Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kızlar nasilsiniz bugun

canım regaip kandilin mübarek olsun gönlüne göre versin rabbim inşallah.

Ben daha iyiyim şükür dr gittim. hgb düşmüş pazartesi 464 idi bugün 194 dr çok iyi dedi artık haftada bir kan vereceğim.

sen nasılsın

Sebebi araştırıldımıydı canım

canım dr rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu erken doğum için sonrasında tekrar tüp bebek denedi. şükürler olsun oğluşu oldu 2015 yılında. zamanında sağlıktla doğdu ama devamlı yattı.

Buyılda kendiğilinden hamile kaldı ocak 30da kızı oldu. mucize gibiydi. şimdi iki evladı var

rabbim öncelikle hiç çocuk sahibi olmayan hanımlara sonra bizlere nasip etsin sağlıkla inşallah

Ayy cok uzuldum basıniz sagolsun. Umarim iyidir simdi

iyi şükür canım. 2015 mart ayında tüp bebek ile oğluşu oldu.

haziranda gebe kaldı kendiğilrden nasıl olsa olmuyor diye korunmuyordu 30 ocakta kızı oldu.

rabbim hayırlısı ile bizlerede nasip etsin inşallah

Aminn.. Amin ..Amin Allah çocuklarını kendine bağışlasın. Ne mutlu . Bu mübarek günde bizleri de sevindirsin Rabbim

Sevindim cnm o da birkac haftaya duser sende adet olursun.
Sizlerinde kandili mübarek olsun. Allah herkesin gonlune gore versin.
Bu arada kasık ağrılarım var buyuk ihtimalle adetim agrili gececek.

Ben 1 tane kayip yasadim da hemen istesem yaparlar mi bilmiyorum
benim de 1 kaybım oldu. İlk düşükte yapmak istemiyolar bazı doktorlar. Tanıdık vasıtasıyla yaptırabildim. Muhtemelen 2. Hamilelikte sulandırıcı kullanıcam çünkü pıhtılaşma çıktı bende.

Bende yaptirmak istiyorum bakalim insallah yaptira bilirim arastirmadan randevu alacam insallah yaparlar

Arastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazim

Arastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazim
Geçmiş olsun canlar. Mağlesef kayıplardan sonra araştırılıyor bazı şeyler. Çok iyi araştırmak lazım. Dr lar bazen es geçiyor sanki . Belki de kısmet bilemiyorum. Kürtajdan sonra duygu durumum bulanık benim de
Az önce benimle aynı dönem tedavi gören ve düşük yapan arkadaşımla konuştum . Beynim yandı. Moralimi acaip bozdu
Allah sabır versin herbirimize. Rabbim bir daha böyle acı sonlar yaşatmasın

Tanidik kimse yoktu normal sansimi denemek istedim gittim. Sagolsun doktor bey hemen yapti. Fakat devlet hastanesi oldugu icin normalde 20 gunde cikan sonuclar 2 ayda cikiyor bunu bilerek gitmek lazim.

Peki sizde pihtilasma oldugu bu testler sayesindemi anlasildi acaba?

Canim istanbulda kanuni sultan suleyman hastanesinde genetik bolumden randevu aldim ben. Orda yaptirdilar. Cunku bu genetik bolumu ile ilgiliymis. İsmi tibbi genetik olarak geciyor.

ben direk hematolojiye gittim canım. Kadın doğum yönlendirsin seni dediler ama tanıdık girince testi yaptılar. Benim olduğum yerde sadece üniversite hast. Yapıyo araştırma yapmıyo testi

canım benimde 1,5 ayda çıktı. Senin şansına doktor iyi çıkmış :) benim test sonucumda sadece 1 gende taşıyıcı çıktım. Bebeğimin de kalbi durdu kendiliğinden düşmedi o yüzden pıhtılaşma büyük bir ihtimalle sebep oldu

Kizlar merhaba ben bugun coraspin icmeye basladim adetim yaklasti, kasik agrim var. Belki coraspin ise yarar birde civan percemi cayi mi icsem? Bir fikriniz var mi ikisi agir mi olur?

Benimde bebegmin kalbi durdu dusmedi. Maalesef o yuzden kurtaj oldum. Cok merak ediyorum acaba bende ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…