- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
rabbim bir daha yaşatmasın arkadaşım. çok zor bir süreç neden gebelikler sonlandırıldıBenim ikinci gebeligim sonlandirildi.. daha kendimi toparlayamadim .. allah hepimize hayirli evlat versin... bende kanamanin bitmesini bekliyorum
Çok sevindim canım Allah korktuğunda ugratmasin. Ben nde buraya yazdığım günün ertesi adet olmaya başladım şükür :)) darısı başına.CANIM BENİM KÜRTAJLA BAŞLAYAN KANAMA 21-22 GÜN SÜRDÜ BİTTİ BU SÜREÇTE İĞNEDE OLDU DÜN HAFTALIK TAHLİL GÜNÜMDÜ 19 A KADAR DEĞER DÜŞMÜŞ DR SÜPER DEDİ DR ARTIK ADETİ BEKLİYORUZ DEDİ.
ŞÜKÜR GEÇTİ GİTTİ BEN AMELİYAT OLACAK DİYE ÇOK KORKTUM TÜPLERLE İLGİLİ. ADETTE BEKLİYORUM DEDİ 2. GÜN
Şaşırdım .ben cesaret edemem hamile kalmaya..Canım bu ay sen korundunuzmu mı
Forumdan bir arkadaş altı martta kurtaj olmuştu o hamileymis yine kandan iki günde bir takip yaptırıyor
Ben iyiyim şükür canım. Normale donmek harika. Adeti bekliyorum dört gözle
Olursunuz inşallah hemen . Bende hiç belirti olmadan pat diye geldi .Normalde 28 günde 1 olurdum hep düzenli idi olmadan önce hafif ağrılar hassasiyet olurdu ama kürtaj sonrası hiç ağrı sızı olmadan 38 günde oldum şükürBende oyle diyorum bir adet olsam bedenen rahatlarim diye.
O zaman benimde daha zamanim var evham yapmayayimOlursunuz inşallah hemen . Bende hiç belirti olmadan pat diye geldi .Normalde 28 günde 1 olurdum hep düzenli idi olmadan önce hafif ağrılar hassasiyet olurdu ama kürtaj sonrası hiç ağrı sızı olmadan 38 günde oldum şükür
Şaşırdım .ben cesaret edemem hamile kalmaya..
Çok sevindim canım Allah korktuğunda ugratmasin. Ben nde buraya yazdığım günün ertesi adet olmaya başladım şükür :)) darısı başına.
38.gun oldu canım şükür . İnşallah adet bekleyen herkes hemen adet olur. :))amin. aaa çok sevindim gözün aydın canım. kaç gün sonra kürtajdan sonra oldu canım.
benim 27. günüm bakalım ne zamana olur. ne kadar korunmayı düşünüyorsun sen canım.
o zaman benim 10-15 gün var ben nisan sonunda bekliyorum zaten38.gun oldu canım şükür . İnşallah adet bekleyen herkes hemen adet olur. :))
Aynen. Canım sen olacağını bil vücudunu rahatlat olur adetin..o zaman benim 10-15 gün var ben nisan sonunda bekliyorum zaten
Canim ilk gebelik hcg normal yükseklikte cikmadi doktor bos gebeliktir dedi bikac gun icinde dusuk yaparsin dedi ..yaptim ve ikinci gebelikte hersey normaldi bebegin klao atisinida duyduk ama aniden bulantilarim falan kesildi anladim bi tuhaflik var hemen doktora gittim bebegin kalp atisi durmus yıkıldım... ve kurtaj oldum sonrasi baska sikintilar yaşadım kanama ilk etapta olmadi sancilar falan neyseki simdi kanamanin bitip tekrar adet olduktan sonra genetik testler yapilacak onu bekliyorum doktor problemin kan pihtilasma sorunundan kaynaklanabilcegini dusunuyor test sonuclarindan sonra belli olacakrabbim bir daha yaşatmasın arkadaşım. çok zor bir süreç neden gebelikler sonlandırıldı
canım ilk gebelikte bunları yaşamak çok zordur eminim allah birdaha göstermesin çok geçmiş olsun bir tanem.Canim ilk gebelik hcg normal yükseklikte cikmadi doktor bos gebeliktir dedi bikac gun icinde dusuk yaparsin dedi ..yaptim ve ikinci gebelikte hersey normaldi bebegin klao atisinida duyduk ama aniden bulantilarim falan kesildi anladim bi tuhaflik var hemen doktora gittim bebegin kalp atisi durmus yıkıldım... ve kurtaj oldum sonrasi baska sikintilar yaşadım kanama ilk etapta olmadi sancilar falan neyseki simdi kanamanin bitip tekrar adet olduktan sonra genetik testler yapilacak onu bekliyorum doktor problemin kan pihtilasma sorunundan kaynaklanabilcegini dusunuyor test sonuclarindan sonra belli olacak
Cok gecmis olsn canm ayni seyleri yasamisiz. Benmde ilk gebeligimde kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Genetik testlerimi yaptirdim sonuc bekleme asamasindayim.Canim ilk gebelik hcg normal yükseklikte cikmadi doktor bos gebeliktir dedi bikac gun icinde dusuk yaparsin dedi ..yaptim ve ikinci gebelikte hersey normaldi bebegin klao atisinida duyduk ama aniden bulantilarim falan kesildi anladim bi tuhaflik var hemen doktora gittim bebegin kalp atisi durmus yıkıldım... ve kurtaj oldum sonrasi baska sikintilar yaşadım kanama ilk etapta olmadi sancilar falan neyseki simdi kanamanin bitip tekrar adet olduktan sonra genetik testler yapilacak onu bekliyorum doktor problemin kan pihtilasma sorunundan kaynaklanabilcegini dusunuyor test sonuclarindan sonra belli olacak
Ben yaptidim canm tibbi genetikten randevu aldim. İlk bebegimdi. Ama yaptilar. Kan pihtilasmasi ve kromozom anomilisi yaptirdim. Kanuni sultan suleyman hastanesinde o bolum var.Merhaba arkadaşlar bende kürtaj oldum 12 haftalık gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandı...kürtajdan sonra genetik test yaptırdınız mı devlet hastanesinde..kan pıhtılaşması testi de yapılıyormuş.. eğitim araştırma hastanesi ilk düşükte bu testi yapıyor mu ? yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Canim genelde bu kalp durmasi kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor benim ilk gebelikte cok istedim test yaptırmayi doktorda kabul etmedi ancak ikincidede sorun olursa devlet hastaneleri yapiyor diye biliyorum ama arkadaslarimdanda bu sekilde bi kac kiside oldu.. kan pihtilasmamasi icin igne yapilinca hergun cok sukur bebeklerini kucaklarina aldilar ... ben ikinciyide kaybettim sana tavsiyem sende ikinci aciyi yasama mutlaka testini yaptir ve birsey daha soylemek istiyorum benim doktorum test sonucunda kan pihtilasma ciksada cikmasada o iğneyi yaptiricam dedi her ihtimale karsi çünkü ignenin hamile kadina hiçbir zararı yok o yuzden riske atmamak gerek dedi...Merhaba arkadaşlar bende kürtaj oldum 12 haftalık gebeliğim kalp durması sebebiyle sonlandı...kürtajdan sonra genetik test yaptırdınız mı devlet hastanesinde..kan pıhtılaşması testi de yapılıyormuş.. eğitim araştırma hastanesi ilk düşükte bu testi yapıyor mu ? yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Mrb cnm nasılsın adet oldun mu merak ettimO zaman benimde daha zamanim var evham yapmayayim
Cnm benin doktorum da aynisini dedi ama bazen icim daraliyorMerhaba kızlar. Bugün kendi doktoruma gittim kürtaj sonrası 3 ayı doldurdum. Kan pıhtılaşma testini gösterdim. Bu test asıl pıhtılaşma testi değil 10 kadına yapsan 9unda bu sonuç çıkar dedi. Bende 4 değere bakılmıştı. Daha test sonucunu göstermeden hangi değerin bozuk olduğunu bildi. Sonuç olarak sana bu sonuca göre asla aspirin ya da iğne vermem bi çok doktor sorumluluk benden gitsin diye veriyo dedi. Çok mantıklı geldi söyledikleri bir çok konuda içimi rahatlattı.
Hayir cnm olamadim ya sen nasilsinMrb cnm nasılsın adet oldun mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?