Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Canim ben yaptiriyorum . Kan pihtilasmasina ve kromozon anomalisine bakiliyor. Genetik e gittim orda yaptirdim ama sonuçları cok gec cikiyor. Mayis 2 de cikacak sonuclar. Beklemez cok zor.
Ben sirf boyle cok uzak bir tarih de cikacak diye yaptirtmiycam. Uzerimde dehset bir baski var stres altindayim. Adet sonrasi tekrar deneme karari aldik. Birde benim doktorum %80 tekrarlamaz gibi dedi. Bir daha tekrarlarsa ne yaparim bilmiyorum.

Birde size bir sorum olacak kizlar ailenizde bunlara benzer problem yasayan var mi

canım adetini oldun sen sanırım ilaçların etkisinden kurtuldun. kendini hazır hissediyorsan dene yoksa aile baskısını boşver bıraktım korunmayı olmadı dersin. hemen gebe kalabiliyormusun peki

tugken Dr kontrolu nasıl geçti

Bende yarın gideceğim kanama oldukça azaldı bu gün
Patoloji sonucu temiz çıkmış canım. Sıkıntım olup olmadığını sordu olmadığını söyledim.ultrason ile tekrar kontrole gerek yok dedi. İlk2 ay korunmakta fayda var dedi. Bende öle yapacağım.zaten herşey kader kısmet ne kadar istesemde olmayınca olmuyor..Hem kafam rahat rahim filmi vs.cektirecegim. Uygulama sonrası yapışıklık vs.olma ihtimali oluyor çünkü.seninki nasıl geçti canım

Ahh canım benim çok çok geçmiş olsun neler yaşıyor kadınlar bebeği olması için yaaa rabbim yardımcın olsun

Canim ben yaptiriyorum . Kan pihtilasmasina ve kromozon anomalisine bakiliyor. Genetik e gittim orda yaptirdim ama sonuçları cok gec cikiyor. Mayis 2 de cikacak sonuclar. Beklemez cok zor.
Beklemek zor canm gerçekten.Rabbim kolaylık versin hepimize.peki sonuçlar çıkana kadr korunmayı mi dusunuyosun?
Bn ısrarla Dr um dan bu pihtilasma testleri falan varmış onu yaptırmak istiyorum desm de ilk gebelk gerk görmyorum dedi.acaba başka bi hastanede mi yaptırsam diye düşünüyorum.gittigm hstane özel ama Dr yapma tarftari değildi.aşırı da ısrar edemedm.bu testler tam olarak ne trambofili 6 olarak geçen testler mi

Arkadaşlar.hamilelik lerin iz doğal yolla mi olmuştu? Bnm gibi ilaç takviyesiyle hale kala varmiydi acaba?

canım adetini oldun sen sanırım ilaçların etkisinden kurtuldun. kendini hazır hissediyorsan dene yoksa aile baskısını boşver bıraktım korunmayı olmadı dersin. hemen gebe kalabiliyormusun peki
Cnm adet olmdim ama olurum bir kac gune. Aile baskisi falan yok. Ben streside baskiyida kendi kendime yapıyorum. Sadece annem herkese soyledigi icin bebegi hala tebrik icin arayanlar var. Bir sonrakine heralde kimseye demem. Ilk gebeligimdi bu ilk aydan kalmistim hamile bakalim gene bu kadar sansli olacakmiyim

Selam cnm bende 2 doktorla konustum onun ikiside gerek yok genetik testlere bu ilk gebelik olabilir dedi.
Pihtilasma testleri dedigin testler senin kac haftalikti. Galiba kalp atisi alip sonra kayip olunca istiyorlar.

Selam cnm bende 2 doktorla konustum onun ikiside gerek yok genetik testlere bu ilk gebelik olabilir dedi.
Pihtilasma testleri dedigin testler senin kac haftalikti. Galiba kalp atisi alip sonra kayip olunca istiyorlar.
Slm canm.8 hftlktı.
Ayni haftda yaşadık olayı sennle.sen adeti bekliyosun galiba kanamaların tamamen kesildi mi?bn de hala kahverengi akntılar vr.Buarada hangi sehirdesn

Slm canm.8 hftlktı.
Ayni haftda yaşadık olayı sennle.sen adeti bekliyosun galiba kanamaların tamamen kesildi mi?bn de hala kahverengi akntılar vr.Buarada hangi sehirdesn
Ankaradayim. Cnm benim kanamam sadece operasyondan 2 saat sonraya kadar falan oldu azicik oda. 18gun olmus bir daha olmadi kontrole gittim hani pihti var adetinde ciger gibi bir parca gorursen korkma dedi, adet olmayi bekliyorum. Senin neden hala lekelenmen var acaba kontrole gittin mi? Birde benim 9 haftadayken gelisimi 6 haftada kalmisti ve sagliksik yumurta ya da sperm sebep olmustur demisti. Sana ne dedi doktor

Canım benim ilk adete kadar kesin korunmak gerek fazlası için sana bağlı kendini hazır hissediyorsan neden olmasın. ben ilk adete kadar korunacağım sonrasını şuan bilemiyorum. kullandığımız ilaçlar var sonucta. bende rahim filmi çektireceğim ilk adetle dr. istedi inşallah güzel haberler alırız

Bn de ankaradaym cnm.sn hangi hastanede oldn?
Kontrole gittm.rahm ağzm çabk toplanıp kapanms ve bu drumda rahim ağzında kan birikms dışarı atamamış kontrolde rağmen ağzını enjektr gibi bişeyle açtı temizld ama bn birz acı çekp korkunca yetr faln değince acaba hepsini almadı da içinde kalanlar mi akıyo diye düşünyorum.snra ki hafta tekrar uğradım üstten rahme baktı çok hafif icerde vr kanamyla atrsn ddi.

Koru hastanesine gidiyorum sen nereye gidiyorsun? Olabilir cnm bence adetle atarız gibi. Ilk adet biraz sancılı cok kanamali geciyormus hayirlisi artik

Bn olyin olduğu gün medcana ya gittim oda oraya yakn bi de orda bk taym diye ordaki Dr trambofili testindn bahsetmşti.orda mi yaptrsm diyorm bi bi de kendi Dr ma da hastaneye de gvnyrm.
Millet yoğunluktan zamanla yarışır. Bn konu üzerine yogunmaktan zamanla boğuşuyorm

Cocugun var mi peki
Cnm yaptıran biri Hrs hastanesini onermisti fiyat olarak en uygun orasıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…