- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Bazisi 28de olmus bazisi 48 gunde offf
canım çok düşünüp stres yapma inan çok etkiliyo. Ben 28. Gün adet olmuştum ama belirtileri hiç dinlemedim. Zaten adet belirtimde olmamıştı çat diye adet olmuştum normalde ağrısı başlardı önce. Normalde kaç günde bir oluyodun?Kizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Benimde 27 gün oldu bende olmadım daha ne zaman olurum bende bi belirti yokKizlar 29 gun olmus hala adet olamadım. Goguslerimde hic bir belirti yok. Cok gerginim.
Nasıl olacak bu durum.
Normalde 25 ile 28 gunde bir olurdum. Cok duzenliydi. Insallah bende oyle birden olurum.canım çok düşünüp stres yapma inan çok etkiliyo. Ben 28. Gün adet olmuştum ama belirtileri hiç dinlemedim. Zaten adet belirtimde olmamıştı çat diye adet olmuştum normalde ağrısı başlardı önce. Normalde kaç günde bir oluyodun?
Demekki hepimiz aynıyızBenimde 27 gün oldu bende olmadım daha ne zaman olurum bende bi belirti yok
Doktor ne dedi cnm ne zaman olursun diye.CANIM AYNI MERAK BENDE DE VAR NE ZAMAN OLACAK DİYE OLSA RAHATA ERECEĞİM
CANIM KÜRTAJDAN EN FAZLA 40-45 GÜN İÇİNDE OLURSUN DEDİ.Doktor ne dedi cnm ne zaman olursun diye.
Cnm kurtaj gunun mu dusuk gunun mu baz al dedi doktorCANIM KÜRTAJDAN EN FAZLA 40-45 GÜN İÇİNDE OLURSUN DEDİ.
BEN KENDİMİ 15 MARTTA KÜRTAJ OLDUĞU İÇİN NİSAN SONUNDA BEKLİYORUM
KÜRTAJI AL DEDİ CANIMCnm kurtaj gunun mu dusuk gunun mu baz al dedi doktor
HOŞGELDİN CANIM NASILSINSelam kızlar nasilsiniz?? 2 martta kürtaj oldum ama hala regli olmadım.baktim sizde aynı dertten muzdaripsiniz(
Hoşbuldum canimmmm iyiyim şükür.evet oldu bikac gün bende yumurtlama olarak düşündüm.regli olsak rahatlardik.sen nasılsın. Lekelenmeler gectimi atlattinmi süreci.HOŞGELDİN CANIM NASILSIN
SENİN 15 NİSANA GELİR İNŞALLAH EN GEÇ
BENİMDE 15 MART BAKALIM BENDE NİSAN SONU GELİR DİYE BEKLİYORUM BENDE
HİÇ KASIKLARDA BATMA OLUYORMU BENİM İKİ GÜN ÖNCE OLDU ACABA YUMURTLUYORMUYUM DEDİM
Sanki bende yumurtlama oldu gibi hissettim adet sonrasi ovulasyon testi kullanma karari aldim yakalamak zor olacak gibiHOŞGELDİN CANIM NASILSIN
SENİN 15 NİSANA GELİR İNŞALLAH EN GEÇ
BENİMDE 15 MART BAKALIM BENDE NİSAN SONU GELİR DİYE BEKLİYORUM BENDE
HİÇ KASIKLARDA BATMA OLUYORMU BENİM İKİ GÜN ÖNCE OLDU ACABA YUMURTLUYORMUYUM DEDİM
Bende oyle diyorum bir adet olsam bedenen rahatlarim diye.Hoşbuldum canimmmm iyiyim şükür.evet oldu bikac gün bende yumurtlama olarak düşündüm.regli olsak rahatlardik.sen nasılsın. Lekelenmeler gectimi atlattinmi süreci.
CANIM BENİM KÜRTAJLA BAŞLAYAN KANAMA 21-22 GÜN SÜRDÜ BİTTİ BU SÜREÇTE İĞNEDE OLDU DÜN HAFTALIK TAHLİL GÜNÜMDÜ 19 A KADAR DEĞER DÜŞMÜŞ DR SÜPER DEDİ DR ARTIK ADETİ BEKLİYORUZ DEDİ.Hoşbuldum canimmmm iyiyim şükür.evet oldu bikac gün bende yumurtlama olarak düşündüm.regli olsak rahatlardik.sen nasılsın. Lekelenmeler gectimi atlattinmi süreci.
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN KORUNMA OLDUĞU İÇİN YAPMADIM TESTSanki bende yumurtlama oldu gibi hissettim adet sonrasi ovulasyon testi kullanma karari aldim yakalamak zor olacak gibi
Ins rahim filmin guzel cikar onumuzdeki ay guzel haberlerle gelirizBENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN KORUNMA OLDUĞU İÇİN YAPMADIM TEST
ADET OLAYIM ÖNEMDE BİR RAHİM FİLMİ VAR ONDAN SONRA TEST İLE BAKACAĞIM DURUMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?