- 30 Ağustos 2016
- 199
- 94
- 28
- 41
- Konu Sahibi leylimley33
-
Yok canm.ilk olacktı.30 ndan snra diye planlamstm 2 yıla yakn bi zaman snra Rabbim vermişti.Cocugun var mi peki
Cnm yaptıran biri Hrs hastanesini onermisti fiyat olarak en uygun orasıymıs
Canim benmde ilk gebeligimde doktorum bana kendi soyledi ilkinde pek yaptirmazlar devlettw karsilamaz ama yaptirabilirsen yaptir bosuna ayni aciyi tekrar ettirmeyelm onlemlerimizi alalim dedi. Bende İstanbul da yasiyorm. Kanuni sultan suleyman devlet hastanesi var ona gittim genetik bolumden randevu aldim. Durumu anlattim cok iyi bir doktordu. Gerekli testleri yapti. Normalde devlet iki veya ucucu dusukten sonra bunlari yapiyormus ama doktor bey cok iyiydi sagolsun ben daha istemeden kendisi yaptirdi. Kromozom anomalisini esimle ikimize ve kan pihtilasmasini bana yaptrdi. Artik sira beklemede. Tabi benden bes tup esimden bir tup kan aldilar. Bende baska seylerede bakmis. Onlarin sonucu guzel cikti. Simdi asil en onemli iki sonucu bekliyoruz.Beklemek zor canm gerçekten.Rabbim kolaylık versin hepimize.peki sonuçlar çıkana kadr korunmayı mi dusunuyosun?
Bn ısrarla Dr um dan bu pihtilasma testleri falan varmış onu yaptırmak istiyorum desm de ilk gebelk gerk görmyorum dedi.acaba başka bi hastanede mi yaptırsam diye düşünüyorum.gittigm hstane özel ama Dr yapma tarftari değildi.aşırı da ısrar edemedm.bu testler tam olarak ne trambofili 6 olarak geçen testler mi
Ben iki yillik evliyim korunmayi biraktigim ikinci ay hamile kaldim. Hicbsey kullanmadim.Arkadaşlar.hamilelik lerin iz doğal yolla mi olmuştu? Bnm gibi ilaç takviyesiyle hale kala varmiydi acaba?
Canim ben bebegmi 8+6 da kaybettkm. Kan pihtilasmasi testi suan yapiliyor.Selam cnm bende 2 doktorla konustum onun ikiside gerek yok genetik testlere bu ilk gebelik olabilir dedi.
Pihtilasma testleri dedigin testler senin kac haftalikti. Galiba kalp atisi alip sonra kayip olunca istiyorlar.
Canim kan pihtilasmasi olunca annede bebege; bebegin ihtiyaci olan gereksinimler gitmiyormus. Bunun icin de test yapiliyor ona gore hap veriyormus. Bana dedigine gore doktorum bu cok onemli degil olabilir olursada ilacla veya igneyle tedavisi var dedi.Merhabe arkadaslar kan pistilasmasi dediginiz olay nasil oluyo acaba benim ilk kontrolumde kalp atislarini görduk ikincide malesef göremedik doktor kan pistilasmasindan falan söz etmedi hic
Bu arada evet canm sonuclar ciktiktan snra insallah tekrar baslayacagiz.Beklemek zor canm gerçekten.Rabbim kolaylık versin hepimize.peki sonuçlar çıkana kadr korunmayı mi dusunuyosun?
Bn ısrarla Dr um dan bu pihtilasma testleri falan varmış onu yaptırmak istiyorum desm de ilk gebelk gerk görmyorum dedi.acaba başka bi hastanede mi yaptırsam diye düşünüyorum.gittigm hstane özel ama Dr yapma tarftari değildi.aşırı da ısrar edemedm.bu testler tam olarak ne trambofili 6 olarak geçen testler mi
Canim bende 30 yasindayim bende surekli erteledim durdum, insanin aklina gelmiyor boyle seyler olabilecegi. Hepimizin hakkinda hayirlisiYok canm.ilk olacktı.30 ndan snra diye planlamstm 2 yıla yakn bi zaman snra Rabbim vermişti.
Bi adet olayim diye bakıyorm.o zamana kadar da karar verirm artk.inşallah.
Canim merhaba kan pihtilasmasi genetik bir bozukluk. Istersen baska bir doktora daha gorun bahset durumdanMerhabe arkadaslar kan pistilasmasi dediginiz olay nasil oluyo acaba benim ilk kontrolumde kalp atislarini görduk ikincide malesef göremedik doktor kan pistilasmasindan falan söz etmedi hic
Canım haklısın aslında tekrar yasamak cok zor olur. Allahim kimseye yasatmasin sonuclarini buradan paylasirsan sevinirim. Insallah bende yaptirtmadigima pisman olmamCanim benmde ilk gebeligimde doktorum bana kendi soyledi ilkinde pek yaptirmazlar devlettw karsilamaz ama yaptirabilirsen yaptir bosuna ayni aciyi tekrar ettirmeyelm onlemlerimizi alalim dedi. Bende İstanbul da yasiyorm. Kanuni sultan suleyman devlet hastanesi var ona gittim genetik bolumden randevu aldim. Durumu anlattim cok iyi bir doktordu. Gerekli testleri yapti. Normalde devlet iki veya ucucu dusukten sonra bunlari yapiyormus ama doktor bey cok iyiydi sagolsun ben daha istemeden kendisi yaptirdi. Kromozom anomalisini esimle ikimize ve kan pihtilasmasini bana yaptrdi. Artik sira beklemede. Tabi benden bes tup esimden bir tup kan aldilar. Bende baska seylerede bakmis. Onlarin sonucu guzel cikti. Simdi asil en onemli iki sonucu bekliyoruz.
İnşallah onlar da güzel çıkar içinde şüphe olmadan güzel adımlar atarsınCanim benmde ilk gebeligimde doktorum bana kendi soyledi ilkinde pek yaptirmazlar devlettw karsilamaz ama yaptirabilirsen yaptir bosuna ayni aciyi tekrar ettirmeyelm onlemlerimizi alalim dedi. Bende İstanbul da yasiyorm. Kanuni sultan suleyman devlet hastanesi var ona gittim genetik bolumden randevu aldim. Durumu anlattim cok iyi bir doktordu. Gerekli testleri yapti. Normalde devlet iki veya ucucu dusukten sonra bunlari yapiyormus ama doktor bey cok iyiydi sagolsun ben daha istemeden kendisi yaptirdi. Kromozom anomalisini esimle ikimize ve kan pihtilasmasini bana yaptrdi. Artik sira beklemede. Tabi benden bes tup esimden bir tup kan aldilar. Bende baska seylerede bakmis. Onlarin sonucu guzel cikti. Simdi asil en onemli iki sonucu bekliyoruz.
Cok gecmis olsun canimMERHABA ARKADAŞLAR İĞNE SONRASINDA 4. GÜNDE İLK KAN DEĞERİMDE DÜŞÜŞ BAŞLADI DR BU İYİ GELİŞME DEDİ DR PERŞEMBEDE DÜŞERSE KORKMA ADET İLE SIFIRLANACAK DEDİ. İKİ GÜNDÜR SOL KASIKTA SANCI OLUYOR ORDAYMIŞ ZATEN EMBRİYO SANIRIM SÖKÜLÜYOR
SİZLER NASILSINIZ
Geçmiş olsun cnmMerhaba herkese. Bende ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü 8+3te bebeğin kalp atışı durmuş. Doktorum 3 ay korun dedi ama biz 1 ay sonra korunmayı bıraktık. Çok kolay hamile kalmıştım ama bu sefer hiç olmayacakmış gibi geliyor. İnsan sürekli düşünmeden edemiyor malesef. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım bir değerim bozuk çıktı. Yani muhtemelen tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı verecek doktor. Rabbim kimseye yaşatmasın, isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah...
Senin galiba dış gebelik olduğu için farklı gidiyor bizimkinden. Allah yardimcin olsun kendine cok dikkat et.MERHABA ARKADAŞLAR İĞNE SONRASINDA 4. GÜNDE İLK KAN DEĞERİMDE DÜŞÜŞ BAŞLADI DR BU İYİ GELİŞME DEDİ DR PERŞEMBEDE DÜŞERSE KORKMA ADET İLE SIFIRLANACAK DEDİ. İKİ GÜNDÜR SOL KASIKTA SANCI OLUYOR ORDAYMIŞ ZATEN EMBRİYO SANIRIM SÖKÜLÜYOR
SİZLER NASILSINIZ
Senin galiba dış gebelik olduğu için farklı gidiyor bizimkinden. Allah yardimcin olsun kendine cok dikkat et.
Merhaba herkese. Bende ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü 8+3te bebeğin kalp atışı durmuş. Doktorum 3 ay korun dedi ama biz 1 ay sonra korunmayı bıraktık. Çok kolay hamile kalmıştım ama bu sefer hiç olmayacakmış gibi geliyor. İnsan sürekli düşünmeden edemiyor malesef. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım bir değerim bozuk çıktı. Yani muhtemelen tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı verecek doktor. Rabbim kimseye yaşatmasın, isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah...
Geçmiş olsun cnm
çok teşekkür ederim. Amin inşallah hiç birimize yaşatmasın Rabbimcanım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?