- Konu Sahibi leylimley33
-
Bende boyuna siginanlardanimBoy olmasa bitim ben hiç bu kadar olmamistim oğluma hamileligim hariç
Yarından itibaren dikkat edeceğim yoksa halim duman
Bende hamilelik zamaninda cok saldim kendimi smdi diyetisyene gideceğim Acil kilo vermek lazim bebek gelmeden onceBende boyuna siginanlardanimbir adet olsam rahatlasammmm bende spor yapicigimmm
Merhaba kac günün geçti ve beta hcg baktirdinmi baktirdiysan kaç olmuşGidip test aldim kizlar. Negatifse sonuc belli ama pozitifse 2 secenek var
Ya hala beta hcg dusmemis (bu daha olası)
Ya bebek var (umudum pek yok hayirlisi)
Merhaba kac günün geçti ve beta hcg baktirdinmi baktirdiysan kaç olmuşGidip test aldim kizlar. Negatifse sonuc belli ama pozitifse 2 secenek var
Ya hala beta hcg dusmemis (bu daha olası)
Ya bebek var (umudum pek yok hayirlisi)
32 gun oldu ben operasyon sonrasi kandan hic baktirtmadim o yuzden pozitifi gorursem ne demek bilmiyorum.Merhaba kac günün geçti ve beta hcg baktirdinmi baktirdiysan kaç olmuş
operayondan sonra adet gordunmu? Ve beta kan benim bildiğim enaz 20 gun falan sürüyor normale donmesi32 gun oldu ben operasyon sonrasi kandan hic baktirtmadim o yuzden pozitifi gorursem ne demek bilmiyorum.
Yok gormedim cnm iste onu bekliyordumoperayondan sonra adet gordunmu? Ve beta kan benim bildiğim enaz 20 gun falan sürüyor normale donmesi
canım yapsana testi merak ettim bende. senin küçüktü haftası gebeliğin sen en son kaç hcgb görmüştünYok gormedim cnm iste onu bekliyordum
gebelik testide pely marka birde son kullanim tarihi 08.2017 onu geri degistirsemmi
Selam cnm dayanamayip yaptim ama negatif conuc ama bilmiyorum nedense bir tatmin olmadim.canım yapsana testi merak ettim bende. senin küçüktü haftası gebeliğin sen en son kaç hcgb görmüştün
çokk heyacan yaptım, seni umudlandırmak istemiyorum ama inşallah sağlıkla bir gebelik vardır
Canim ben 25 gun once kurtaj oldum daha kanamam bitmedi suan leke olarak devam ediyor uzun sürdüğü icin doktoruma gittim kurtajda 30 gun kanamanin olabilecegini söyledi bence teste bile gerek yok adetinin gecikmesi normal olabilir.. ayrica hcg nin cok yuksek cikacagini sanmam ve ayrica hamile kalabilmek icin rahimin gerektigi kadar incelmesi gerekir diye biliyorum .. hayırlısı diyelim.. sonucta olmaz diye bise yokYok gormedim cnm iste onu bekliyordum
gebelik testide pely marka birde son kullanim tarihi 08.2017 onu geri degistirsemmi
Benim zaten bir beklentim yoktu hic kanamam da olmadi. Adet olamamis olmak garibime gidiyor o kadar. Dedigim gibi mucize gibi birsey olurCanim ben 25 gun once kurtaj oldum daha kanamam bitmedi suan leke olarak devam ediyor uzun sürdüğü icin doktoruma gittim kurtajda 30 gun kanamanin olabilecegini söyledi bence teste bile gerek yok adetinin gecikmesi normal olabilir.. ayrica hcg nin cok yuksek cikacagini sanmam ve ayrica hamile kalabilmek icin rahimin gerektigi kadar incelmesi gerekir diye biliyorum .. hayırlısı diyelim.. sonucta olmaz diye bise yok
Benim ikinci gebeligim sonlandirildi.. daha kendimi toparlayamadim .. allah hepimize hayirli evlat versin... bende kanamanin bitmesini bekliyorumBenim zaten bir beklentim yoktu hic kanamam da olmadi. Adet olamamis olmak garibime gidiyor o kadar. Dedigim gibi mucize gibi birsey olur
canım hakkında hayırlısı o zaman bekleyeceksin biraz daha bakalım ne zaman gelecek adetler benim kürtaj olalı 27. günümSelam cnm dayanamayip yaptim ama negatif conuc ama bilmiyorum nedense bir tatmin olmadim.
Kanda en son 3binleri gordum ama ondan 2 hafta sonra doktora gitmistim.
Merhaba...Benimde bugün 25 ci günüm ama benim ara ara kanamam acildi simdi leke seklinde hala devam ediyor sizin kaçıncı günde kamaniz bitti..canım hakkında hayırlısı o zaman bekleyeceksin biraz daha bakalım ne zaman gelecek adetler benim kürtaj olalı 27. günüm
Cok gecmis olsun. Hayirlisi boyleymis vardir elbet bir sebebi uzme kendiniBenim ikinci gebeligim sonlandirildi.. daha kendimi toparlayamadim .. allah hepimize hayirli evlat versin... bende kanamanin bitmesini bekliyorum
Bakalim :/canım hakkında hayırlısı o zaman bekleyeceksin biraz daha bakalım ne zaman gelecek adetler benim kürtaj olalı 27. günüm
Canim ben 25 gun once kurtaj oldum daha kanamam bitmedi suan leke olarak devam ediyor uzun sürdüğü icin doktoruma gittim kurtajda 30 gun kanamanin olabilecegini söyledi bence teste bile gerek yok adetinin gecikmesi normal olabilir.. ayrica hcg nin cok yuksek cikacagini sanmam ve ayrica hamile kalabilmek icin rahimin gerektigi kadar incelmesi gerekir diye biliyorum .. hayırlısı diyelim.. sonucta olmaz diye bise yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?