Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Bende 17 ocakta kurtaj oldum 8+6 da kalbi durmus. İnsallah en yakin zamanla saglik ve sihhatle kucagina alabileceğin bebegine hamilelik haberini aliriz

Bende 17 ocakta kurtaj oldum 8+6 da kalbi durmus. İnsallah en yakin zamanla saglik ve sihhatle kucagina alabileceğin bebegine hamilelik haberini aliriz
Canım bnde 15 ocakta düşük yaptım ama ben kürtaj olmadım benimde bebeğin kalbi durmuştu sen test falan yaptın mı ve adetlerin nasıl canım

Kizlar merhaba ben bugun coraspin icmeye basladim adetim yaklasti, kasik agrim var. Belki coraspin ise yarar birde civan percemi cayi mi icsem? Bir fikriniz var mi ikisi agir mi olur?
Corasprin kullanmayı bende düşündüm gebelik oncesi kan pihtilasmasini önler diye. Bir çok sayfa okudum ve ne kadar masum görünsede doktorun onermedigi bir ilacı kullanmamaya karar verdim. Civan percemi doğal bir şey olduğu için daha makul olabilir.

Canım bnde 15 ocakta düşük yaptım ama ben kürtaj olmadım benimde bebeğin kalbi durmuştu sen test falan yaptın mı ve adetlerin nasıl canım
Canim ben kan pihtilasmasi icin ve kromozom anomalisi icin test yaptirdim. Sonuclar mayis 2 de cikacak.
Yeni 2. Adetimi oldum. 30 gunde bir tekrarlamaya basladi. Normalde de gunu gunune olurdum zaten sanirim duzeliyor.

Gebelik de degil cnm adet olana kadar genc kizkende icerdim ben. Evlenince adet surem uzadi icmiyordum. Simdide biraz daha kolay adet olmak icin ictim bugun 2. günüm ikisini ayni anda icsem agir mi olur

Uc adet gormemi istedi. Bende tahlil sonuclarmi bekliorm. Ancak birbirine denk gelir. İnsallah mayis dan snra dusunuyorum.
ben 2 adet gördükten sonra yeniden denemeye başladık. ama bu ay olmadı sanırım adet günüm bugün. Dün test yaptım dayanamayıp ve tek çizgiyi gördüm artık hayırlısı olsun inşallah kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda

İnsallah suan tek duam saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamiz Rabbim hic kimseyede boyle acilar yasatmasin

Ben uni hastanesinden randevu almaya calistim ama 2 dusukte genetik test yapmiyoruz dediler bilginiz var mi illa ozelde mi yapmaliyim

10 subatta kurtaj oldum 51 gun sonunda adet oldum oda kahverengi ve kirmizi lekeler halinde ne zaman duzelir ki bu durum ya

Diğer sayfaları okuyamadi. 20 Şubat da kalp atışı durduğu icin 56 günlük bebegimi kürtaj ile aldılar. Doktor 3 hafta ilişki olmasın sonrasinda da en az iki adet dönemi korunun dedi. Çok zor zamanlardı benim icin çünkü ikinci gebeligimdi. Ilki agustos ayında ve malesef dış gebelik. Kurtaj sonrası ilk adetimi kurtajin 37. Gunu oldum. Simdi ikinci adetimi bekliyorum. Iki haftadir folik asit icmeye başladım. Bu arada genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptirdum. Pıhtılaşmanin sonucunu bu hafta almayi bekliyorum. Siz bu arada ne yaptınız? Yeni bir hamileligi ne zaman düşünmeye baslayacaksiniz?

Biraz israr etmek lazim ilk dusukte yaptiranlar var
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama benim genetik testler icin gittigim doktor bir dış vebelik ve bir kalbi duran bebek olmak uzere iki kaybim olmasına rağmen yapti. Hatta tek kaybım olsa bile gerekli testleri isteyecek gibi bir izlenim uyandı bende. Kesinlikle ısrarcı olmalısıniz. Gerekiyorsa 3 oldu dersiniz cunku herhangi bir evrak istemiyorlar.

Arkadaslar istanbul da yasayanlar Kanuni sultan suleyman hastanesinden tibbi genetikten randevu alip testlerini yaptirabilir. Benm ilk gebeliğimde kurtaj oldu. Benm ilk dusuk olmasina ragmen testlermi yaptilar. Bosuna para vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…