sonrasi ne zamandir deniyorsun?
2015 1 eylülde kürtaj olmuştum. 2016 Mayısta tekrar hamile kaldım. Haziranda tekrar düştü. Bütün yaz hatta sonbahar korunduk. Son 2-3 aydır deniyoruz ama çok denk getiremedik. 2. düşükten sonra adet düzenim hiç duzelmedigi için yumurtlama tarihlerimi de bilemiyorum. Belki ovulasyon testi uygularım.

En iyisi bu canım yumurtlama testi kullan. Ben aldım kanama bitsin başlayacağım

Günaydın herkese
Her yeni gün yeni umut düşüncesiyle güzel bir gün diliyorum

Evet 2 . Adetini olunca birak korunmayi dedi
Ben korunma yapmak istiyorum yaş sorunu var bende birde erken dönem düşüğü idi. Önce bu nedenle korunma gerek yok dedi. Sonra hcgb degerlerim düşmedi düşük tamamlanmamış dedi kurtaj oldum inşallah korun demez

Bencede cnm cok ise yarayabilir tez zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…