- Konu Sahibi leylimley33
-
Ya cnm geri cekilme ile korunduk ama 5 senedir bu sekilde korunuyorduk olmamisti. Bugun bende bir acaba dedim. Bilmiyorum ki aslinda bu ay olmaz diye dusunmustum hatta doktor korunmanizada gerek yok dedi olursa cok sasiririm.Canım bu ay sen korundunuzmu mı
Forumdan bir arkadaş altı martta kurtaj olmuştu o hamileymis yine kandan iki günde bir takip yaptırıyor
Ben iyiyim şükür canım. Normale donmek harika. Adeti bekliyorum dört gözle
Gecmis olsun oncelikle. Cnm doktora bir sor agir spor yasak oluyor ama plates serbets olabilir.Kızlar Merhaba;Bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalbi durmuş.
33 yaşındayım. İşti güçtü kariyeri geç kaldım bebek için. 7 yıllık evliyim.Ama ben inanıyorum psikolojimizi düzeltirsek,kendimizi ne kadar çok çabuk toparlarsak bebeşimizde öyle gelecek.Çok detay lara takılmayalım.Ne hastalıgımız olursa olsun Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.Detaylar bizi negatif düşüncelere boğar.çok düşünmeyelim bence... 1 hafta oldu kürtaj olalı pilatese başlamak istiyorum bende erkenmi bilemedim
Gecmis olsun oncelikle. Cnm doktora bir sor agir spor yasak oluyor ama plates serbets olabilir.
Canım hiç belli olmaz neden olmasın ciraspirin birşey yapmaz ama otu bilmiyorum. Kürtaj sonrası gebelik oluyormuş bir çok kadında. Biz önlem alıyoruz ben adete kadar dinlenmek istiyorum birde iğne vurdu Dr etkisi varsa gitsin dedimYa cnm geri cekilme ile korunduk ama 5 senedir bu sekilde korunuyorduk olmamisti. Bugun bende bir acaba dedim. Bilmiyorum ki aslinda bu ay olmaz diye dusunmustum hatta doktor korunmanizada gerek yok dedi olursa cok sasiririm.
Arkadasi tebrik ederim ama sok oldum.
2gundur civan percemi ictim coraspin ictim varsa korkarim ya
Çok geçmiş olsun canımKızlar Merhaba;Bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalbi durmuş.
33 yaşındayım. İşti güçtü kariyeri geç kaldım bebek için. 7 yıllık evliyim.Ama ben inanıyorum psikolojimizi düzeltirsek,kendimizi ne kadar çok çabuk toparlarsak bebeşimizde öyle gelecek.Çok detay lara takılmayalım.Ne hastalıgımız olursa olsun Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.Detaylar bizi negatif düşüncelere boğar.çok düşünmeyelim bence... 1 hafta oldu kürtaj olalı pilatese başlamak istiyorum bende erkenmi bilemedim
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Rabbim bir daha yasatmasin. Spor erken olabilir. Hep böyle pozitif olalım çok haklısın
Yok cnm olursa istem dışı olacak. Evet sen dikkat et. Eve giderken test mi alsam ama beta hcg dustumu bilmiyorum. Oyy acayip icime kurt dustuCanım hiç belli olmaz neden olmasın ciraspirin birşey yapmaz ama otu bilmiyorum. Kürtaj sonrası gebelik oluyormuş bir çok kadında. Biz önlem alıyoruz ben adete kadar dinlenmek istiyorum birde iğne vurdu Dr etkisi varsa gitsin dedim
Kürtajdan bu yana kaç gün geçti canım. 35 günü geçmedi ise bekle derim çoğu kadın 35 e kadar adet görmüş okudugum topickerdeYok cnm olursa istem dışı olacak. Evet sen dikkat et. Eve giderken test mi alsam ama beta hcg dustumu bilmiyorum. Oyy acayip icime kurt dustu
30 gun oldu ya acaba beta hcg kac gunde 0laniyorKürtajdan bu yana kaç gün geçti canım. 35 günü geçmedi ise bekle derim çoğu kadın 35 e kadar adet görmüş okudugum topickerde
Başka topicte arkadaş 5 HCG gördükten iki saat sonra adet olmuş onun kurtaj ile adet arası 27 gün sürmüş30 gun oldu ya acaba beta hcg kac gunde 0laniyor
9. Haftada 6 haftalik kalmistiBaşka topicte arkadaş 5 HCG gördükten iki saat sonra adet olmuş onun kurtaj ile adet arası 27 gün sürmüş
Senin Kürtaj kaç haftalık idi ileriki haftalıkken olanların HCG yüksek olduğundan biraz geç sifirlaniyornus
Benimkide 5+4 de bitti. O zaman senin HCG bitmiş olnalu yada bitiyor benim perşembe 19 du9. Haftada 6 haftalik kalmisti
Off bu gece gozume uyku girmezBenimkide 5+4 de bitti. O zaman senin HCG bitmiş olnalu yada bitiyor benim perşembe 19 du
5 gün daha bekle test yaptır kandan değere göre Dr yorumlar
idrarda yaparsan sifirlanma olmadıysa pozitif görürsün
Cnn genel olarak agrili olmus ben hala olmadimKızlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum çok şükür 28 günde ilk adet oldum biraz ağrılı oldu ama normal mi öğle ağrılı olması
Ben de cok sistim. Moralim daha da bozuluyor. Kullandigim ilaca bagliyorum. Istahim ayni çünküBen iyiyim şükür canım sen nasılsın
Yaa adet olamamaktan mı yoksa ben gerçekten çok kilo aldım veremiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?