- Konu Sahibi leylimley33
-
Hayır canım sistemde böyle seylere bakmıyorlar ilk sen ne anlatırsan onu kaydediyolar zaten direk soruya baslıyolar kaç yılllık evlisin cocgun varmı kaç düşük var hepsini onlar soruyor yani bnde devletten bi kaç kan testi istedim 1senelik evliyim demedim mesela 4sene diye yalan söylemek zorunda kalmıstım 1sene diyince daha erken gidip deneyin dedikleri cok oldu hemen araştırmaya başlamıyolar çok nadir varsa vardır ama bana hiç denk gelmedi. Bu arada bnde kanuni sultan süleymana gtmiştim.Sistemde belli olmuyor mu acaba
CANIM BEN 1 KEZ KÜRTAJ OLMAMA rağmen özelde doktor bir kağıt verdi al bunu götür dedi üniversite hastanesine bağlı gnetik arastırma yapılan bir yere gönderdi genetik doktoru filan vardı işte orada hem genetik testler hem pıhtılaşma filan hepsine bakılıyor su an benim hemde her sey ücretsizBen uni hastanesinden randevu almaya calistim ama 2 dusukte genetik test yapmiyoruz dedilerbilginiz var mi illa ozelde mi yapmaliyim
Canım benim 2 ay korunmamizi istedi.folik asit kullan 2 ay dedi.sonra bırak fazlası da iyi degil dedi.benim 9 nisanda 2 ay olacak kürtaj olalı.ilk adetimi 31.gun oldum.10 nisan gibi 2.adetimi olmam gerekiyor düzensizlik olmazsa tabiki.sonra dr gidicem insallaj.rahim toparlandiysa korunmayı birakicam.benimde rahimde perde varmış.dr sorun yok sıkıntı yapma dedi ama aklıma takıldı.dr benden herhangi bir tahlil yaptırmami istemedi.benim 8 yasinda bir oglum var cok şükür.ona kardes istemistik ama kürtaj oldum malesefDiğer sayfaları okuyamadi. 20 Şubat da kalp atışı durduğu icin 56 günlük bebegimi kürtaj ile aldılar. Doktor 3 hafta ilişki olmasın sonrasinda da en az iki adet dönemi korunun dedi. Çok zor zamanlardı benim icin çünkü ikinci gebeligimdi. Ilki agustos ayında ve malesef dış gebelik. Kurtaj sonrası ilk adetimi kurtajin 37. Gunu oldum. Simdi ikinci adetimi bekliyorum. Iki haftadir folik asit icmeye başladım. Bu arada genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptirdum. Pıhtılaşmanin sonucunu bu hafta almayi bekliyorum. Siz bu arada ne yaptınız? Yeni bir hamileligi ne zaman düşünmeye baslayacaksiniz?
Canım bende 9 subatta kurtaj oldum.31.gün adet oldum ama cok ağrılı gecti benim.eger duzensizlik olmazsa 10 nisanda 2.adetimi bekliyorum.ama korkuyorumda agrili olmaz inşallah10 subatta kurtaj oldum 51 gun sonunda adet oldum oda kahverengi ve kirmizi lekeler halinde ne zaman duzelir ki bu durum ya
Ben 2.5 yillik evliyim dedim ona bile daha erken dedi. Yasim 28 dedim daha gencsin dedi. Saka gibiHayır canım sistemde böyle seylere bakmıyorlar ilk sen ne anlatırsan onu kaydediyolar zaten direk soruya baslıyolar kaç yılllık evlisin cocgun varmı kaç düşük var hepsini onlar soruyor yani bnde devletten bi kaç kan testi istedim 1senelik evliyim demedim mesela 4sene diye yalan söylemek zorunda kalmıstım 1sene diyince daha erken gidip deneyin dedikleri cok oldu hemen araştırmaya başlamıyolar çok nadir varsa vardır ama bana hiç denk gelmedi. Bu arada bnde kanuni sultan süleymana gtmiştim.
Insallah sonuclarin temiz cikmistir canimHayır canım sistemde böyle seylere bakmıyorlar ilk sen ne anlatırsan onu kaydediyolar zaten direk soruya baslıyolar kaç yılllık evlisin cocgun varmı kaç düşük var hepsini onlar soruyor yani bnde devletten bi kaç kan testi istedim 1senelik evliyim demedim mesela 4sene diye yalan söylemek zorunda kalmıstım 1sene diyince daha erken gidip deneyin dedikleri cok oldu hemen araştırmaya başlamıyolar çok nadir varsa vardır ama bana hiç denk gelmedi. Bu arada bnde kanuni sultan süleymana gtmiştim.
Insallah temiz cikar sonuclarin canimCANIM BEN 1 KEZ KÜRTAJ OLMAMA rağmen özelde doktor bir kağıt verdi al bunu götür dedi üniversite hastanesine bağlı gnetik arastırma yapılan bir yere gönderdi genetik doktoru filan vardı işte orada hem genetik testler hem pıhtılaşma filan hepsine bakılıyor su an benim hemde her sey ücretsiz
inşallah canımInsallah temiz cikar sonuclarin canim
Malesef canım genetik rahatsızlıgım varmış anneden gelenInsallah sonuclarin temiz cikmistir canim
Tedavisi var mi. Annede de dusuk hikayesi var miydiMalesef canım genetik rahatsızlıgım varmış anneden gelen
Genetik bozuklukların genelde tedavisi olmuyor canım annemde 6 cocuk dogurmuş hiç düşügü olmayan biri ablamda arastırdılar düşüklerinden sonra bütün kardeşlerimde bnde çıktı . Vardır bundada bi hayır.Tedavisi var mi. Annede de dusuk hikayesi var miydi
Doktorum da bana buyuk oranda tedavisi olmuyor dedi. Allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sanaGenetik bozuklukların genelde tedavisi olmuyor canım annemde 6 cocuk dogurmuş hiç düşügü olmayan biri ablamda arastırdılar düşüklerinden sonra bütün kardeşlerimde bnde çıktı . Vardır bundada bi hayır.
Sagol canım rabbim sanada ve tüm isteyenlerede nasip eder inşallahDoktorum da bana buyuk oranda tedavisi olmuyor dedi. Allah tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana
Bende hamileydim 8 haftalik bebegimin drye gittigimde bana 6 haftalik iken bebegimin öldügü söylemesi sok olduk biz, tekrar cocuk istemiyoruz bize fazla agir geldi bebegimizi kaybettik kaybedeli hala aklimiza geliyor bebek görsek kafamizi ceviririz yani esim cok bakiyoe bebeklere icinden üzüldügü anliyorum birbirimizin üstüne gitmiyoruz bebek konusunda, kürtaj olduktan 1 hafta sonra iliskiye girdik korkmaniza gerek yok o kürtaj bize agir baski yapti acir falan derken kendimizi kandiriyoruz aslinda öyle degilKizlar merhaba.ben ayın 9 unda bebegimin kalbinin atmaması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.bu hafta daha iyiyim cok şükür.dun dr kontrolum vardı.parca filan kalmamış cok şükür.ama rahim yapın farklı dedi.perde varmış.8 yaşında bir oglum var.ozaman dr hicbir sey dememisti.bu drum hamilelikte fark edilmeyebilir dedi.daha cok hamilelik öncesi ve bu tarz işlemler esnasında görülür fark edilir dedi.ama sorun degil sıkıntı yok dedi.sadece bilgin olsun dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit iç dedi.simdi ben bu cinsellik konusunda çekiniyorum.acaba sıkıntı ne bilim acı duyulur mu ki kürtaj sonrası.gebe kalali bayagidir esimle birlikte olmadık.birde regl nezaman olurum dedim.dr 15 gun sonra filan olursun duzensizlik olabilir defi.adetinin 4.5.gunleri yogun kanaman olursa mutlaka gel dedi.insallah bu süreci insallah kolayca atlatır ve sağlıklı hamilelelikler yaşarız.
Canim benim 2 düşügim var yapti bana unv hastanesi bidaha mi gitsen sorsanDiyarbakirdayim canim. Tek uni var zaten. Ozel lab merkezi de baktim ama bulamadim malesef
Buraya daha önce yazmistin forumun diger hamilelik kisminda bebegimi kaybettim diye bir baslik var sabit. Bir oraya goz gezdirirmisin. Dogumda kaybedenler 39. Haftada kaybedenler. Bizim yasadiklarimiz onlarin yaninda ne ki. Bir daha olur bu kadar uzulmeyin. Benim etrafimda 12 haftasi dolmadan o kadar cok bebek kaybeden varmış ki herkesin başına gelmişBende hamileydim 8 haftalik bebegimin drye gittigimde bana 6 haftalik iken bebegimin öldügü söylemesi sok olduk biz, tekrar cocuk istemiyoruz bize fazla agir geldi bebegimizi kaybettik kaybedeli hala aklimiza geliyor bebek görsek kafamizi ceviririz yani esim cok bakiyoe bebeklere icinden üzüldügü anliyorum birbirimizin üstüne gitmiyoruz bebek konusunda, kürtaj olduktan 1 hafta sonra iliskiye girdik korkmaniza gerek yok o kürtaj bize agir baski yapti acir falan derken kendimizi kandiriyoruz aslinda öyle degil
Acaba babalardan gelen bir bozukluk mu yoksa hepsi kadinlardan mi kaynaklaniyorGenetik bozuklukların genelde tedavisi olmuyor canım annemde 6 cocuk dogurmuş hiç düşügü olmayan biri ablamda arastırdılar düşüklerinden sonra bütün kardeşlerimde bnde çıktı . Vardır bundada bi hayır.
Farketmiyor canım bnim annemden gelen genetik rahatsızlıkmıs babamda sonuclar temiz cıktı. Hepimizde annemin geni agır basmış bizde annm gibi taşıyıcı çıktık. Mesela ablamda genetik rahatsızlıgı var kızı oldu ama babasının genlerini tasıyor genetik ona geçmemiş .Acaba babalardan gelen bir bozukluk mu yoksa hepsi kadinlardan mi kaynaklaniyor
Canin senin saglikli bir cocugun var bu da diz gebelik olmadi mi. Sen bilirsin ama bence yaptirtma.Merhaba arkadaşlar bende gittiğimde genetik testi isteyeceğim bakalım dr ne diyecek
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?