Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba arkadaşlar; Ben de 7 Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için suni sancıyla düşürdüm. Çok zor zamanlar geçirdim. Doktor korunma dedi. İlk adetten sonra denemeye başladık ama bu ay tutmadı. Çok üzüldüm. Önceden 28 günde bir adet olurken. Kurtaj sonrasi 56. Gün 2. Adetim de 38. Gün geldi. Sanki hamile kalamayacak korkusu var. İlk denemede tutmuştu ilk hamileliğimde

Geçmiş olsun. Amin inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Sizin bu kadar uzun adet beklediğinizi duyunca benim adet ne zaman gelecek diye korkularım var İnşallah çok uzun beklemem

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
Sizin bu kadar uzun adet beklediğinizi duyunca benim adet ne zaman gelecek diye korkularım var İnşallah çok uzun beklemem
ben normalde 28 günde bir olurum ve kürtajdan sonra yine tam 28. Gün oldum. İnşallah seninde çok sürmez. Genellikle ilerleyen gebeliklerde adet geç geliyor demişti doktorum

Sanırım kucağımıza alana kadar olacak bu korku Allah büyük ınsaallah bir an önce tam sağlıklı tam akıllı evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Cok geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatmasin inşallah

Ben de bu hafta sonu kürtaj oldum.ikinciydi . İlki de düşük ama onda kürtaj olmadım.. kanmayla geçti. Bu defaki kürtaj.ilk iki gün kanamam leke şeklindeydi dünden beri kanama arttı cumartesi gidicem kontrole herşeyin hayırlısı
Seni o kadar iyi anliyorum ki etrafimdaki herkes hamile bide hamilelik zorluklarindan bahsediyolar bide bizim yasadiklarimizi gorseler
Onlar kendilerine bahşedilen lutfün farkında değil mağlesef . Yaşayan bilir diye boşuna dememişler

Amiiinnn .. inşallah güzel haberlerle 2-3 ay sonra bu yaşadıklarımızı unuturuz. Evvel Allah ın izniyle . Umarım

Maalesef hepimizde ayni korkular var. Bende birdaha ayni seyleri yasarmiyim diye korkuyorum. Ama bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben Ugur kosarin Allah de otesini birak 2 kitabiydi sanirim onu okumustm kurtajdan snra beni rahatlatmisti bir nebze olsa da. Sizlerede tavsiye ederim arkadaslar.

bende var o kitap ama okuyalı çok oluyo tekrar okumanın tam zamanı demek ki. Ahirette anne babasına şefaatçi olurmuş anne karnında ölen bebekler inşallah onlarda bizim şefaatçilerimiz olarak bizi beklerler

Benimde ilk ay olmustu simdi gozum korktu

Benide hamile kalırsam ayni seyleri tekrar yasamak cok korkutacak

Ko
Benide hamile kalırsam ayni seyleri tekrar yasamak cok korkutacak
Elimizde değil korkuyoruz ama kötüyü cagirmamak gerekiyor aslında. 1000 tane senaryo dönüyor beynimde ama ınsaallah bu yaşadıklarımız sondu bir sınavdı bitti. Insaallah burda hamilelik haberlerimizi paylaşacağız. Ben Nisan ayında tekrar başlayacağım. Mayista güzel haberleri ardarda vereceğiz ınsaallah.

Ben bu adet sonrası başlayacağım. İcimde cok guzel hisler var sanki olacak gibi sıkıntı çıkmayacak gibi.

Merhaba kizlar,
Gebelik kısmındaki
Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip tekrardan hamilelik düşünenler konu başlığını okudum gozyaslarima hakim olamadım. Bu dunya da beterin beteri var, insanlar neler yaşamışlar. Kimsenin acisini hafife alinmamali benimde dahil ama guzel allahim beterinden korusun neler var.
Bizimde artik uzulmeyi birakip kendimize gelme zamanimiz gelmis olsun.
Her serde bir hayir vardir hayirlisi boyleymis , beterinden korusun, tekrar yasatmasin.
Nisan ayi insallah hepimize hayirli gelecek. Mayis da baslayacagiz birer birer guzel haberleri vermeye. Herkese iyi geceler

kürtaj olmaya gittiğimde doğum için gelen biri bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Benim bebeğim sadece 10 haftalıktı o 9 ayı tamamlamıştı. Onu görünce bunda da vardır bir hayır dedim. İlk zamanlar atlatamam gibi geldi, çok ağladım ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. Tabi ki bir burukluk var içimde her hamile haberinde üzülüyorum, devam etseydi hamileliğim 3 ay sonra doğuracaktım diyorum ama hayat devam ediyor yeni umutlarla. Her şerde vardır bir hayır deyip önümüze bakmamız gerekiyo. İnşallah bu sefer hepimiz mutlu sona ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…