- Konu Sahibi leylimley33
-
Ben bugün doktora yine sordum. 3 ay korunmayı tavsiye etti maalesef.. ama bende 2 ay bekleme taraftarıyım. Bisey olmaz heralde..Teşekkür ederim inşallah.doktorunuz size ne kadar korunun dedi canım.benimde 9 nisanda 2 ay olacak.korunmayı biraksam mi diyorum ama kararsızım da bebek istiyorum yaşım 38.oglum da 8 yasinda.ona kardeş cok istiyorum insallah nasip olur.dr 2 ay korun dedi.adetim bitince gitsem mi gitmesem mi bilemedim.rahim toparlandı ise öyle bebek çalışmalarına başlayayım diyorum ama kararsız kaldim ışte
Bana 2 adet donemi korun dedi bende 2 adetimi yeni oldum bu ay korunmayacamTeşekkür ederim inşallah.doktorunuz size ne kadar korunun dedi canım.benimde 9 nisanda 2 ay olacak.korunmayı biraksam mi diyorum ama kararsızım da bebek istiyorum yaşım 38.oglum da 8 yasinda.ona kardeş cok istiyorum insallah nasip olur.dr 2 ay korun dedi.adetim bitince gitsem mi gitmesem mi bilemedim.rahim toparlandı ise öyle bebek çalışmalarına başlayayım diyorum ama kararsız kaldim ışte
Bana o sekilde denmedi mesela, yani kisiye bagliGenelde doktorlar öyle diyorlar vücut toparlansın kendine gelsin öyle. Benim gittiğim profesör ve diğer doktorlar hep aynısını dedi
Selam canım ben daha adet olamadim onu bekliyorum sen nasilsinNaber kızlar yeni aya yeni umutlarla grdim sizler ne drumdasınız var mı guzel haber verecek olan
İyiym cnm bn de bklm bu hafta ovulasyon haftam iyi gecırmeye calsyoruz yne ümitliyiz her zamanki gbi ama bu kez o kdr üzerne dusmucem çok isteynce olmuyo sanrm. Ama bu ay da olmazsa bi doktora basvrmayı dsnuyorm. Umarm sen hamılesndr kuzum dualarn sennleSelam canım ben daha adet olamadim onu bekliyorum sen nasilsin
Yok cnm ben bu ay dusunmedim ins adet sonrasi. Ilk gebeliginde mu zor tutmustuİyiym cnm bn de bklm bu hafta ovulasyon haftam iyi gecırmeye calsyoruz yne ümitliyiz her zamanki gbi ama bu kez o kdr üzerne dusmucem çok isteynce olmuyo sanrm. Ama bu ay da olmazsa bi doktora basvrmayı dsnuyorm. Umarm sen hamılesndr kuzum dualarn sennle
Hayır hatta eşim ıkı ay kornmstu yenı evlyız dye 3. Ay ıkı uc kez kornmamstı bakalm ne olck dye ve onnla hamıle kalmstm ama kürtajdan sonra kalamıyorum 5. Aydayz kurtaj olalıYok cnm ben bu ay dusunmedim ins adet sonrasi. Ilk gebeliginde mu zor tutmustu
canım bende diyarbakırdayım. Üni. Hastanesinde yapmak istemiyorlar tek düşükle. Yalan söylemek zorunda kaldım ona rağmen düşüklerin için belge alman lazım dediler. Hematolojideki doktor biraz ısrar edince kıramadı. Hocamız çok kızıyo o yüzden bu testi çok yaptırmak istemiyoruz dedi. İnşallah sen de yaptırabilirsin bende pıhtılaşma çıktı.Diyarbakirdayim canim. Tek uni var zaten. Ozel lab merkezi de baktim ama bulamadim malesef
Benim 2 tane dusuk var. Ona bile sorun cikardi. Gerci telefonda gorustum. Yuz yuze de görüşücemcanım bende diyarbakırdayım. Üni. Hastanesinde yapmak istemiyorlar tek düşükle. Yalan söylemek zorunda kaldım ona rağmen düşüklerin için belge alman lazım dediler. Hematolojideki doktor biraz ısrar edince kıramadı. Hocamız çok kızıyo o yüzden bu testi çok yaptırmak istemiyoruz dedi. İnşallah sen de yaptırabilirsin bende pıhtılaşma çıktı.
Bazi insanlarda kurtaj sonrasi tikaniklik olmus. Bende bundan korkuyorum. Rahim filminde gozukuyormus bir tekHayır hatta eşim ıkı ay kornmstu yenı evlyız dye 3. Ay ıkı uc kez kornmamstı bakalm ne olck dye ve onnla hamıle kalmstm ama kürtajdan sonra kalamıyorum 5. Aydayz kurtaj olalı
yüz yüze görüş bence de. Dediğim gibi çok yapmak istemiyolar açık açık söyledi doktor. Hatta sonuçlarımı alınca düşük bu yüzden değildir dediler ama taşıyıcıymışım aslında yani yeni bir hamilelikte iğne ya da hap kullanıcamBenim 2 tane dusuk var. Ona bile sorun cikardi. Gerci telefonda gorustum. Yuz yuze de görüşücem
Benim de ilk gebelikti kalbi durdu. Genetige yollamak istemediler ama dün gittim biraz ısrarcı oldum ve 2. düsügüm dedim. Genetige yolladilar cok sükür. 4 tüp kan verdim..herkesin ilk gebeliğindemi oldu acaba kalp durması?benim bir kızım olduğu için genetiğe göndermeye gerek yok dediler ondan sormak istedim.
Canim stres yapma olursun daha erken ben 32 de olmustum ilk adetimi ikincisini de yine 32 de oldum stres yapinca da olamiyo insanKizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf
Goguslerim agrimaya baslayinca 2 3 gu sonra olurum o da yok. Gecelerimi surekli ruyamda agliyorum. Adet olsam biyse artik bu donem.Canim stres yapma olursun daha erken ben 32 de olmustum ilk adetimi ikincisini de yine 32 de oldum stres yapinca da olamiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?