- Konu Sahibi leylimley33
-
Cnm galiba operasyonun nasil gectigi onemli mesela 6 gundur kanaman var bence bu ay korun. Bak banada doktor hic bekle bekleme demiyorum ama zaten 30 ile 45 gun icinde hamile kalamazsin dedi. Hayal kirikligina ugrama diye soyluyorum.Ben korunma yapmak istiyorum yaş sorunu var bende birde erken dönem düşüğü idi. Önce bu nedenle korunma gerek yok dedi. Sonra hcgb degerlerim düşmedi düşük tamamlanmamış dedi kurtaj oldum inşallah korun demez
Zaten ilk adete kadar korunuruz canimCnm galiba operasyonun nasil gectigi onemli mesela 6 gundur kanaman var bence bu ay korun. Bak banada doktor hic bekle bekleme demiyorum ama zaten 30 ile 45 gun icinde hamile kalamazsin dedi. Hayal kirikligina ugrama diye soyluyorum.
Birde kendimden pay bicerek pihti kalmis ki herkesde oluyormus. Hamile kaldim diyelim o pihti bebege zarari olur mu ya da ufak bir kanama yapsa odum kopar. Ben hic riske atmadan bu ay adetimi olucam ondan sonra insallah kismette varsa olur
O zaman umut ediyorum ki ayni zamanlarda hamile kalıcaz insallahhhZaten ilk adete kadar korunuruz canim
Bende 26 ağustosta olmuştum. İyiki 3 ay korunmuşsunuz bence rahmin toparlanması lazım. Rabbim bana korunmayı bıraktıktan hemen sonra nasip etti.Demek sizin için biraz daha zaman var olacaktır Allahın izniyle,ümitsizliğe kapılmamaya gayret edin.Ben birde çörekotu bal tarçın yemiştim sabahları 3-4 gün yapmıştım sadece ama yapmıştım.Sizin için de dua edeceğim:)Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla müjdelesin inşallah.öncelikle bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel tekrar hamile kalmışsın..umut yitirmeden beklemek çok zor 1 temmuzda kürtaj olmuştum 7 ay oldu yine adet oldum geldik 8. aya tabi ilk 3 ay korundum keşke onuda yapmasaydım hayırlısı.
Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dua edermisiniz bal tarcin corek otu kurunu nasil yaptinizBende 26 ağustosta olmuştum. İyiki 3 ay korunmuşsunuz bence rahmin toparlanması lazım. Rabbim bana korunmayı bıraktıktan hemen sonra nasip etti.Demek sizin için biraz daha zaman var olacaktır Allahın izniyle,ümitsizliğe kapılmamaya gayret edin.Ben birde çörekotu bal tarçın yemiştim sabahları 3-4 gün yapmıştım sadece ama yapmıştım.Sizin için de dua edeceğim:)Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla müjdelesin inşallah.
Amin çok teşekkür ederim .Tabiki ederim Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.Ölçülerini tam hatırlamıyorum kkdaki forumların birinde görmüştüm.Bal tarçın çörek otunu karıştırıp sabahları aç karnına bir çay kaşığı yemiştim sanırım.İsterseniz tam ölçüsü için forumda arayın.Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dua edermisiniz bal tarcin corek otu kurunu nasil yaptiniz
Kizlar bugun kan tahlili verdim bu kurtaj zamani cok kan kaybettim kanima demirime baktiriyorum hamile kalmadan hepsi tam olsun diye bide yarin sonucu alirken hamile oldugumu ogreniyo musum ayy mutluluktan bayilirim herhalde hayaller iste
Cok guzel olur insallah oyledir beta hcg de istediniz heralde hayirlisi olsun.Kizlar bugun kan tahlili verdim bu kurtaj zamani cok kan kaybettim kanima demirime baktiriyorum hamile kalmadan hepsi tam olsun diye bide yarin sonucu alirken hamile oldugumu ogreniyo musum ayy mutluluktan bayilirim herhalde hayaller iste
Evet kanim veya demirim dusuk olursa ilac verecek ya bende her ihtimale karsi istedim bakalim hayirlisi artikCok guzel olur insallah oyledir beta hcg de istediniz heralde hayirlisi olsun.
Canım bende 2 martta oldum kürtaj diğer topikten hatırlarsınız belki. Benim ilk 2 gün kanamam oldu. Sonrası hep leke oldu günde bir iki defa.takiii düne kadar şükür dün kesildi.persembe kontrolün var bakalım Dr ne dicek..Tekrar geçmiş olsun. Bende 15 martta kurtaj oldum. Kanama bitse rahatlayacagim. İnşallah toparlamış tır. Bebek çalışmaları başlar. Burdan sevinçleri paylasiriz.
Hatırladım canım. Benim 6. GünCanım bende 2 martta oldum kürtaj diğer topikten hatırlarsınız belki. Benim ilk 2 gün kanamam oldu. Sonrası hep leke oldu günde bir iki defa.takiii düne kadar şükür dün kesildi.persembe kontrolün var bakalım Dr ne dicek..
İnşallah canım inşallahKizlar bugun kan tahlili verdim bu kurtaj zamani cok kan kaybettim kanima demirime baktiriyorum hamile kalmadan hepsi tam olsun diye bide yarin sonucu alirken hamile oldugumu ogreniyo musum ayy mutluluktan bayilirim herhalde hayaller iste
Dinemdas olmayı çok isterdimO zaman umut ediyorum ki ayni zamanlarda hamile kalıcaz insallahhh
Canım Allah razı olsun. Sağlıkla kucağına al kuzuyu inşallahBende 26 ağustosta olmuştum. İyiki 3 ay korunmuşsunuz bence rahmin toparlanması lazım. Rabbim bana korunmayı bıraktıktan hemen sonra nasip etti.Demek sizin için biraz daha zaman var olacaktır Allahın izniyle,ümitsizliğe kapılmamaya gayret edin.Ben birde çörekotu bal tarçın yemiştim sabahları 3-4 gün yapmıştım sadece ama yapmıştım.Sizin için de dua edeceğim:)Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla müjdelesin inşallah.
İyim canım. Giderek dahada iyi oluyrm.biseyleele kafamı dağıtıyorum.ne kadar dagilabilirse işte. Bu ilk ay regli olsam rahatlardim.. herkese göre değişiyor kimi çok leke oluyr kiminde çok kanama.senin kontrolün ne zaman gidince Dr.iletirsin ama normal der benceHatırladım canım. Benim 6. Gün
Kanama var bende merak ediyorum ne kadar sürecek
Sen nasılsın canım
Canim geçmiş olsun kürtaj sonrası Aşırı kanamalı oldugunda, yada diğer reglilere göre aşırı az yada hiç olmaması durumunda gel demişti Dr. Korkma bence istersen git bı görün için rahatlasin.belkide ilk ay boyle olup diger aylar duzelecektir .bende bekliyrm ilk regliyi.. bakalım.daha var ama bana .Kaderdaslarim size bir sorum var.kurtajdan sonraki ilk adetiniz nasil gecti.benim asiri kanamali geciyor 6.gun ama ilk gunun yogunlugu hala devam.pihtilar geliyor devamli kopkuyu.normal midir onceki kurtajimdan boyle bisi hatirlamiyorum
Canım iyi olmana sevindim. Rabbim kaldıramadığimiz dert vermemiş. Yarın Dr kontrolüm varİyim canım. Giderek dahada iyi oluyrm.biseyleele kafamı dağıtıyorum.ne kadar dagilabilirse işte. Bu ilk ay regli olsam rahatlardim.. herkese göre değişiyor kimi çok leke oluyr kiminde çok kanama.senin kontrolün ne zaman gidince Dr.iletirsin ama normal der bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?