Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Sistemde belli olmuyor mu acaba
Hayır canım sistemde böyle seylere bakmıyorlar ilk sen ne anlatırsan onu kaydediyolar zaten direk soruya baslıyolar kaç yılllık evlisin cocgun varmı kaç düşük var hepsini onlar soruyor yani bnde devletten bi kaç kan testi istedim 1senelik evliyim demedim mesela 4sene diye yalan söylemek zorunda kalmıstım 1sene diyince daha erken gidip deneyin dedikleri cok oldu hemen araştırmaya başlamıyolar çok nadir varsa vardır ama bana hiç denk gelmedi. Bu arada bnde kanuni sultan süleymana gtmiştim.

Ben uni hastanesinden randevu almaya calistim ama 2 dusukte genetik test yapmiyoruz dediler bilginiz var mi illa ozelde mi yapmaliyim
CANIM BEN 1 KEZ KÜRTAJ OLMAMA rağmen özelde doktor bir kağıt verdi al bunu götür dedi üniversite hastanesine bağlı gnetik arastırma yapılan bir yere gönderdi genetik doktoru filan vardı işte orada hem genetik testler hem pıhtılaşma filan hepsine bakılıyor su an benim hemde her sey ücretsiz

Canım benim 2 ay korunmamizi istedi.folik asit kullan 2 ay dedi.sonra bırak fazlası da iyi degil dedi.benim 9 nisanda 2 ay olacak kürtaj olalı.ilk adetimi 31.gun oldum.10 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyor düzensizlik olmazsa tabiki.sonra dr gidicem insallaj.rahim toparlandiysa korunmayı birakicam.benimde rahimde perde varmış.dr sorun yok sıkıntı yapma dedi ama aklıma takıldı.dr benden herhangi bir tahlil yaptırmami istemedi.benim 8 yasinda bir oglum var cok şükür.ona kardes istemistik ama kürtaj oldum malesef

10 subatta kurtaj oldum 51 gun sonunda adet oldum oda kahverengi ve kirmizi lekeler halinde ne zaman duzelir ki bu durum ya
Canım bende 9 subatta kurtaj oldum.31.gün adet oldum ama cok ağrılı gecti benim.eger duzensizlik olmazsa 10 nisanda 2.adetimi bekliyorum.ama korkuyorumda agrili olmaz inşallah

Ben 2.5 yillik evliyim dedim ona bile daha erken dedi. Yasim 28 dedim daha gencsin dedi. Saka gibi ben iyisi mi direk gideyim

Insallah sonuclarin temiz cikmistir canim

Insallah temiz cikar sonuclarin canim

Tedavisi var mi. Annede de dusuk hikayesi var miydi
Genetik bozuklukların genelde tedavisi olmuyor canım annemde 6 cocuk dogurmuş hiç düşügü olmayan biri ablamda arastırdılar düşüklerinden sonra bütün kardeşlerimde bnde çıktı . Vardır bundada bi hayır.

Doktorum da bana buyuk oranda tedavisi olmuyor dedi. Allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana

Bende hamileydim 8 haftalik bebegimin drye gittigimde bana 6 haftalik iken bebegimin öldügü söylemesi sok olduk biz, tekrar cocuk istemiyoruz bize fazla agir geldi bebegimizi kaybettik kaybedeli hala aklimiza geliyor bebek görsek kafamizi ceviririz yani esim cok bakiyoe bebeklere icinden üzüldügü anliyorum birbirimizin üstüne gitmiyoruz bebek konusunda, kürtaj olduktan 1 hafta sonra iliskiye girdik korkmaniza gerek yok o kürtaj bize agir baski yapti acir falan derken kendimizi kandiriyoruz aslinda öyle degil

Buraya daha önce yazmistin forumun diger hamilelik kisminda bebegimi kaybettim diye bir baslik var sabit. Bir oraya goz gezdirirmisin. Dogumda kaybedenler 39. Haftada kaybedenler. Bizim yasadiklarimiz onlarin yaninda ne ki. Bir daha olur bu kadar uzulmeyin. Benim etrafimda 12 haftasi dolmadan o kadar cok bebek kaybeden varmış ki herkesin başına gelmiş

Acaba babalardan gelen bir bozukluk mu yoksa hepsi kadinlardan mi kaynaklaniyor

Acaba babalardan gelen bir bozukluk mu yoksa hepsi kadinlardan mi kaynaklaniyor
Farketmiyor canım bnim annemden gelen genetik rahatsızlıkmıs babamda sonuclar temiz cıktı. Hepimizde annemin geni agır basmış bizde annm gibi taşıyıcı çıktık. Mesela ablamda genetik rahatsızlıgı var kızı oldu ama babasının genlerini tasıyor genetik ona geçmemiş .

Merhaba arkadaşlar bende gittiğimde genetik testi isteyeceğim bakalım dr ne diyecek

nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…