Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Bende aynisini yapiyorum simdi su kadarlik olmustu su kadar kalmisti. Benimde her hamilelik haberinde boyle bir icim burkuluyor. Esim 2 yildir istiyordu erteledigimde uzuluyorum. Yapacak birsey yok hayatimiza devam etmemiz lazim

Bende aynisini yapiyorum simdi su kadarlik olmustu su kadar kalmisti. Benimde her hamilelik haberinde boyle bir icim burkuluyor. Esim 2 yildir istiyordu erteledigimde uzuluyorum. Yapacak birsey yok hayatimiza devam etmemiz lazim
bana psikolog hayatın boyunca hep bu kıyaslamayı yapacaksın dedi. 10 yaşında olacaktı askere gidecekti vs. aynen de öyle oluyor benimle 1 hafta arası olan bir arkadaşım var fotoğraf attıkça içim burkuluyor. Kesinlikle kıskanma değil ama bir garip oluyorum.

Anne olmak ne kadar zormuş. Allah sabır versin hepimize.Rahmetini üzerimizden eksik etme Rabbim

ben okumuştum o kitabı yine okumak iyi gelecek gerçekten

canım benim kızkardeşim 2. tüp bebek denemesinde 31 haftalık kızı doğdu 6 gün yaşadı vefat etti cok zor karnında büyüsün tekmelerini hisset odasını giysilerini hazırla ve elin boş hastaneden gel allah hiçbir kadına yaşatmasın. kızkardeşim çok zor atlattı sütü geldi evladı yoktu inanın şuan bizlerin yaşadığı hiçbirşey değil onların yanında.

o hep olacak sanırım benim bebek sağlıklı bir gebelik olsa idi ekimde doğacaktı hatta eşimin doğum gününde doğacaktı. bunu hep düşünüyorum ister istemez. canım nasipten ötesi boş ama inan bundan sonra tedavi ise tedavini ol drunla hep diyolog içinde ol rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı bir gebelik sonucunda evladını göstersin kucağında

Ayy cok uzuldum basıniz sagolsun. Umarim iyidir simdi

Sebebi araştırıldımıydı canım

Kızlar nasilsiniz bugun
Çeşit çeşit plan yapıyorum . Spora gidip 6 kilo versem diyorum . Sonra ya diyorum spor ,daha yeni kürtaj olmuş birine zarar verir mi diyorum vazgeçiyorum. Sonra kürlere başlasam diyorum.. off onlar da kilo yapıyor .. karışık duygular yani

canım kürtajdan 20-25 gün sonra spora başladım. Çok ağır spor değil tabi orta tempo yürüyüş sadece 3 kilo verdim. İnsan kendini biraz daha iyi hissediyo

canım kürtajdan 20-25 gün sonra spora başladım. Çok ağır spor değil tabi orta tempo yürüyüş sadece 3 kilo verdim. İnsan kendini biraz daha iyi hissediyo
Aynen spor insanın moralini düzeltiyor . Yürüyüş sıkıntı yapmaz zannımca. Dr uma da soracağım cuma günü

Cnm bende başlayım diyorum kilo vermem lazım. Adet olmak uzereyim. Yarin insallah yuruyerek baslama karari aldim

Aynen spor insanın moralini düzeltiyor . Yürüyüş sıkıntı yapmaz zannımca. Dr uma da soracağım cuma günü
ani hareketler yapmamak gerekiyo bir süre. Yürüyüş hamilelikte bile tavsiye ediliyor sonuçta dedim başladım bende. Bu ayda hamilelik olmazsa biraz tempo arttırıp biraz daha vermek için uğraşıcam artık
Tebrik ederim darısı başımıza
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…