Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Benim de istahim dehset acik. Hep boyle adet olacak gibi herseye saldiriyorum. Bende sisim

Boy olmasa bitim ben hiç bu kadar olmamistim oğluma hamileligim hariç

Yarından itibaren dikkat edeceğim yoksa halim duman

Gidip test aldim kizlar. Negatifse sonuc belli ama pozitifse 2 secenek var
Ya hala beta hcg dusmemis (bu daha olası)
Ya bebek var (umudum pek yok hayirlisi)

Yok gormedim cnm iste onu bekliyordum
gebelik testide pely marka birde son kullanim tarihi 08.2017 onu geri degistirsemmi
canım yapsana testi merak ettim bende. senin küçüktü haftası gebeliğin sen en son kaç hcgb görmüştün
çokk heyacan yaptım, seni umudlandırmak istemiyorum ama inşallah sağlıkla bir gebelik vardır

Selam cnm dayanamayip yaptim ama negatif conuc ama bilmiyorum nedense bir tatmin olmadim.
Kanda en son 3binleri gordum ama ondan 2 hafta sonra doktora gitmistim.

Yok gormedim cnm iste onu bekliyordum
gebelik testide pely marka birde son kullanim tarihi 08.2017 onu geri degistirsemmi
Canim ben 25 gun once kurtaj oldum daha kanamam bitmedi suan leke olarak devam ediyor uzun sürdüğü icin doktoruma gittim kurtajda 30 gun kanamanin olabilecegini söyledi bence teste bile gerek yok adetinin gecikmesi normal olabilir.. ayrica hcg nin cok yuksek cikacagini sanmam ve ayrica hamile kalabilmek icin rahimin gerektigi kadar incelmesi gerekir diye biliyorum .. hayırlısı diyelim.. sonucta olmaz diye bise yok

Benim zaten bir beklentim yoktu hic kanamam da olmadi. Adet olamamis olmak garibime gidiyor o kadar. Dedigim gibi mucize gibi birsey olur

Benim zaten bir beklentim yoktu hic kanamam da olmadi. Adet olamamis olmak garibime gidiyor o kadar. Dedigim gibi mucize gibi birsey olur
Benim ikinci gebeligim sonlandirildi.. daha kendimi toparlayamadim .. allah hepimize hayirli evlat versin... bende kanamanin bitmesini bekliyorum

Selam cnm dayanamayip yaptim ama negatif conuc ama bilmiyorum nedense bir tatmin olmadim.
Kanda en son 3binleri gordum ama ondan 2 hafta sonra doktora gitmistim.
canım hakkında hayırlısı o zaman bekleyeceksin biraz daha bakalım ne zaman gelecek adetler benim kürtaj olalı 27. günüm

canım seninle kürtaj tarihlerimiz yakın sanırım benimde bugün 27. günüm.

benimde kanama devam etti epeyi dr senin drun dediğiği gibi 30 güne kadar normal demişti. seninki kaç haftalıktı

benim kesileli 1 hafta oluyor 22. gün sürdü kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…