- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
Bende 17 ocakta kurtaj oldum 8+6 da kalbi durmus. İnsallah en yakin zamanla saglik ve sihhatle kucagina alabileceğin bebegine hamilelik haberini alirizcanım benimde 1,5 ayda çıktı. Senin şansına doktor iyi çıkmış :) benim test sonucumda sadece 1 gende taşıyıcı çıktım. Bebeğimin de kalbi durdu kendiliğinden düşmedi o yüzden pıhtılaşma büyük bir ihtimalle sebep oldu
Canım bnde 15 ocakta düşük yaptım ama ben kürtaj olmadım benimde bebeğin kalbi durmuştu sen test falan yaptın mı ve adetlerin nasıl canımBende 17 ocakta kurtaj oldum 8+6 da kalbi durmus. İnsallah en yakin zamanla saglik ve sihhatle kucagina alabileceğin bebegine hamilelik haberini aliriz
Corasprin kullanmayı bende düşündüm gebelik oncesi kan pihtilasmasini önler diye. Bir çok sayfa okudum ve ne kadar masum görünsede doktorun onermedigi bir ilacı kullanmamaya karar verdim. Civan percemi doğal bir şey olduğu için daha makul olabilir.Kizlar merhaba ben bugun coraspin icmeye basladim adetim yaklasti, kasik agrim var. Belki coraspin ise yarar birde civan percemi cayi mi icsem? Bir fikriniz var mi ikisi agir mi olur?
Canim ben kan pihtilasmasi icin ve kromozom anomalisi icin test yaptirdim. Sonuclar mayis 2 de cikacak.Canım bnde 15 ocakta düşük yaptım ama ben kürtaj olmadım benimde bebeğin kalbi durmuştu sen test falan yaptın mı ve adetlerin nasıl canım
Gebelik de degil cnm adet olana kadar genc kizkende icerdim ben. Evlenince adet surem uzadi icmiyordum. Simdide biraz daha kolay adet olmak icin ictim bugun 2. günüm ikisini ayni anda icsem agir mi olurCorasprin kullanmayı bende düşündüm gebelik oncesi kan pihtilasmasini önler diye. Bir çok sayfa okudum ve ne kadar masum görünsede doktorun onermedigi bir ilacı kullanmamaya karar verdim. Civan percemi doğal bir şey olduğu için daha makul olabilir.
İnşallah canım benim. Bende 7 ocakta kürtaj oldum. Doktor ne kadar korunmanızı tavsiye etti?Bende 17 ocakta kurtaj oldum 8+6 da kalbi durmus. İnsallah en yakin zamanla saglik ve sihhatle kucagina alabileceğin bebegine hamilelik haberini aliriz
Uc adet gormemi istedi. Bende tahlil sonuclarmi bekliorm. Ancak birbirine denk gelir. İnsallah mayis dan snra dusunuyorum.İnşallah canım benim. Bende 7 ocakta kürtaj oldum. Doktor ne kadar korunmanızı tavsiye etti?
ben 2 adet gördükten sonra yeniden denemeye başladık. ama bu ay olmadı sanırım adet günüm bugün. Dün test yaptım dayanamayıp ve tek çizgiyi gördümUc adet gormemi istedi. Bende tahlil sonuclarmi bekliorm. Ancak birbirine denk gelir. İnsallah mayis dan snra dusunuyorum.
İnsallah suan tek duam saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamiz Rabbim hic kimseyede boyle acilar yasatmasinben 2 adet gördükten sonra yeniden denemeye başladık. ama bu ay olmadı sanırım adet günüm bugün. Dün test yaptım dayanamayıp ve tek çizgiyi gördümartık hayırlısı olsun inşallah kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda
Biraz israr etmek lazim ilk dusukte yaptiranlar varBen uni hastanesinden randevu almaya calistim ama 2 dusukte genetik test yapmiyoruz dedilerbilginiz var mi illa ozelde mi yapmaliyim
Ayyy ben de hic israrci olamiyorum yaa.. Telefonla görüştüm. Yuz yuzede sansimi deniyum mademBiraz israr etmek lazim ilk dusukte yaptiranlar var
Benim ablamda devlette genetik testi yaptırdı canım 2düşügü vardı ama hastaneye 3 düşük dedi 3 düşükten sonrasına bakıyolarmısAyyy ben de hic israrci olamiyorum yaa.. Telefonla görüştüm. Yuz yuzede sansimi deniyum madem
Diğer sayfaları okuyamadi. 20 Şubat da kalp atışı durduğu icin 56 günlük bebegimi kürtaj ile aldılar. Doktor 3 hafta ilişki olmasın sonrasinda da en az iki adet dönemi korunun dedi. Çok zor zamanlardı benim icin çünkü ikinci gebeligimdi. Ilki agustos ayında ve malesef dış gebelik. Kurtaj sonrası ilk adetimi kurtajin 37. Gunu oldum. Simdi ikinci adetimi bekliyorum. Iki haftadir folik asit icmeye başladım. Bu arada genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptirdum. Pıhtılaşmanin sonucunu bu hafta almayi bekliyorum. Siz bu arada ne yaptınız? Yeni bir hamileligi ne zaman düşünmeye baslayacaksiniz?Kizlar merhaba.ben ayın 9 unda bebegimin kalbinin atmaması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.bu hafta daha iyiyim cok şükür.dun dr kontrolum vardı.parca filan kalmamış cok şükür.ama rahim yapın farklı dedi.perde varmış.8 yaşında bir oglum var.ozaman dr hicbir sey dememisti.bu drum hamilelikte fark edilmeyebilir dedi.daha cok hamilelik öncesi ve bu tarz işlemler esnasında görülür fark edilir dedi.ama sorun degil sıkıntı yok dedi.sadece bilgin olsun dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit iç dedi.simdi ben bu cinsellik konusunda çekiniyorum.acaba sıkıntı ne bilim acı duyulur mu ki kürtaj sonrası.gebe kalali bayagidir esimle birlikte olmadık.birde regl nezaman olurum dedim.dr 15 gun sonra filan olursun duzensizlik olabilir defi.adetinin 4.5.gunleri yogun kanaman olursa mutlaka gel dedi.insallah bu süreci insallah kolayca atlatır ve sağlıklı hamilelelikler yaşarız.
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama benim genetik testler icin gittigim doktor bir dış vebelik ve bir kalbi duran bebek olmak uzere iki kaybim olmasına rağmen yapti. Hatta tek kaybım olsa bile gerekli testleri isteyecek gibi bir izlenim uyandı bende. Kesinlikle ısrarcı olmalısıniz. Gerekiyorsa 3 oldu dersiniz cunku herhangi bir evrak istemiyorlar.Biraz israr etmek lazim ilk dusukte yaptiranlar var
Canim nerde yasiyorsun istanbul dami?Ben uni hastanesinden randevu almaya calistim ama 2 dusukte genetik test yapmiyoruz dedilerbilginiz var mi illa ozelde mi yapmaliyim
Diyarbakirdayim canim. Tek uni var zaten. Ozel lab merkezi de baktim ama bulamadim malesefCanim nerde yasiyorsun istanbul dami?
Sistemde belli olmuyor mu acabaBenim ablamda devlette genetik testi yaptırdı canım 2düşügü vardı ama hastaneye 3 düşük dedi 3 düşükten sonrasına bakıyolarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?