- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi leylimley33
-
Evet canim bir daha gidicem kesinlikle. Sonuclarin iyi cikmistir umarimCanim benim 2 düşügim var yapti bana unv hastanesi bidaha mi gitsen sorsan
Bilmiyorum ki bende yaptırmalı mıyım sizleri okuyunca acaba bunuda yapmalımiyım diyorum.Canin senin saglikli bir cocugun var bu da diz gebelik olmadi mi. Sen bilirsin ama bence yaptirtma.
Cnm bazi genetik problemlerin cozumu yok ve ona rağmen sağlıklı çocukları olan çok. Açıkçası ben kendi adıma öğrenmek beni daha çok yoracağı için yaptirtmiycam.Bilmiyorum ki bende yaptırmalı mıyım sizleri okuyunca acaba bunuda yapmalımiyım diyorum.
ANLADIM CANIM BU KONULARDA HİÇ BİLGİM YOKCnm bazi genetik problemlerin cozumu yok ve ona rağmen sağlıklı çocukları olan çok. Açıkçası ben kendi adıma öğrenmek beni daha çok yoracağı için yaptirtmiycam.
Yok cnm evdeyimANLADIM CANIM BU KONULARDA HİÇ BİLGİM YOK
NASILSIN SEN ÇALIŞIYORMUSUN
26. günüm bakalım ne zaman adet olucam hala gogus agrim yok bir adet olacak gibiyim ama olamadimKızlar kürtaj sonrası 2.adetini olan var mı?düzene girdimi regliniz?ben ilk adetimi 31.günde oldum.bakalım 2.adetim kacinci gunde gelicek.eger 31.gun gelicekse 10nisan gibi olmam gerekiyor.ilk adetim cok agrili gecti insallah 2.si agrili gecmez
Ben 2. Adetimi 30 gun sonra oldum. Eski duzenime geri donuyorum sanirim. İlk adetimde cok fazla kasik agrim vardi. Ozellikle sol kasigim cok agridi. Ama 2. Adetimde normal adet agrisi oldu.Kızlar kürtaj sonrası 2.adetini olan var mı?düzene girdimi regliniz?ben ilk adetimi 31.günde oldum.bakalım 2.adetim kacinci gunde gelicek.eger 31.gun gelicekse 10nisan gibi olmam gerekiyor.ilk adetim cok agrili gecti insallah 2.si agrili gecmez
3 adet geçmesi lazımKürtajdan sonra kaç ay beklemek gerekiyor?
Oyle bir kural yok kisiye operasyona baglı3 adet geçmesi lazım
Kisiden kisiye degisiyor doktorunuza sormak lazimKürtajdan sonra kaç ay beklemek gerekiyor?
Ben Ankarada 2 yere sordum.Merhaba arkadaşlar, ben 14 şubatta 8+2'yken kalp durması sonucu kürtaj oldum. 17 gün kanamam sürdü. 36. günde de ilk adetimi oldum. 1 ay iliskiye girmedik. Su anda da korunuyoruz. 2.adetten sonra korunmayı bırakıcam. Doktorlar ilk düşükte sebepleri araştırmıyorlar. Genelde kan pıhtılaşması çıkmış bebeginin kalbi duran annelerde. Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Ya kan pıhtılaşması varsa tekrardan aynı şeyi yaşarsam nolacak? Nasıl bu testi yaptırabilirim. Özel laboratuvarlarda ücreti ne kadar?
Cok sevindim canim insallah guzel haberler alirsin yarin ben bu aykorunmayi biraktim insallah mayis ayinda hamile oldugumu ogrenirimMerhabalar çok mutluyum kanama kesildi kürtajdan 22. gün sonra ohhh şükürler olsun
yarın tekrar kandan değere bakılacak inşallah oda iyice düşmüştür bu süreçte
kızlar adeti yaklaşan varmı gebelik haberi olmak istiyorum sizlerden
İNŞALLAH BİR TANEM. GÜZEL HABERLER VERİRİM SİZLERECok sevindim canim insallah guzel haberler alirsin yarin ben bu aykorunmayi biraktim insallah mayis ayinda hamile oldugumu ogrenirim
Bende 2.adetimi bekliyorum.11 martta oldum ilk adetimi.bugün 26.gün benimde.bakalım bekliyorum bende26. günüm bakalım ne zaman adet olucam hala gogus agrim yok bir adet olacak gibiyim ama olamadim
Benimde bugün 26.günüm.ilkini 31.gun oldum.bekliyorum iste.insallaj hersey duzene girer bir an önceBen 2. Adetimi 30 gun sonra oldum. Eski duzenime geri donuyorum sanirim. İlk adetimde cok fazla kasik agrim vardi. Ozellikle sol kasigim cok agridi. Ama 2. Adetimde normal adet agrisi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?