Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm bazi genetik problemlerin cozumu yok ve ona rağmen sağlıklı çocukları olan çok. Açıkçası ben kendi adıma öğrenmek beni daha çok yoracağı için yaptirtmiycam.
ANLADIM CANIM BU KONULARDA HİÇ BİLGİM YOK
NASILSIN SEN ÇALIŞIYORMUSUN

Kızlar kürtaj sonrası 2.adetini olan var mı?düzene girdimi regliniz?ben ilk adetimi 31.günde oldum.bakalım 2.adetim kacinci gunde gelicek.eger 31.gun gelicekse 10nisan gibi olmam gerekiyor.ilk adetim cok agrili gecti insallah 2.si agrili gecmez

26. günüm bakalım ne zaman adet olucam hala gogus agrim yok bir adet olacak gibiyim ama olamadim

Ben 2. Adetimi 30 gun sonra oldum. Eski duzenime geri donuyorum sanirim. İlk adetimde cok fazla kasik agrim vardi. Ozellikle sol kasigim cok agridi. Ama 2. Adetimde normal adet agrisi oldu.

Merhaba arkadaşlar, ben 14 şubatta 8+2'yken kalp durması sonucu kürtaj oldum. 17 gün kanamam sürdü. 36. günde de ilk adetimi oldum. 1 ay iliskiye girmedik. Su anda da korunuyoruz. 2.adetten sonra korunmayı bırakıcam. Doktorlar ilk düşükte sebepleri araştırmıyorlar. Genelde kan pıhtılaşması çıkmış bebeginin kalbi duran annelerde. Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Ya kan pıhtılaşması varsa tekrardan aynı şeyi yaşarsam nolacak? Nasıl bu testi yaptırabilirim. Özel laboratuvarlarda ücreti ne kadar?

Ben Ankarada 2 yere sordum.
Duzen sadece pihtilasma testlerini 1200tl.
Koru butun genetik arastirmalari 1700tl 'ye yapiyor.
HRS daha uygun diye duydum yaptirtmaktan vazgectigim icin sormadim.

Merhabalar çok mutluyum kanama kesildi kürtajdan 22. gün sonra ohhh şükürler olsun
yarın tekrar kandan değere bakılacak inşallah oda iyice düşmüştür bu süreçte

kızlar adeti yaklaşan varmı gebelik haberi olmak istiyorum sizlerden

Cok sevindim canim insallah guzel haberler alirsin yarin ben bu aykorunmayi biraktim insallah mayis ayinda hamile oldugumu ogrenirim

Cok sevindim canim insallah guzel haberler alirsin yarin ben bu aykorunmayi biraktim insallah mayis ayinda hamile oldugumu ogrenirim
İNŞALLAH BİR TANEM. GÜZEL HABERLER VERİRİM SİZLERE

SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ TEZ ZAMANDA ALIRIZ İNŞALLAH YUMURTLAMA TESTİ KULLANDIN MI HİÇ

Ben 2. Adetimi 30 gun sonra oldum. Eski duzenime geri donuyorum sanirim. İlk adetimde cok fazla kasik agrim vardi. Ozellikle sol kasigim cok agridi. Ama 2. Adetimde normal adet agrisi oldu.
Benimde bugün 26.günüm.ilkini 31.gun oldum.bekliyorum iste.insallaj hersey duzene girer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…