Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Ben bugün doktora yine sordum. 3 ay korunmayı tavsiye etti maalesef.. ama bende 2 ay bekleme taraftarıyım. Bisey olmaz heralde..

Bana 2 adet donemi korun dedi bende 2 adetimi yeni oldum bu ay korunmayacam

Arkadaşlar kürtaj geçirmiş biri olarak bence doktorunuzuncdediği süreye uyun. Çünkü onlar bizim için en sağlıklı olanı biliyor. Biz biraz duygusal davranıp boşluğa düşmekten korkuyoruz evet zor bir durum ama sağlığımızı riske atmaya gerek yok. Birazcık daha sabır

Naber kızlar yeni aya yeni umutlarla grdim sizler ne drumdasınız var mı guzel haber verecek olan

Selam canım ben daha adet olamadim onu bekliyorum sen nasilsin
İyiym cnm bn de bklm bu hafta ovulasyon haftam iyi gecırmeye calsyoruz yne ümitliyiz her zamanki gbi ama bu kez o kdr üzerne dusmucem çok isteynce olmuyo sanrm. Ama bu ay da olmazsa bi doktora basvrmayı dsnuyorm. Umarm sen hamılesndr kuzum dualarn sennle

Yok cnm ben bu ay dusunmedim ins adet sonrasi. Ilk gebeliginde mu zor tutmustu

Yok cnm ben bu ay dusunmedim ins adet sonrasi. Ilk gebeliginde mu zor tutmustu
Hayır hatta eşim ıkı ay kornmstu yenı evlyız dye 3. Ay ıkı uc kez kornmamstı bakalm ne olck dye ve onnla hamıle kalmstm ama kürtajdan sonra kalamıyorum 5. Aydayz kurtaj olalı

Diyarbakirdayim canim. Tek uni var zaten. Ozel lab merkezi de baktim ama bulamadim malesef
canım bende diyarbakırdayım. Üni. Hastanesinde yapmak istemiyorlar tek düşükle. Yalan söylemek zorunda kaldım ona rağmen düşüklerin için belge alman lazım dediler. Hematolojideki doktor biraz ısrar edince kıramadı. Hocamız çok kızıyo o yüzden bu testi çok yaptırmak istemiyoruz dedi. İnşallah sen de yaptırabilirsin bende pıhtılaşma çıktı.

Benim 2 tane dusuk var. Ona bile sorun cikardi. Gerci telefonda gorustum. Yuz yuze de görüşücem

Hayır hatta eşim ıkı ay kornmstu yenı evlyız dye 3. Ay ıkı uc kez kornmamstı bakalm ne olck dye ve onnla hamıle kalmstm ama kürtajdan sonra kalamıyorum 5. Aydayz kurtaj olalı
Bazi insanlarda kurtaj sonrasi tikaniklik olmus. Bende bundan korkuyorum. Rahim filminde gozukuyormus bir tek

Benim 2 tane dusuk var. Ona bile sorun cikardi. Gerci telefonda gorustum. Yuz yuze de görüşücem
yüz yüze görüş bence de. Dediğim gibi çok yapmak istemiyolar açık açık söyledi doktor. Hatta sonuçlarımı alınca düşük bu yüzden değildir dediler ama taşıyıcıymışım aslında yani yeni bir hamilelikte iğne ya da hap kullanıcam

herkesin ilk gebeliğindemi oldu acaba kalp durması?benim bir kızım olduğu için genetiğe göndermeye gerek yok dediler ondan sormak istedim.

Kan pıhtılaşması çıktığında hamile kalmadan önce mi önlem almak gerekiyor yoksa hamile kaldıktan sonra mı?

herkesin ilk gebeliğindemi oldu acaba kalp durması?benim bir kızım olduğu için genetiğe göndermeye gerek yok dediler ondan sormak istedim.
Benim de ilk gebelikti kalbi durdu. Genetige yollamak istemediler ama dün gittim biraz ısrarcı oldum ve 2. düsügüm dedim. Genetige yolladilar cok sükür. 4 tüp kan verdim..

Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf

Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf
Canim stres yapma olursun daha erken ben 32 de olmustum ilk adetimi ikincisini de yine 32 de oldum stres yapinca da olamiyo insan

Canim stres yapma olursun daha erken ben 32 de olmustum ilk adetimi ikincisini de yine 32 de oldum stres yapinca da olamiyo insan
Goguslerim agrimaya baslayinca 2 3 gu sonra olurum o da yok. Gecelerimi surekli ruyamda agliyorum. Adet olsam biyse artik bu donem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…