- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
Geçmiş olsun. Amin inşallahMerhaba herkese. Bende ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü 8+3te bebeğin kalp atışı durmuş. Doktorum 3 ay korun dedi ama biz 1 ay sonra korunmayı bıraktık. Çok kolay hamile kalmıştım ama bu sefer hiç olmayacakmış gibi geliyor. İnsan sürekli düşünmeden edemiyor malesef. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım bir değerim bozuk çıktı. Yani muhtemelen tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı verecek doktor. Rabbim kimseye yaşatmasın, isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah...
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba arkadaşlar; Ben de 7 Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla düşürdüm. Çok zor zamanlar geçirdim. Doktor korunma dedi. İlk adetten sonra denemeye başladık ama bu ay tutmadı. Çok üzüldüm. Önceden 28 günde bir adet olurken. Kurtaj sonrasi 56. Gün 2. Adetim de 38. Gün geldi. Sanki hamile kalamayacak korkusu var. İlk denemede tutmuştu ilk hamileliğimde
çok teşekkür ederim canım sana da çoook geçmiş olsun. Bende 7 ocakta kürtaj oldum ve ilk denemede hamile kalmıştım. Tekrar hamile kalamayacakmışım korkusu bende de var malesef... Kalsam bile sürekli bir şey oldu mu acaba diye düşünürüm sanırımGeçmiş olsun. Amin inşallah
ben normalde 28 günde bir olurum ve kürtajdan sonra yine tam 28. Gün oldum. İnşallah seninde çok sürmez. Genellikle ilerleyen gebeliklerde adet geç geliyor demişti doktorumÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Sizin bu kadar uzun adet beklediğinizi duyunca benim adet ne zaman gelecek diye korkularım var İnşallah çok uzun beklemem
Sanırım kucağımıza alana kadar olacak bu korkuçok teşekkür ederim canım sana da çoook geçmiş olsun. Bende 7 ocakta kürtaj oldum ve ilk denemede hamile kalmıştım. Tekrar hamile kalamayacakmışım korkusu bende de var malesef... Kalsam bile sürekli bir şey oldu mu acaba diye düşünürüm sanırım
Cok geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatmasin inşallahMerhaba arkadaşlar; Ben de 7 Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla düşürdüm. Çok zor zamanlar geçirdim. Doktor korunma dedi. İlk adetten sonra denemeye başladık ama bu ay tutmadı. Çok üzüldüm. Önceden 28 günde bir adet olurken. Kurtaj sonrasi 56. Gün 2. Adetim de 38. Gün geldi. Sanki hamile kalamayacak korkusu var. İlk denemede tutmuştu ilk hamileliğimde
Bende tam 31.günde regl oldum.normalde 26.gun okurdum.düzensizlikler olabilirmis zaten.ben normalde 28 günde bir olurum ve kürtajdan sonra yine tam 28. Gün oldum. İnşallah seninde çok sürmez. Genellikle ilerleyen gebeliklerde adet geç geliyor demişti doktorum
Amin insallah canımSanırım kucağımıza alana kadar olacak bu korkuAllah büyük ınsaallah bir an önce tam sağlıklı tam akıllı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Onlar kendilerine bahşedilen lutfün farkında değil mağlesef . Yaşayan bilir diye boşuna dememişlerSeni o kadar iyi anliyorum ki etrafimdaki herkes hamile bide hamilelik zorluklarindan bahsediyolar bide bizim yasadiklarimizi gorseler
Amiiinnn .. inşallah güzel haberlerle 2-3 ay sonra bu yaşadıklarımızı unuturuz. Evvel Allah ın izniyle . Umarım:)) Rahatmis valla ne gzl.. operasyon geçirdik ne kadar küçükte olsa onunda bı komplikasyonu oluyo Allah korusun oyuzden hic degilsede bı adet dönemi geçirmek.yinede herkes tabiki kendi kara veriyor en gzlini yaşayalım inşallah bu üzücü olayı unutalim en kısa zamanda
Maalesef hepimizde ayni korkular var. Bende birdaha ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyorum. Ama bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben Ugur kosarin Allah de otesini birak 2 kitabiydi sanirim onu okumustm kurtajdan snra beni rahatlatmisti bir nebze olsa da. Sizlerede tavsiye ederim arkadaslar.çok teşekkür ederim canım sana da çoook geçmiş olsun. Bende 7 ocakta kürtaj oldum ve ilk denemede hamile kalmıştım. Tekrar hamile kalamayacakmışım korkusu bende de var malesef... Kalsam bile sürekli bir şey oldu mu acaba diye düşünürüm sanırım
amin canım inşallahSanırım kucağımıza alana kadar olacak bu korkuAllah büyük ınsaallah bir an önce tam sağlıklı tam akıllı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
bende var o kitap ama okuyalı çok oluyo tekrar okumanın tam zamanı demek ki. Ahirette anne babasına şefaatçi olurmuş anne karnında ölen bebekler inşallah onlarda bizim şefaatçilerimiz olarak bizi beklerlerMaalesef hepimizde ayni korkular var. Bende birdaha ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyorum. Ama bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben Ugur kosarin Allah de otesini birak 2 kitabiydi sanirim onu okumustm kurtajdan snra beni rahatlatmisti bir nebze olsa da. Sizlerede tavsiye ederim arkadaslar.
Benimde ilk ay olmustu simdi gozum korktuMerhaba arkadaşlar; Ben de 7 Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla düşürdüm. Çok zor zamanlar geçirdim. Doktor korunma dedi. İlk adetten sonra denemeye başladık ama bu ay tutmadı. Çok üzüldüm. Önceden 28 günde bir adet olurken. Kurtaj sonrasi 56. Gün 2. Adetim de 38. Gün geldi. Sanki hamile kalamayacak korkusu var. İlk denemede tutmuştu ilk hamileliğimde
Benide hamile kalırsam ayni seyleri tekrar yasamak cok korkutacakçok teşekkür ederim canım sana da çoook geçmiş olsun. Bende 7 ocakta kürtaj oldum ve ilk denemede hamile kalmıştım. Tekrar hamile kalamayacakmışım korkusu bende de var malesef... Kalsam bile sürekli bir şey oldu mu acaba diye düşünürüm sanırım
Elimizde değil korkuyoruz ama kötüyü cagirmamak gerekiyor aslında. 1000 tane senaryo dönüyor beynimde ama ınsaallah bu yaşadıklarımız sondu bir sınavdı bitti. Insaallah burda hamilelik haberlerimizi paylaşacağız. Ben Nisan ayında tekrar başlayacağım. Mayista güzel haberleri ardarda vereceğiz ınsaallah.Benide hamile kalırsam ayni seyleri tekrar yasamak cok korkutacak
Ben bu adet sonrası başlayacağım. İcimde cok guzel hisler var sanki olacak gibi sıkıntı çıkmayacak gibi.Ko
Elimizde değil korkuyoruz ama kötüyü cagirmamak gerekiyor aslında. 1000 tane senaryo dönüyor beynimde ama ınsaallah bu yaşadıklarımız sondu bir sınavdı bitti. Insaallah burda hamilelik haberlerimizi paylaşacağız. Ben Nisan ayında tekrar başlayacağım. Mayista güzel haberleri ardarda vereceğiz ınsaallah.
kürtaj olmaya gittiğimde doğum için gelen biri bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Benim bebeğim sadece 10 haftalıktı o 9 ayı tamamlamıştı. Onu görünce bunda da vardır bir hayır dedim. İlk zamanlar atlatamam gibi geldi, çok ağladım ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. Tabi ki bir burukluk var içimde her hamile haberinde üzülüyorum, devam etseydi hamileliğim 3 ay sonra doğuracaktım diyorum ama hayat devam ediyor yeni umutlarla. Her şerde vardır bir hayır deyip önümüze bakmamız gerekiyo. İnşallah bu sefer hepimiz mutlu sona ulaşırızMerhaba kizlar,
Gebelik kısmındaki
Sezeryan doğumla bebeğini kaybediptekrardan hamilelik düşünenler konu başlığını okudum gozyaslarima hakim olamadım. Bu dunya da beterin beteri var, insanlar neler yaşamışlar. Kimsenin acisini hafife alinmamali benimde dahil ama guzel allahim beterinden korusun neler var.
Bizimde artik uzulmeyi birakip kendimize gelme zamanimiz gelmis olsun.
Her serde bir hayir vardir hayirlisi boyleymis , beterinden korusun, tekrar yasatmasin.
Nisan ayi insallah hepimize hayirli gelecek. Mayis da baslayacagiz birer birer guzel haberleri vermeye. Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?