Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf

CANIM AYNI MERAK BENDE DE VAR NE ZAMAN OLACAK DİYE OLSA RAHATA ERECEĞİM

Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf
canım çok düşünüp stres yapma inan çok etkiliyo. Ben 28. Gün adet olmuştum ama belirtileri hiç dinlemedim. Zaten adet belirtimde olmamıştı çat diye adet olmuştum normalde ağrısı başlardı önce. Normalde kaç günde bir oluyodun?

Normalde 25 ile 28 gunde bir olurdum. Cok duzenliydi. Insallah bende oyle birden olurum.

NORMALDE BENİMDE 27-30 GÜN ARASINDA DEĞİŞİRDİ DÖNGÜM

Selam kızlar nasilsiniz?? 2 martta kürtaj oldum ama hala regli olmadım.baktim sizde aynı dertten muzdaripsiniz(

Selam kızlar nasilsiniz?? 2 martta kürtaj oldum ama hala regli olmadım.baktim sizde aynı dertten muzdaripsiniz(
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN

SENİN 15 NİSANA GELİR İNŞALLAH EN GEÇ
BENİMDE 15 MART BAKALIM BENDE NİSAN SONU GELİR DİYE BEKLİYORUM BENDE

HİÇ KASIKLARDA BATMA OLUYORMU BENİM İKİ GÜN ÖNCE OLDU ACABA YUMURTLUYORMUYUM DEDİM

Hoşbuldum canimmmm iyiyim şükür.evet oldu bikac gün bende yumurtlama olarak düşündüm.regli olsak rahatlardik.sen nasılsın. Lekelenmeler gectimi atlattinmi süreci.

Sanki bende yumurtlama oldu gibi hissettim adet sonrasi ovulasyon testi kullanma karari aldim yakalamak zor olacak gibi

Hoşbuldum canimmmm iyiyim şükür.evet oldu bikac gün bende yumurtlama olarak düşündüm.regli olsak rahatlardik.sen nasılsın. Lekelenmeler gectimi atlattinmi süreci.
CANIM BENİM KÜRTAJLA BAŞLAYAN KANAMA 21-22 GÜN SÜRDÜ BİTTİ BU SÜREÇTE İĞNEDE OLDU DÜN HAFTALIK TAHLİL GÜNÜMDÜ 19 A KADAR DEĞER DÜŞMÜŞ DR SÜPER DEDİ DR ARTIK ADETİ BEKLİYORUZ DEDİ.

ŞÜKÜR GEÇTİ GİTTİ BEN AMELİYAT OLACAK DİYE ÇOK KORKTUM TÜPLERLE İLGİLİ. ADETTE BEKLİYORUM DEDİ 2. GÜN

Sanki bende yumurtlama oldu gibi hissettim adet sonrasi ovulasyon testi kullanma karari aldim yakalamak zor olacak gibi
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN KORUNMA OLDUĞU İÇİN YAPMADIM TEST
ADET OLAYIM ÖNEMDE BİR RAHİM FİLMİ VAR ONDAN SONRA TEST İLE BAKACAĞIM DURUMA

Canım bu ay sen korundunuzmu mı

Forumdan bir arkadaş altı martta kurtaj olmuştu o hamileymis yine kandan iki günde bir takip yaptırıyor

Ben iyiyim şükür canım. Normale donmek harika. Adeti bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…