Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Ya cnm geri cekilme ile korunduk ama 5 senedir bu sekilde korunuyorduk olmamisti. Bugun bende bir acaba dedim. Bilmiyorum ki aslinda bu ay olmaz diye dusunmustum hatta doktor korunmanizada gerek yok dedi olursa cok sasiririm.
Arkadasi tebrik ederim ama sok oldum.
2gundur civan percemi ictim coraspin ictim varsa korkarim ya

Kızlar Merhaba;Bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalbi durmuş.
33 yaşındayım. İşti güçtü kariyeri geç kaldım bebek için. 7 yıllık evliyim.Ama ben inanıyorum psikolojimizi düzeltirsek,kendimizi ne kadar çok çabuk toparlarsak bebeşimizde öyle gelecek.Çok detay lara takılmayalım.Ne hastalıgımız olursa olsun Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.Detaylar bizi negatif düşüncelere boğar.çok düşünmeyelim bence... 1 hafta oldu kürtaj olalı pilatese başlamak istiyorum bende erkenmi bilemedim

Gecmis olsun oncelikle. Cnm doktora bir sor agir spor yasak oluyor ama plates serbets olabilir.

Canım hiç belli olmaz neden olmasın ciraspirin birşey yapmaz ama otu bilmiyorum. Kürtaj sonrası gebelik oluyormuş bir çok kadında. Biz önlem alıyoruz ben adete kadar dinlenmek istiyorum birde iğne vurdu Dr etkisi varsa gitsin dedim

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim bir daha yasatmasin. Spor erken olabilir. Hep böyle pozitif olalım çok haklısın

İyi akşamlar kızlar.bugün 2.adetimin 4.günündeyim.ilk adetimi 31.gün ikinci adetimide 26.gün oldum ben.normal duzenime kavuştum.merak etmeyin siz de yakında adet olursunuz.40 45 gün icinde olmak gerekiyormuş.45 günü gecerse dr gitmek gerekiyormus.bende bu reglim bitince dr gitmek istiyorum.kafamdaki soruları sorup korunmayı bırakmak istiyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yok cnm olursa istem dışı olacak. Evet sen dikkat et. Eve giderken test mi alsam ama beta hcg dustumu bilmiyorum. Oyy acayip icime kurt dustu

Yok cnm olursa istem dışı olacak. Evet sen dikkat et. Eve giderken test mi alsam ama beta hcg dustumu bilmiyorum. Oyy acayip icime kurt dustu
Kürtajdan bu yana kaç gün geçti canım. 35 günü geçmedi ise bekle derim çoğu kadın 35 e kadar adet görmüş okudugum topickerde

30 gun oldu ya acaba beta hcg kac gunde 0laniyor
Başka topicte arkadaş 5 HCG gördükten iki saat sonra adet olmuş onun kurtaj ile adet arası 27 gün sürmüş
Senin Kürtaj kaç haftalık idi ileriki haftalıkken olanların HCG yüksek olduğundan biraz geç sifirlaniyornus

9. Haftada 6 haftalik kalmisti
Benimkide 5+4 de bitti. O zaman senin HCG bitmiş olnalu yada bitiyor benim perşembe 19 du
5 gün daha bekle test yaptır kandan değere göre Dr yorumlar
idrarda yaparsan sifirlanma olmadıysa pozitif görürsün

Ben iyiyim şükür canım sen nasılsın

Yaa adet olamamaktan mı yoksa ben gerçekten çok kilo aldım veremiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…