- Konu Sahibi leylimley33
-
Yok canim kullanmadim insallah gerekte kalmazİNŞALLAH BİR TANEM. GÜZEL HABERLER VERİRİM SİZLERE
SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ TEZ ZAMANDA ALIRIZ İNŞALLAH YUMURTLAMA TESTİ KULLANDIN MI HİÇ
Canim sanada cok gecmis olsun.bende senin gibi 2.adet sonrası korunmicam ama korkulatim var.brn ilk kez kurtaj yaşadım.nir oglum var cok sukur kardes istedik ama 6 hafta 3 gunluk kurtaj olmak zorunda kaldım.dr herhangi bir test filan yaptir demedi sanırım ilk kez yaşadığım ici.insallah bir daha yasamayiz bu acıyı.rannim hepimize saglikli gebelikler bebisler nadip etsinMerhaba arkadaşlar, ben 14 şubatta 8+2'yken kalp durması sonucu kürtaj oldum. 17 gün kanamam sürdü. 36. günde de ilk adetimi oldum. 1 ay iliskiye girmedik. Su anda da korunuyoruz. 2.adetten sonra korunmayı bırakıcam. Doktorlar ilk düşükte sebepleri araştırmıyorlar. Genelde kan pıhtılaşması çıkmış bebeginin kalbi duran annelerde. Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Ya kan pıhtılaşması varsa tekrardan aynı şeyi yaşarsam nolacak? Nasıl bu testi yaptırabilirim. Özel laboratuvarlarda ücreti ne kadar?
Canım insallah guzel verirsin bizede umut olur.canım iliskiyi gunasiri mi yapiyorsunuz.ben hamile kaldihim ay oyle yapmıştık.tam yumurtlama günlerini hesaplayamadigim icin sik sik birlikte olmuştuk.insallah bu kez saglikli hamileliklerimiz olur canımCok sevindim canim insallah guzel haberler alirsin yarin ben bu aykorunmayi biraktim insallah mayis ayinda hamile oldugumu ogrenirim
ben gebe kaldığım ay kullandım ve yumurtlamayı yakaladım arkadaşım. inşallah gerek kalmadan olur senin benim korunma sürem bitsen internetten aldım onla takip yapacağım allah nasip ederseYok canim kullanmadim insallah gerekte kalmaz
inşallah yine aynısı olur canım meraktan soruyorum 33 var nickinde mersinlimisinCanım insallah guzel verirsin bizede umut olur.canım iliskiyi gunasiri mi yapiyorsunuz.ben hamile kaldihim ay oyle yapmıştık.tam yumurtlama günlerini hesaplayamadigim icin sik sik birlikte olmuştuk.insallah bu kez saglikli hamileliklerimiz olur canım
Evet canin bi onceki gebeligimde oyle yapmistik kurtajdan sonra 2 adetim yeni bitti simdide oyle yapicaz gun kacirmamak icin insallah hepimiz en kisa zamanda hamilelik haberimzi alirizCanım insallah guzel verirsin bizede umut olur.canım iliskiyi gunasiri mi yapiyorsunuz.ben hamile kaldihim ay oyle yapmıştık.tam yumurtlama günlerini hesaplayamadigim icin sik sik birlikte olmuştuk.insallah bu kez saglikli hamileliklerimiz olur canım
canım geçmiş olsun. rabbim bir daha yaşatmasın.merhabalar
bende maalesef gecen hafta 9+4 olan bebegımı kurtajla aldırdım.kalbı durmus.kurtajdan sonra hıc kanamam olmadı.ve bır hafta sonra doktora gıttıgımde ıcerde kan bırıkmıs sıye bana metiler dıye bır hap verdi.Bu hap sancı yapar dedi ama bunlada kanamam olmadı.Kanama olmazsa napıcam onu anlamadım.Bir hafta sonra birdaha çağırdı
bide bu hamılelık takvımını nasıl kaldırıcam gordukce ıcım cok acıyor
merhabaInsallah sonuclarin temiz cikmistir canim
bende ekim annesiydim canım doğum tarihi 21 ekim görünüyordu.merhaba
bende ekim annesiydim.hatta bebeği kaybettiğin gün sana yazmıstım.bende senden bır hafta sonra kaybettım bebegımı.nasıl toparladınmı kendını.
ben kurtajdan sonra hıc kanama olmamasından dolayı zor gunler gecırıyorum ılac verdıler bakalım neolacak.
Arkadaşım bende aynı seyi yaşadım. Henüz testlerimi yaptirmadim ama bi kaç yer araştırdım istanbulda sende arastiriyomusunMerhaba arkadaşlar, ben 14 şubatta 8+2'yken kalp durması sonucu kürtaj oldum. 17 gün kanamam sürdü. 36. günde de ilk adetimi oldum. 1 ay iliskiye girmedik. Su anda da korunuyoruz. 2.adetten sonra korunmayı bırakıcam. Doktorlar ilk düşükte sebepleri araştırmıyorlar. Genelde kan pıhtılaşması çıkmış bebeginin kalbi duran annelerde. Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Ya kan pıhtılaşması varsa tekrardan aynı şeyi yaşarsam nolacak? Nasıl bu testi yaptırabilirim. Özel laboratuvarlarda ücreti ne kadar?
merhaba
bende ekim annesiydim.hatta bebeği kaybettiğin gün sana yazmıstım.bende senden bır hafta sonra kaybettım bebegımı.nasıl toparladınmı kendını.
ben kurtajdan sonra hıc kanama olmamasından dolayı zor gunler gecırıyorum ılac verdıler bakalım neolacak.
Bende ekim annesiydim nasip deilmiş.. sağlıkla kucağımıza alicaz evlatlarımızı insallahbende ekim annesiydim canım doğum tarihi 21 ekim görünüyordu.
allah tekrardan sağlıkla nasip edecek inşallah
Ben Ankarada 2 yere sordum.
Duzen sadece pihtilasma testlerini 1200tl.
Koru butun genetik arastirmalari 1700tl 'ye yapiyor.
HRS daha uygun diye duydum yaptirtmaktan vazgectigim icin sormadim.
Canim sanada cok gecmis olsun.bende senin gibi 2.adet sonrası korunmicam ama korkulatim var.brn ilk kez kurtaj yaşadım.nir oglum var cok sukur kardes istedik ama 6 hafta 3 gunluk kurtaj olmak zorunda kaldım.dr herhangi bir test filan yaptir demedi sanırım ilk kez yaşadığım ici.insallah bir daha yasamayiz bu acıyı.rannim hepimize saglikli gebelikler bebisler nadip etsin
Dün size sorduktan sonra üniversitenin araştırma hastanesinde şansımı denemeye karar verdim. Benim ilk düşüğümdü. 2 düşüğüm var dedim. Rica ettim doktora. Kan verdim araştırılacak kan pıhtılaşması, kromozomlar.. vs.... 1-1.5 aya sonuç çıkarmış. Mecbur yalan söylemek durumunda kaldım, ama içim rahatladı..Arkadaşım bende aynı seyi yaşadım. Henüz testlerimi yaptirmadim ama bi kaç yer araştırdım istanbulda sende arastiriyomusun
Cok uzuldum canim. Allah sabir versin. Benim de kanamam azdi ama gun olarak uzun sürdü. Toparladım sayılır. Ama ufak bi soru bile gözlerimin dolmasina sebep oluyor. Bugun ise basladim kafam dagilacak en azindanmerhaba
Canım ağrısız atlatırsin bu adetinide İnşallahKızlar abdest almak için kalkmıştım.wc gitmistim.bir baktım adet olmuşum.ic camasirima geçmiş ama çok degil.allaha şükür agrim da yok onceki gibi degil normal regl ağrısı var kasiklarimda hafif.ilki 31.gün olmustu 2.si de 26.gün bugün oldu.
Genelde doktorlar öyle diyorlar vücut toparlansın kendine gelsin öyle. Benim gittiğim profesör ve diğer doktorlar hep aynısını dediOyle bir kural yok kisiye operasyona baglı
Teşekkür ederim inşallah.doktorunuz size ne kadar korunun dedi canım.benimde 9 nisanda 2 ay olacak.korunmayı biraksam mi diyorum ama kararsızım da bebek istiyorum yaşım 38.oglum da 8 yasinda.ona kardeş cok istiyorum insallah nasip olur.dr 2 ay korun dedi.adetim bitince gitsem mi gitmesem mi bilemedim.rahim toparlandı ise öyle bebek çalışmalarına başlayayım diyorum ama kararsız kaldim ışteCanım ağrısız atlatırsin bu adetinide İnşallah
Bana ilk adete kadar korun adet olduğunda gel bakalım öyle karar vereceğiz dedi. Bende 39 yaşındayım. Oğlum 9 yaşında bende kardeşi olsun istiyorum. Dr ne dedi sana. Hemen mi gebe kaldınızTeşekkür ederim inşallah.doktorunuz size ne kadar korunun dedi canım.benimde 9 nisanda 2 ay olacak.korunmayı biraksam mi diyorum ama kararsızım da bebek istiyorum yaşım 38.oglum da 8 yasinda.ona kardeş cok istiyorum insallah nasip olur.dr 2 ay korun dedi.adetim bitince gitsem mi gitmesem mi bilemedim.rahim toparlandı ise öyle bebek çalışmalarına başlayayım diyorum ama kararsız kaldim ışte
Canım benim doktorum 2 ay korunun dedi.sonra istiyorsanız başlayın dedi.inşallah güzel haberlerle gelursiniz dedi yolladı.9 subat-9 nisan tam 2 ay dolacak benimde.korunmayı birakalim artık diye düşünüyorum ama korkuyorumda aynı seyleti yasarim diye.yeni konu actim bende.kürtaj sonrası sağlıklı hamilelik gecirenler var mi diye.doktorum herhangi test filan istemedi.ama rahimde perde varmis benim.sorun yapma dedi ama iste aklima takıldı.bugün 2.kez regl oldum sanırım bitince gitsem iyi olucak icim rahatlarbende 38 yaşındayım 8 yadinda oglum var.insallah saglikli bebeklerimiz olur saglikli hamilelik geciririz yeniden.Bana ilk adete kadar korun adet olduğunda gel bakalım öyle karar vereceğiz dedi. Bende 39 yaşındayım. Oğlum 9 yaşında bende kardeşi olsun istiyorum. Dr ne dedi sana. Hemen mi gebe kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?