- Konu Sahibi leylimley33
-
Cok tesekkur ederimOzel hastane ve bazı ozel laboratuvarlarda da var. Ama devlette universite hastanelerinde de var diye biliyorum
Kızlar nasilsiniz bugun
Sebebi araştırıldımıydı canım
Ayy cok uzuldum basıniz sagolsun. Umarim iyidir simdi
Aminn.. Amin ..Amin Allah çocuklarını kendine bağışlasın. Ne mutlu . Bu mübarek günde bizleri de sevindirsin Rabbimcanım dr rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu erken doğum için sonrasında tekrar tüp bebek denedi. şükürler olsun oğluşu oldu 2015 yılında. zamanında sağlıktla doğdu ama devamlı yattı.
Buyılda kendiğilinden hamile kaldı ocak 30da kızı oldu. mucize gibiydi. şimdi iki evladı var
rabbim öncelikle hiç çocuk sahibi olmayan hanımlara sonra bizlere nasip etsin sağlıkla inşallah
Sevindim cnm o da birkac haftaya duser sende adet olursun.canım regaip kandilin mübarek olsun gönlüne göre versin rabbim inşallah.
Ben daha iyiyim şükür dr gittim. hgb düşmüş pazartesi 464 idi bugün 194 dr çok iyi dedi artık haftada bir kan vereceğim.
sen nasılsın
Ben istanbulda kanuni sultan suleyman hastanesine gittim. Orada vardi.Kizlar bu genetik bolumu sadece arastirma hastanelerinde mj oluyo
Ben 1 tane kayip yasadim da hemen istesem yaparlar mi bilmiyorumBen istanbulda kanuni sultan suleyman hastanesine gittim. Orada vardi.
benim de 1 kaybım oldu. İlk düşükte yapmak istemiyolar bazı doktorlar. Tanıdık vasıtasıyla yaptırabildim. Muhtemelen 2. Hamilelikte sulandırıcı kullanıcam çünkü pıhtılaşma çıktı bende.Ben 1 tane kayip yasadim da hemen istesem yaparlar mi bilmiyorum
Bende yaptirmak istiyorum bakalim insallah yaptira bilirim arastirmadan randevu alacam insallah yaparlarbenim de 1 kaybım oldu. İlk düşükte yapmak istemiyolar bazı doktorlar. Tanıdık vasıtasıyla yaptırabildim. Muhtemelen 2. Hamilelikte sulandırıcı kullanıcam çünkü pıhtılaşma çıktı bende.
Arastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazimbenim de 1 kaybım oldu. İlk düşükte yapmak istemiyolar bazı doktorlar. Tanıdık vasıtasıyla yaptırabildim. Muhtemelen 2. Hamilelikte sulandırıcı kullanıcam çünkü pıhtılaşma çıktı bende.
Geçmiş olsun canlar. Mağlesef kayıplardan sonra araştırılıyor bazı şeyler. Çok iyi araştırmak lazım. Dr lar bazen es geçiyor sanki . Belki de kısmet bilemiyorum. Kürtajdan sonra duygu durumum bulanık benim deArastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazim
Bende bir tane kayip yasadim. Ama yinede yapti doktor bey hic bsey de demedi. Ben anlttm ilkinde olmasi cok normal karsilanir dedi ama yinede testlerini yapalim dedi. Benim istememe firsat bile vermedi.Ben 1 tane kayip yasadim da hemen istesem yaparlar mi bilmiyorum
Tanidik kimse yoktu normal sansimi denemek istedim gittim. Sagolsun doktor bey hemen yapti. Fakat devlet hastanesi oldugu icin normalde 20 gunde cikan sonuclar 2 ayda cikiyor bunu bilerek gitmek lazim.benim de 1 kaybım oldu. İlk düşükte yapmak istemiyolar bazı doktorlar. Tanıdık vasıtasıyla yaptırabildim. Muhtemelen 2. Hamilelikte sulandırıcı kullanıcam çünkü pıhtılaşma çıktı bende.
Canim istanbulda kanuni sultan suleyman hastanesinde genetik bolumden randevu aldim ben. Orda yaptirdilar. Cunku bu genetik bolumu ile ilgiliymis. İsmi tibbi genetik olarak geciyor.Arastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazim
ben direk hematolojiye gittim canım. Kadın doğum yönlendirsin seni dediler ama tanıdık girince testi yaptılar. Benim olduğum yerde sadece üniversite hast. Yapıyo araştırma yapmıyo testiArastirma hastanesinde de kadin doguma mi gidiyosunuz bana dahiliye ye git o seni yonlendirir dediler ama bakalim benim kanimin pirtilasmasi gibi bi durumu da olabilir ikisine de baktirmam lazim
canım benimde 1,5 ayda çıktı. Senin şansına doktor iyi çıkmış :) benim test sonucumda sadece 1 gende taşıyıcı çıktım. Bebeğimin de kalbi durdu kendiliğinden düşmedi o yüzden pıhtılaşma büyük bir ihtimalle sebep olduTanidik kimse yoktu normal sansimi denemek istedim gittim. Sagolsun doktor bey hemen yapti. Fakat devlet hastanesi oldugu icin normalde 20 gunde cikan sonuclar 2 ayda cikiyor bunu bilerek gitmek lazim.
Peki sizde pihtilasma oldugu bu testler sayesindemi anlasildi acaba?
Benimde bebegmin kalbi durdu dusmedi. Maalesef o yuzden kurtaj oldum. Cok merak ediyorum acaba bende ne cikacakcanım benimde 1,5 ayda çıktı. Senin şansına doktor iyi çıkmış :) benim test sonucumda sadece 1 gende taşıyıcı çıktım. Bebeğimin de kalbi durdu kendiliğinden düşmedi o yüzden pıhtılaşma büyük bir ihtimalle sebep oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?